ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΌΧΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ENISA ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

O Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς κατέθεσε χθες 28 Σεπτεμβρίου,  Αναφορά  στον   Υπουργό  Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Κ. Χατζηδάκη  δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΑΤΡΙΣ» της Παρασκευής 28/9, υπό τον τίτλο «Προωθήθηκε από τον εκτελεστικό διευθυντή και υπέγραψε ο Χατζηδάκης-Το υπόγειο σχέδιο για την μεταφορά της έδρας του ENISA»  σχετικά  με  αντισυμβατικές και  παράνομες ενέργειες για την μεταφορά της έδρας του ENISA από το Ηράκλειο.

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤOYΣ TIMES ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ


«Διαβάζοντας με θλίψη στη συνέντευξη του πρωθυπουργού στους Times της Νέας Υόρκης ότι η περασμένη Πέμπτη υπήρξε μια από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες από τότε που ανέλαβε καθήκοντα καθώς η κυβέρνηση κατέληξε σε μια βασική συμφωνία για τα μέτρα λιτότητας, καταλήγει κανείς σε συμπεράσματα τόσο καταλυτικά και απόλυτα ώστε να μην μένει πια καμιά αμφιβολία για τις προθέσεις και τις ευθύνες και των τριών κυβερνητικών εταίρων.»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟΥΣ «ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΤΑΪΜΣ»


«Ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς μιλώντας στους «Νιου Γιορκ Τάιμς», ένα πανίσχυρο δημοσιογραφικό μέσο επηρεασμού της αμερικανικής και διεθνούς κοινής γνώμης, αναφέρει ότι «παράνομοι μετανάστες έχουν καταλάβει την Αθήνα, προκαλώντας πρόβλημα στη δημόσια υγεία και αύξηση της εγκληματικότητας», ενώ ολόκληρο το καλοκαίρι η υπουργός Τουρισμού έκανε σε ξένα τηλεοπτικά δίκτυα καμπάνια διαφήμισης μίας ασφαλούς Αθήνας.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ


«Το γαϊτανάκι της πολιτικής κοροϊδίας συνεχίζεται. Προφανώς επειδή είναι πολύχρωμο, προκαλεί ενθουσιασμό.

Από τη συζήτηση στη Βουλή και τις τοποθετήσεις του αρμόδιου Υπουργού, κ. Δένδια στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα κέντρα κράτησης μεταναστών, προκύπτει ξεκάθαρα ότι η κυβέρνηση Σαμαρά θα φτιάξει Κέντρο Κράτησης Λαθρομεταναστών στη Ρόδο.

Αποδεικνύεται έτσι και η τεράστια επιτυχία της σύσκεψης, που έγινε στο Δήμο Ρόδου την προηγούμενη εβδομάδα και η αντίσταση που αποφασίστηκε, από τους αρμόδιους φορείς της αυτοδιοίκησης.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΓΛΩΣΣΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ


«ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ. ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΠΙΑ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΜΑΣΤΕ
ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ».



ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΒΟΛΟΥ


Η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη επισκέφθηκε χθες τον προϊστάμενο του ΣΔΟΕ Βόλου κ. Λύκα για να πληροφορηθεί τις ενέργειες της υπηρεσίας του σχετικά με την «λίστα πολιτικών προσώπων του ΣΔΟΕ» όπως αυτή δημοσιεύτηκε χθες από την «Ζούγκλα».

Η κ. Χρυσοβελώνη ζήτησε την ταχύτατη διερεύνηση των όποιων στοιχείων υπάρχουν για οποιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο. Κατά την συζήτησή της με τον κ. Λύκα προέκυψαν τα εξής:

Ο Πάνος Καμμένος στην Βουλή 26 Σεπτεμβίου 2012

                                                           
                                                                      ΠΑΤΉΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ




http://www.youtube.com/watch?v=2969SsxkOtM&feature=plcp