ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ κ. Α. ΜΑΝΙΤΑΚΗ


ΘΕΜΑ: «Αδιόριστοι επιτυχόντες της προκήρυξης 6Κ/2008»
  
Το ΑΣΕΠ με την Προκήρυξη 6Κ/2008 (ΦΕΚ 362/24-7-08/Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) ξεκίνησε την διαδικασία πλήρωσης με σειρά προτεραιότητας εννιακοσίων εβδομήντα τριών (973) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής (ΠΕ), Τεχνολογικής (ΤΕ) και Δευτεροβάθμιας (ΔΕ) Εκπαίδευσης σε διάφορους φορείς του δημόσιου τομέα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ


«Ο στοχευμένος στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας Κοινοβουλευτικός Έλεγχος αποδίδει καρπούς»
  
Το Υπουργείο ΠΕΚΑ και ο Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας απαντώντας σε Ερώτηση της τομεάρχου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Βουλευτού Κοζάνης Ραχήλ Μακρή σχετικά με τις επαναλαμβανόμενες και πολύωρης διάρκειας διακοπές ρεύματος στη Σαμαρίνα Γρεβενών, αναγνώρισαν το πρόβλημα και δεσμεύτηκαν για τη λύση του.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΡΤ Α.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ Ν. ΕΒΡΟΥ


Προς ΕΡΤ Α.Ε.

Κέντρο Επικοινωνίας και Επιμόρφωσης με τον Πολίτη

Προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε

Θέμα: «Κάκιστης Ποιότητας το τηλεοπτικό σήμα των κρατικών καναλιών στο ακριτικό Βόρειο Τμήμα του Νομού Έβρου»

Κύριοι Διοικούντες της ΕΡΤ Α.Ε.,

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΥΓΕΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΠΑΤΜΟΥ


Ο, Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Τομεάρχης Υγείας, Βουλευτής Α’ Πειραιά Παναγιώτης Μελάς σχετικά με τη μη ύπαρξη ιατρού στο νησί της Πάτμου, δήλωσε τα ακόλουθα:

«Στο έλεος του Θεού βρίσκεται η Υγεία των κατοίκων της Πάτμου, αφού το νησί έμεινε χωρίς ιατρική περίθαλψη.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΥΓΕΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ


ΘΕΜΑ: «Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ»
  
Το Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ» είναι ένα από τα μεγαλύτερα Νοσοκομεία, όχι μόνο της Αττικής, αλλά και της Ελλάδας και λειτουργεί εδώ και περίπου 10 χρόνια.

Τον τελευταίο καιρό, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα που αποβαίνουν εις βάρος της υγείας των ασθενών.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΤΟ ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΩΣ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


«Ο κ. Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος γνώρισε ημέρες δόξας στην πατρίδα μας ως προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, θα πρέπει να αντιληφθεί ότι ως επίτιμος πρέσβης της Γερμανίας στην Ελλάδα μετατρέπεται πλέον σε όργανο της αντικοινωνικής μνημονιακής πολιτικής της Μέρκελ και του Φούχτελ, διακινδυνεύοντας έτσι να δεχτεί κόκκινη κάρτα από τα εκατομμύρια φτωχοποιημένους Έλληνες φιλάθλους που τόσο πολύ τον αγάπησαν.»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΤΑΙΣΕΛΜΠΛΟΥΜ ΓΙΑ «ΚΟΥΡΕΜΑ» ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ


«Οι δηλώσεις του προέδρου του Eurogroup κ. Ντάισελμπλουμ με τις οποίες άνοιξε το δρόμο για «κούρεμα» των τραπεζικών καταθέσεων ανά την Ευρώπη υπονόμευσαν ανεπιστρεπτί τη σταθερότητα και ασφάλεια του τραπεζικού συστήματος στις χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης, δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία στα διάφορα «κοράκια» να κερδοσκοπήσουν ασύστολα ανά τα χρηματιστήρια της Ευρώπης. Τυχαίο;»

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ


«Στη Βουλή η προστασία των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία»
  
Ο Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς κατέθεσε αναφορά  ανακοινώσεις-προτάσεις της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) καθώς και δημοσιεύματα του Τύπου στην Κρήτη, σχετικά με την καθυστέρηση στην καταβολή των προνοιακών επιδομάτων των Α.μεΑ.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ TΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΑΘΗΝΑ»


«Ο Υπουργός Παιδείας μετά από την πλήρη διάλυση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης βάσει του σχεδίου «Αθηνά» που έφερε προ τετελεσμένων τις τοπικές κοινωνίες, επισκέφθηκε την Κορυτσά της Βόρειας Ηπείρου. Σε μια επίσκεψη «Φιέστα» με συνοδούς συντελεστές της καταστροφής της χώρας από τα Μνημόνια, ως τουρίστας πήγε, είδε και απήλθε χωρίς καμία ουσιαστική παρέμβαση για να λύσει τα προβλήματα των συνελλήνων της Βόρειας Ηπείρου.

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΟΝ ΟΤΟ ΡΕΧΑΓΚΕΛ


«ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ. ΜΗΝ ΔΕΧΘΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΕΡΚΕΛΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»
  
Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έστειλε το εξής μήνυμα στον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος διορίζεται επίτιμος Πρέσβης της Γερμανίας στην Ελλάδα:

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΑΘΗΝΑ»


«ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΠΟ ΣΠΟΥΔΩΝ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΑΘΗΝΑ» ΤΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΦΩΡΟ ΤΡΟΠΟ»
  
Την κατάφωρη παραβίαση του κοινωνικού συμβολαίου που συνήψαν οι φοιτητές με την Πολιτεία, όταν συνειδητά επέλεξαν στο μηχανογραφικό τους το γνωστικό αντικείμενο και τον τόπο σπουδών τους, μετά και τη δημοσιοποίηση του σχεδίου «Αθηνά», στηλιτεύει με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΣΤΟΧΩΝ


«ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΤΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΝΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΙΧ ΤΟΥΣ»
  
Την πρωτοφανή καταγγελία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ξάνθης, ότι ελλείψει υπηρεσιακών οχημάτων, οι αστυνομικοί που φυλάσσουν στόχους, εντέλλονται να χρησιμοποιούν τα προσωπικά τους αυτοκίνητα, μεταφέρει με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α’ ΑΘΗΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ


Επιστολή στην Έλενα Κουντουρά, βουλευτή Α’ Αθηνών και εκπροσώπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, απέστειλαν εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών ο πρόεδρος Γεώργιος Μπάκας και ο Γενικός Γραμματέας Στασινός Πικραμένος. Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τις ευχαριστίες του στην Έλενα Κουντουρά, διότι, όπως τονίζει, με τη σθεναρή της στάση απέτρεψε την συγχώνευση, στο πλαίσιο του «Σχεδίου ΑΘΗΝΑ», του Τμήματος Φυσικοθεραπείας με το Τμήμα Εργοθεραπείας του ΤΕΙ Αθήνας, γεγονός που θα οδηγούσε στην υποβάθμιση και των δύο τμημάτων.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ


«ΤΑ ΟΡΝΕΑ»

«Η νέα κυπριακή τραγωδία είναι μέρος του ΣΧΕΔΙΟΥ, δεν υπάρχει αμφιβολία, ας μην επαναλαμβανόμαστε πια. Τί δε βλέπουν επιτέλους εκείνοι που το σκέφτονται ακόμη;

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 22 ΚΑΙ 42 ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΠΑΡΟΧΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ» ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


Έπειτα από την καταλυτική συνδρομή και βοήθεια του Βουλευτή Έβρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Μαρίνου Ουζουνίδη, σε συνεργασία με τον Βουλευτή Ημαθίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Κώστα Γιοβανόπουλου καθώς και άλλων βουλευτών της Βορείου Ελλάδας, επετεύχθη η απόσυρση των Άρθρων 22 και 42 του σχεδίου νόμου «Επενδυτικά Εργαλεία Ανάπτυξης, Παροχή Πιστώσεων και άλλες Διατάξεις», τα οποία φέροντας την ψευδεπίγραφη ετικέτα «επιδότηση επιτοκίου από τον λογαριασμό του Ν. 128/1975» θα είχαν σαν απώτερο σκοπό και τελικό αποτέλεσμα τον αργό θάνατο της πλειοψηφίας των επιχειρήσεων στην Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Επειδή ο εκπρόσωπος της συνιστώσας της κ. Μέρκελ, κ. Σίμος Κεδίκογλου αναρωτιέται τι θα κάναμε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, του απαντάμε ότι θα λέγαμε «όχι», όπως είχε πράξει η τότε ελληνική κυβέρνηση και ο πρώην αρχηγός του Κώστας Καραμανλής τόσο στο σχέδιο Ανάν όσο και με το βέτο στο Βουκουρέστι για είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Η ποινική διερεύνηση στην Κύπρο για εκείνους που ευθύνονται για το κούρεμα 50% των ελληνικών ομολόγων ξεκίνησε. Συστήνουμε στο ΠΑΣΟΚ να προσέξει τους φίλους του για να μην αγοράσουν γερμανικά, ολλανδικά και γαλλικά CDS.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ


Η Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Σταυρούλα Ξουλίδου, τομεάρχης Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, με αφορμή τη σημερινή επέτειο της 25ης Μαρτίου δήλωσε τα εξής:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΑΘΗΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ


«Σήμερα ο Ελληνισμός εορτάζει τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την έναρξη της Εθνικοαπελευθερωτικής Επανάστασης του 1821.

Η ενέργεια της κυβέρνησης να απαγορεύσει στον λαό να αποδώσει τιμή και να παρακολουθήσει την παρέλαση είναι απαράδεκτη. Σε τέτοιου είδους ενέργειες προβαίνουν τα καθεστώτα που φοβούνται την λαϊκή οργή, τα καθεστώτα τα οποία γνωρίζουν ότι δεν είναι αγαπητά στο λαό.

Αναφωνώ μέσα από την καρδιά μου

ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ.»

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΣΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ


Μίκα Ιατρίδη: «Η παρακαταθήκη των αγωνιστών του 1821 είναι αληθινά μεγάλη»

Στην Κω βρέθηκε για την επέτειο της 25ης Μαρτίου η βουλευτής Δωδεκανήσου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και τομεάρχης Ναυτιλίας του κινήματος, Μίκα Ιατρίδη. Με την ολοκλήρωση της παρέλασης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ


«ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΡΟΔΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΗΛΑΣΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ «Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ». ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ»

Τις εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου και του Ευαγγελισμού τίμησαν στη Ρόδο οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, τους οποίους εκπροσώπησε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ EUROGROUP


«Αφού οι μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις της Ελλάδας υπονόμευσαν τις κυπριακές τράπεζες με το PSI και στην συνέχεια εγκατέλειψαν αβοήθητη την μαρτυρική Κύπρο, ολοκλήρωσαν πλέον το καταστροφικό τους έργο συναινώντας στην έκδοση της σημερινής απαράδεκτης απόφασης του Eurogroup που ανοίγει τον δρόμο για την λεηλασία και την διάλυση της κυπριακής οικονομίας».