ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΚΑΙ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ


ΜΕΡΟΣ 1ο

http://www.youtube.com/watch?v=dPyF3zoVQgE

ΜΕΡΟΣ 2ο

http://www.youtube.com/watch?v=3A1AtzWpGoc&feature=share




Τα προβλήματα στον τουρισμό σε Φθιώτιδα – Ευρυτανία συζητήθηκαν στον Τομέα Τουρισμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων


Την πρώτη του συνάντηση πραγματοποίησε ο Τομέας Τουρισμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπό της Βουλευτού Α’ Αθηνών και υπεύθυνη Τομεάρχη, κ Έλενα Κουντουρά, στα γραφεία του κινήματος το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012. Το «παρών» δώσαμε και τα τρία μέλη του Τομέα από τη Φθιώτιδα, Θανάσης Γαλάνης, Γιαννούλα Δροσοπούλου και Παύλος Σφέτσας.

Τονίσαμε τις τεράστιες τουριστικές δυνατότητες που έχουν η Φθιώτιδα και η Ευρυτανία για να αναπτύξουν ιστορικό – πολιτιστικό, ιαματικό, θρησκευτικό, περιηγητικό, αλιευτικό, χειμερινό και αγροτουρισμό. Κυρίως ωστόσο εστιάσαμε:
1. Στην υποστελέχωση του ΕΟΤ Στερεάς Ελλάδας, η οποία έχει σαν αποτέλεσμα την υπολειτουργία του σημαντικότερου Οργανισμού στην Ελλάδα.
2. Την υπανάπτυξη των ιαματικών πηγών, οι οποίες θα μπορούσαν να αποτελέσουν την ατμομηχανή της ανάπτυξης της περιοχής μας.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ


 «Στηρίζουμε την Ομοσπονδία Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου Κρήτης: Όχι στην επικείμενη κατάργηση του Ορθοπεδικού Συνεργείου Κρήτης»
           

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Υγείας κ. Α. Λυκουρέντζο, Εθνικής Άμυνας κ. Π. Παναγιωτόπουλο και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Ι. Βρούτση κατέθεσε την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, ο Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς, σχετικά με την ενδεχόμενη κατάργηση του Ορθοπεδικού Συνεργείου Κρήτης, όπως καταγγέλλει η Ομοσπονδία Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου Κρήτης.

Το πλήρες Κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ»


«Το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής» για το «πραξικόπημα που δεν έγινε» παρά το γεγονός ότι διαψεύδεται από όλα τα πρόσωπα-πρωταγωνιστές της εν λόγω περιόδου, ρίχνει σκιές στις Ένοπλες Δυνάμεις, την ώρα κατά την οποία οι συνέπειες από την εφαρμογή των μνημονίων πλήττουν τουλάχιστον το ηθικό και την αξιοπρέπεια του στελεχικού δυναμικού.

Αποδοκιμάζουμε κάθε απόπειρα, απ’ όπου και αν προέρχεται, εμπλοκής των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας στην πολιτική διελκυστίνδα και απαιτούμε να αφεθούν απερίσπαστες στη μοναδική και υψηλή αποστολή τους, να είναι οι ακοίμητοι φρουροί της Πατρίδας.» 

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΕΓΛΙΤΗ


«ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΣΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ»


Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση: