ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΓΙΑ TH ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

«Η προσωρινή μείωση του ΦΠΑ εστίασης ήρθε αργά. Η φετινή θερινή τουριστική περίοδος βαίνει ήδη προς το τέλος της και θεωρείται απίθανο να δελεαστούν από το μέτρο και να έρθουν στην Ελλάδα οι λεγόμενοι «τουρίστες της τελευταίας στιγμής».

ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ

«Το επαμφοτερίζον ΠΑΣΟΚ προσυπέγραψε σήμερα το κλείσιμο της ΕΡΤ»
  
Η Αναπληρώτρια Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη, τοποθετήθηκε σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής υπέρ της σύστασης εξεταστικής επιτροπής για το κλείσιμο της ΕΡΤ. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ομιλίας της:

ΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στο πλαίσιο του κοινωνικού της έργου η Νεολαία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ συνεχίζει την συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης και επιδεικνύει για ακόμη μια φορά δυναμικό παρόν ανταποκρινόμενη άμεσα και ουσιαστικά στις αυξανόμενες κοινωνικές ανάγκες που επιτάσσουν την συνδρομή όλων.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ

«Κύριε Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, συζητούμε σήμερα στο Κοινοβούλιο ένα ακόμη νομοσχέδιο του μνημονίου, ακόμα ένα νομοσχέδιο με νέα μέτρα, ακόμα ένα αντισυνταγματικό νομοσχέδιο, ένα νομοσχέδιο που ακόμα και η Νομική Υπηρεσία της Βουλής το κρίνει ως αντισυνταγματικό.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΚΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

«Νέες προσλήψεις μετακλητών την ώρα που η συγκυβέρνηση απολύει χιλιάδες»
  
«Η συγκυβέρνηση προσπαθεί φιλότιμα να σπάσει το φράγμα των 2.000 μετακλητών στο Δημόσιο. Πέρα από τις αθρόες προσλήψεις συνεργατών στα νέα υπουργικά γραφεία ο ανασχηματισμός είχε μια ακόμα παρενέργεια.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ

Ραχήλ Μακρή: «Απίστευτο κυβερνητικό αλαλούμ, πλήρης ανοργανωσιά από μια κυβέρνηση που κατ’ εντολή τοκογλύφων διαλύει την δημόσια διοίκηση και επιβάλλει πρόστιμα εκ. ευρώ στους Έλληνες πολίτες»
  
Η Βουλευτής Κοζάνης και Τομεάρχης Περιβάλλοντος, Ενέργειας, Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Ραχήλ Μακρή, είχε υποβάλει την με Α.Π. 11675/10.6.2013 ερώτηση, σχετικά με τον κίνδυνο επιβολής δυσβάστακτων προστίμων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τις παράνομες χωματερές.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΑΘΗΝΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ

«Κύριε Υπουργέ, δια του κυρίου Προέδρου, βεβαίως γιατί είναι λειτουργική η θέση μας, θέλω εκμεταλλευόμενος μία δήλωσή σας που άκουσα τις προάλλες στην τηλεόραση ότι πειθαρχήσατε στην απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας και ότι εφαρμόζεται η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, όπως είπατε, να διαφωνήσω μαζί σας λέγοντας ότι ήσασταν αναληθής. Εάν εμμένετε στην άποψή σας αυτή, εξακολουθείτε να είστε αναληθής. Γιατί; Θα περιοριστώ μόνο σε θέματα ακριβώς νομικά και ουσιαστικά με αφορμή την πρόταση για Εξεταστική Επιτροπή από το ΣΥΡΙΖΑ, μόνο για τα θέματα αυτά της ΕΡΤ και μόνο για τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΪΜΠΛΕ

«Η μνημονιακή συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας-ΠΑΣΟΚ, κάνοντας σπονδές στον ανθύπατο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ικανοποιείται με τα «καθρεφτάκια» προς ιθαγενείς ύψους 100 εκατ. ευρώ που προσφέρει η γερμανική πλευρά, αντί να απαιτήσει την άμεση εξόφληση των γερμανικών αποζημιώσεων ύψους 162 δις ευρώ».

Επίσκεψη ανθύπατου κ. Β. Σόιμπλε.

Ο κ.Σόιμπλε επισκέπτεται σήμερα την χώρα μας για να επιθεωρήσει, αυτή την φορά από κοντά, την «αποτελεσματικότητα» των μέτρων που επιβάλλει.
 Έρχεται να επιθεωρήσει το κατά πόσο η μνημονιακή συγκυβέρνηση υποτάσσεται και εκτελεί τις εντολές του μνημονίου. Την ώρα που η Γερμανία λόγω των Γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου χρωστά σε αυτή την χώρα, η κυβέρνηση γονυπετής ικετεύει για ένα ακόμα καταχρηστικό δάνειο που θα καλύψει το λεγόμενο χρηματοδοτικό κενό 2014-2015. 
Γι’ αυτό το λόγο και με το πολυνομοσχέδιο, η κυβέρνηση προχώρησε στον επόμενο γύρο «ανθρωποθυσιών» απολύοντας χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους, προκειμένου να εξευμενίσει τον γερμανό υπουργό Οικονομικών και να ικανοποιήσει την δίψα του για  «αίμα». 
Ο στόχος προφανής, η συνεχιζόμενη λεηλασία σε βάθος γενεών όχι μόνο της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, αλλά του δικαιώματος πρόσβασης στην υγεία, την παιδεία, στην εργασία και  την αξιοπρεπή διαβίωση όλων των Ελλήνων.


Υψώνουμε λοιπόν μαύρες σημαίες  για να υποδεχθούμε τον εμπνευστή της καταστροφής .

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

         Σήμερα 17-7-2013 και ημέρα Τετάρτη,  πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία των  Ανεξάρτητων Ελλήνων Ν. Φθιώτιδας σύσκεψη,  κατά τη διάρκεια της οποίας  πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες και συστήθηκε σε σώμα η νέα Συντονιστική Επιτροπή του Κινήματος. Συγκεκριμένα  εκλέχθηκαν:

Δήλωση του Κωνσταντίνου Μιχαλίτση, μέλους του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, για την μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση.

Όσο και να προσπαθήσουν στην Τροικανή Κυβέρνηση να πείσουν τους πολίτες για τις αγαθές και επίπονες προσπάθειες τους για τη στήριξη της κοινωνίας από το κατρακύλισμα στην εξαθλίωση των μνημονίων, δεν θα τα καταφέρουν.

Ο Πάνος Καμμένος στη Βουλή για το Πολυνομοσχέδιο 17-07-2013