ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ


«Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:
ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ»

«Ολοκληρώθηκε η συζήτηση- συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Όπως βλέπετε η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ παραμένει συμπαγής, παρουσία 18 βουλευτών.

ΔΗΛΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΟΙΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ EUROGROUP


«Οι σημερινές διθυραμβικές δηλώσεις του πρωθυπουργού δείχνουν όχι μόνο την απόλυτη ψυχική και πολιτική απόσταση που έχει από μία ολόκληρη Κοινωνία που χειμάζεται και από τις ελληνικές οικογένειες που υποφέρουν μέσα στην οικονομική υστέρηση, αλλά και τη μανία ψεύδους που τον διακρίνει προκειμένου να συντηρήσει στη ζωή τη μνημονιακή συγκυβέρνηση των προθύμων και κυρίως, να κρύψει από το λαό την αλήθεια για το που πάνε στην πραγματικότητα τα λεφτά.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΒΡΑΜΙΔΗ


Σχετικά με τις εξελίξεις στο κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ο Γαβριήλ Αβραμίδης, βουλευτής του κινήματος στην Α’ Θεσσαλονίκης, και στέλεχος του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, έκανε την παρακάτω δήλωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ


Ο Ελληνισμός θρηνεί για τη μνήμη του Ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων.

Σαν σήμερα το 1943, όλοι οι άρρενες του χωριού σε ηλικία άνω των 14 χρόνων, 1.101 συνολικά στον αριθμό, εκτελέστηκαν μαζικά στη Ράχη του Καππή, με ριπές πολυβόλων και με τη χαριστική βολή.

1η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Με απόφαση του προέδρου του Κινήματος κ. Πάνου Καμμένου, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου η 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη στην οποία θα συμμετάσχουν οι πολιτευτές, οι συντονιστικές επιτροπές και οι γραμματείες των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ανακοινώνουμε επίσημα την έναρξη των προσυνεδριακών διαδικασιών και καλούμε σε πανστρατιά την ελληνική κοινωνία.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ