ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ


«Ο κ. Στουρνάρας σε ένδειξη υποτέλειας προς το Δ’ Ράιχ , πηγαίνει στο Βερολίνο προκειμένου ο κ. Σόιμπλε να εγκρίνει το πακέτο αντικοινωνικών μέτρων 11,5 δις ευρώ, που η κυβέρνηση σχεδιάζει να επιβάλλει στον ελληνικό λαό.

Άραγε, ο κ. Στουρνάρας θα τολμήσει να ζητήσει από τον κ. Σόιμπλε τη «λίστα Χριστοφοράκου» με τα ονόματα των ελλήνων πολιτικών που εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τη SIEMENS;» 

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ


Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Μαρκόπουλος με αφορμή την 38η επέτειο της ίδρυσης  του ΠΑΣΟΚ δήλωσε τα εξής:

«Σήμερα είναι τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Βενιζέλος γιορτάζει με το μισό από το εναπομείναν ΠΑΣΟΚ, ο κ. Σαμαράς συγκυβερνά μαζί του και ο κ. Τσίπρας θέλει να κληρονομήσει την κληρονομιά.

Όμως αυτή η κληρονομιά του ΠΑΣΟΚ είναι η πιο βαριά. Είναι αυτή που έφερε τον λαϊκισμό, τον κρατισμό, τη συγκάλυψη της ανηθικότητας, είναι αυτή που κατέστρεψε τη χώρα, τότε ξεκίνησαν όλα».      

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ


«ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ, ΚΑΤΑ ΤΟ «ΑΝΗΡ ΚΟΜΠΑΣΤΗΣ» ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ, «ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ».»

«Λίγο πριν την επιβολή και ανακοίνωση των επώδυνων για τους πολίτες και αδιέξοδων για την οικονομία μέτρων με τα οποία μπαίνει ταφόπλακα στις ψεύτικες ελπίδες που καλλιέργησαν οι προεκλογικές δεσμεύσεις και η μετεκλογική προγραμματική συμφωνία των τριών προθύμων εταίρων, ο κ. Σαμαράς έχει την ελάχιστη υποχρέωση για λόγους δικαιοσύνης, να υπερψηφίσει την πρόταση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για εξεταστική επιτροπή, να ακυρώσει τον επαχθή συμβιβασμό με την Siemens και να απαιτήσει από την κα Μέρκελ να του παραδώσει τη λίστα Χριστοφοράκου με τους διεφθαρμένους πολιτικούς.
Κύριε Σαμαρά, κατά το «ανήρ κομπαστής» του Αισώπου, «ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα».»


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Κ.Ο. ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝ ΣΟΥΛΤΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ


«ΟΙ ΕΟΖ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ»

«ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ ΝΟΘΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ»

Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Μαρκόπουλος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς, για τη δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών σε περιφέρειες της χώρας επεσήμανε τα εξής :

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ


Ο Βουλευτής Παναγιώτης Μελάς, Υπεύθυνος Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Υγείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, σχετικά με την απεργία των ιατρών του ΕΟΠΥΥ, δήλωσε τα ακόλουθα:

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ


Θέμα: «Σε συντονισμένο κι εσκεμμένο πόλεμο βρίσκεται η ιστορία και η θρησκεία μας από ανθέλληνες και μισέλληνες;»

Σε συντονισμένο κι εσκεμμένο πόλεμο βρίσκεται η ιστορία και η θρησκεία μας από ανθέλληνες και μισέλληνες, εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς τύπου Ρεπούση και Τατσόπουλου. Μέγιστης ντροπής κι αίσχους άλλη μια περίπτωση προκαλεί το εθνικό μας αίσθημα και πρόκειται για τον καλοπληρωμένο και «αναντικατάστατο» καλλιτεχνικό διευθυντή Φεστιβάλ Αθηνών Γεώργιο Λούκο.

Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ


«ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ.
ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ»

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπεύθυνος Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, ο οποίος είναι και μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής του Ελληνισμού της Διασποράς, κατέθεσε σήμερα (Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012) Ερώτηση στη Βουλή, με θέμα την ψήφο των Ομογενών στις ελληνικές εθνικές εκλογές από τον τόπο της διαμονής τους.