ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Η Πολιτευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Τσαπή Ελισάβετ, παρευρέθη στην εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Ευάγγελου Καλατζή, στην Μεγάλη Κάψη Τυμφρηστού, 27-7-2013.

Ο Ευάγγελος Καλατζής υπήρξε σε όλη την διάρκεια της πολιτικής  του σταδιοδρομίας  ο Άνθρωπος, ο μαχητής, ο ασυμβίβαστος, ο προοδευτικός, ο αγωνιστής, ο βαθύς αναλυτής των εξελίξεων και γνώστης της ιστορίας. τον διέκρινε η εντιμότητα, η αποτελεσματικότητα και η ανιδιοτελής προσφορά.  Ο πολιτικός που σφυρηλάτησε θεωρητικά και στην πράξη, τον άρρηκτο δεσμό ανάμεσα στο λαό και την ηγεσία του, μέσα από τον διάλογο και τον καθημερινό αγώνα για τα συμφέροντα του λαού.

Η ξεχωριστή μορφή του με τις εξαιρετικές ευαισθησίες, το ήθος και την απαράμιλλη φιλοπατρία, τον καθιστούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς που με θαυμασμό βλέπουμε σήμερα το τόσο μεγάλο, σημαντικό και κοινωφελές  έργο του.

Τέτοιοι πολιτικοί του αναστήματος του Ευάγγελου Καλατζή, αποτελούν λαμπερό παράδειγμα και στις νέες γενιές.

Τους δύσκολους αυτούς καιρούς που διανύει η πατρίδα μας, έχουμε περισσότερο από ποτέ την ανάγκη πολιτικών του διαμετρήματος του Ευάγγελου Καλατζή. Πολιτικών που να βάζουν πάνω από όλα το χρέος προς τους πολίτες και όχι το προσωπικό όφελος. Πολιτικών που να τηρούν και να σέβονται Το ύψιστο αγαθό της Δημοκρατίας..

Συγχαρητήρια στον Δήμο Μακρακώμης για αυτήν την πρωτοβουλία. Τέτοιες ενέργειες συμβάλλουν τα μέγιστα στην εξασφάλιση της πολυπόθητης συνέχειας, της διατήρησης και της προβολής έργου τέτοιων μεγάλων ανδρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου