ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ TH ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Τ. ΚΟΥΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ


«Θεωρούμε ατυχή τη δήλωση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κουράκη αναφορικά με την αναγραφή των Ελλήνων πολιτών του θρησκεύματός τους στις φορολογικές τους δηλώσεις έτσι ώστε να πληρώνονται μέσω αυτής της συγκεκριμένης φορολογίας οι ιερείς της εκκλησίας μας.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Β’ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΙ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ


Θέμα: «Ζητούνται στοιχεία για χορηγίες και έξοδα διαφήμισης εποπτευόμενων φορέων»
Κύριε Υπουργέ,

μετά τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα των «χορηγιών» και των εξόδων της ΔΕΗ για διαφήμιση του έργου της, αντίστοιχη πληροφόρηση αναμένει η κοινή γνώμη από το Υπουργείο σας, για τους εποπτευόμενους από αυτό φορείς.

ΤΡΙΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ 2009


«ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑΙ Η ΟΧΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΑΚΡΩΣ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ;»

«ΓΙΑΤΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ»

ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ CDS


Δόθηκαν στην δημοσιότητα τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά της δημόσιας συνεδρίασης του πολυμελούς πρωτοδικείου Αθηνών, όπου συζητήθηκαν οι αγωγές του Αντρίκου Παπανδρέου κατά του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου για τα CDS.

Επισυνάπτονται τα πρακτικά στο παρακάτω link:

http://www.anexartitoiellines.gr/post.php?post_id=1856 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ CDS ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος, σήμερα Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 16:00 θα μεταβεί στον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη προκειμένου να εγχειρήσει νέα στοιχεία για την υπόθεση των CDS, την εμπλοκή του Αντρίκου Παπανδρέου και την εμπλοκή επιχειρηματιών σε σχέση με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που προκύπτουν από την διαδικασία συζήτησης της αγωγής Αντρίκου Παπανδρέου κατά Πάνου Καμμένου. Θα προσκομίσει επίσης αποδεικτικά στοιχεία για τον δόλιο τρόπο υπαγωγής της χώρας στα μνημόνια.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ CDS ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε τους οικονομικούς εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη και παρέδωσε νέα στοιχεία για την υπόθεση των CDS, την εμπλοκή του Αντρίκου Παπανδρέου και την εμπλοκή επιχειρηματιών σε σχέση με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, που προκύπτουν από την διαδικασία συζήτησης της αγωγής του Αντρίκου Παπανδρέου κατά του Πάνου Καμμένου. Προσκόμισε επίσης αποδεικτικά στοιχεία για τον δόλιο τρόπο υπαγωγής της χώρας στα μνημόνια.

Ο Πάνος Καμμένος συνοδευόταν από τον βουλευτή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βασίλη Καπερνάρο.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έκανε την εξής δήλωση:

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ


Την έντονη ανησυχία των κατοίκων του νομού Φθιώτιδας για την περαιτέρω υποβάθμιση του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Λαμίας, που πληρώνει και αυτό τις ανάλγητες επιλογές της τρικομματικής συγκυβέρνησης για περαιτέρω «αναδιοργάνωση» των Μονάδων Παροχής Υπηρεσιών Υγείας, μεταφέρει με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΥΞΗΣΗ ΕΝΣΗΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013


«ΤΟ ΙΚΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΕΝΣΗΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗ ΠΑΡΟΧΗ ΤΩΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ»
  
Την απαράδεκτη αύξηση των ενσήμων του ΙΚΑ που απαιτούνται προκειμένου οι ασφαλισμένοι να τύχουν παροχής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, στηλιτεύει με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Εργασίας Ιωάννη Βρούτση ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑ Η ΤΡΟΪΚΑ


«Τη στιγμή κατά την οποία η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παραδέχεται, όπως άλλωστε και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ότι η συνταγή του μνημονίου απέτυχε, η τρόικα επιμένει στη μείωση μισθών και συντάξεων και στην επιβολή δυσβάσταχτων φόρων στα ακίνητα, αναγκάζοντας έτσι τον ελληνικό λαό να πληρώσει τα σπασμένα της λάθος πολιτικής της, αντί να αποζημιώσει την πατρίδα μας για την οικονομική διάλυση που επέφερε».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΣΤΑ ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ


 «O αγροτικός κόσμος της χώρας εξαπατήθηκε για πολλές δεκαετίες, αυτή τη στιγμή είναι αποφασισμένος να μην χάσει την γη του, να μην διακινδυνεύσει την αξιοπρέπειά του και να αντισταθεί μέχρις εσχάτων σε όσους σχεδιάζουν την εξόντωσή του.»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ


Ο Ελληνισμός ακόμη πενθεί για την απώλεια του Μακαριστού Χριστόδουλου, πέντε χρόνια μετά την κοίμησή του. Επρόκειτο για έναν μεγάλο ηγέτη που δεν απευθυνόταν μονάχα στο θρησκευτικό αίσθημα του ποιμνίου της Εκκλησίας μας, αλλά στη συνείδηση κάθε Ελληνίδας και Έλληνα και στην ψυχή κάθε ελεύθερου ανθρώπου.