ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ


«Από τη στιγμή που η κυβέρνηση λέει «ναι» σε όλα, οι υπαλληλίσκοι της τρόικας έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, προβάλλοντας πλέον και νέες απαιτήσεις, έχοντας ήδη εξασφαλίσει τις μαζικές απολύσεις χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ


«Η εγγραφή των γερμανικών αποζημιώσεων στον κρατικό προϋπολογισμό και η τιτλοποίηση του αναγκαστικού κατοχικού δανείου είναι η κατάλληλη απάντηση στις προκλητικές δηλώσεις του Σόιμπλε που πρέπει να αντιληφθεί ότι πλησιάζει η ώρα της πληρωμής του λογαριασμού». 

ΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 στις 10:30 στο ξενοδοχείο Metropolitan (Λεωφόρος Συγγρού 385) διεξάγεται το ιδρυτικό συνέδριο της Νεολαίας των  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος.

Από το ιδρυτικό συνέδριο θα εκλεγεί ο πρόεδρος της Νεολαίας, ο γραμματέας, η εκτελεστική επιτροπή και θα ψηφισθούν οι σύνεδροι που θα εκπροσωπήσουν τη Νεολαία στο ιδρυτικό συνέδριο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.