ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΘ


Η Υπεύθυνη Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Βουλευτής Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Σταυρούλα Ξουλίδου εξέφρασε τα θερμά της συγχαρητήρια για την κατάκτηση της πρώτης θέσης από την Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Νεανίδων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Περθ της Αυστραλίας:

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ – ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ


ΘΕΜΑ: «Ο κ. Στουρνάρας αδιαφορεί πλήρως για την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδας μας. Υπηρετεί μόνο τα αφεντικά του.»

Ερώτηση κατέθεσε η Χρυσούλα – Μαρία Γιαταγάνα Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σχετικά με την απόφαση του Ομίλου Λάτση να παραχωρήσει τη Μαρίνα του Φλοίσβου στον τουρκικό Όμιλο Dogus, μια εταιρεία συμμετοχών στην οποία έχει μερίδιο και το Μετοχικό Ταμείο Στρατού της Τουρκίας.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ - ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ


ΘΕΜΑ: «Ξεπουλιέται η Άμυνα της Χώρας προς χάριν ιδιωτικών συμφερόντων;»

Ερώτηση κατέθεσε η Χρυσούλα – Μαρία Γιαταγάνα Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σχετικά με την επιχειρούμενη πώληση δύο υπό κατασκευή υποβρυχίων. 

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ


 ΘΕΜΑ: «Κιγκλιδώματα στο ναό της Δημοκρατίας»

«Ουδέν μονιμότερου του προσωρινού» έλεγαν οι πρόγονοι μας και από ότι φαίνεται το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Υπουργείο Τουρισμού αποφάσισαν να το επιβεβαιώσουν. Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί η μονιμότητα της περίφραξης με «κάγκελα» μπροστά στο ναό της Δημοκρατίας, μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στη πλατεία Συντάγματος. Τι ειρωνεία!

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ


«Η παραίτηση γίνεται αποδεκτή. Ευχαριστώ τον Χρήστο Ζώη για την συνεισφορά του όλο αυτό τον καιρό. Είναι αλήθεια ότι η πορεία που έχουμε επιλέξει είναι ο δύσκολος και επικίνδυνος για το καθεστώς δρόμος.
Εμείς συνεχίζουμε». 

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ


«Την ώρα που η κυβέρνηση κατ΄  επιταγή της τρόικας προχωρά στην αντιλαϊκή της φορομπηχτική πολιτική, στη Βουλή προωθεί την κύρωση πρωτοκόλλου αποφυγής διπλής φορολογίας με την Ελβετία που προστατεύει τους κάθε λογής φοροφυγάδες οι οποίοι διαθέτουν παχυλές παράνομες καταθέσεις στις ελβετικές τράπεζες».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ κ. ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΟΥ «ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ» ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ


«Η Συγκυβέρνηση διολισθαίνει στον δρόμο του ολοκληρωτισμού»


Σχολιάζοντας την χθεσινή απόφαση του κ. Σαμαρά να συνεχίσει το Υπουργείο Οικονομικών την παράνομη είσπραξη μέσω της ΔΕΗ του «χαρατσιού» στα ακίνητα, η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


«Η αποστασία ξεκινά πάντα από έμμισθους επαγγελματίες τύπου Μανώλη. Ανήκει πλέον στη δικαιοδοσία της Δικαιοσύνης. Καλό ταξίδι, είμαστε πολλοί, είμαστε Ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ


Όταν κάτι καινούργιο γεννιέται το παλιό αρνείται να πεθάνει. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε ένα Κίνημα Πολιτών που ξεκίνησε από το διαδίκτυο, πολίτες που συναντηθήκαμε και συμφωνήσαμε να κάνουμε ένα αγώνα κοινό, απέναντι στην πολιτική της εξαθλίωσης των Ελλήνων.

ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ - ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ 11/12/2012