ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ

«Θα μπει και ο κ. Μιχελάκης σε διαθεσιμότητα;»
  
Χθες στην πλατεία Καραϊσκάκη στο κέντρο της Αθήνας έγινε η μεγάλη συγκέντρωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκηση (ΠΟΕ - ΟΤΑ) ενάντια στις απολύσεις στο Δημόσιο.

Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑΙΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΞΙΜ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Μιλώντας την Πέμπτη 27/6 στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Στρασβούργο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, τομεάρχης Οικονομικών, βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς κατήγγειλε την αστυνομική βία της κυβέρνησης Ερντογάν κατά των Τούρκων πολιτών που διαδηλώνουν εδώ και ένα μήνα περίπου στην πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη, στην Άγκυρα, στη Σμύρνη και σε άλλες πόλεις της γείτονος.

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ

«Στη Βουλή οι καθυστερήσεις στην επιστροφή του ΦΠΑ στις επιχειρήσεις»

Ο Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς κατέθεσε αναφορά σχετικά δημοσιεύματα που αφορούν τη μεγάλη καθυστέρηση στην επιστροφή του ΦΠΑ στις επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η αναμονή φτάνει μέχρι και τα τρία χρόνια, ενώ η επιστροφή του ΦΠΑ από το Δημόσιο προς τις επιχειρήσεις γίνεται με το σταγονόμετρο. Αν και από το Μάρτιο έχει αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο και πλέον προβλέπονται πιο γρήγορες διαδικασίες για την καταβολή του ΦΠΑ, ωστόσο μέχρι τα μέσα Ιουνίου επιστροφές φόρου είχε λάβει μόλις 1 στους 10 δικαιούχους.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ

«Η ελληνική σημαία συμβολίζει το έθνος αλλά και το κράτος που είναι εθνικά κυρίαρχο, που δεν παραδίδει για κανένα λόγο την εθνική κυριαρχία του.

Αν το αύριο του κ. Σαμαρά, είναι η Ευρώπη του φεντεραλισμού που καταργεί τα έθνη-κράτη, εμείς ναι, επιμένουμε στο χθες με το εθνικά κυρίαρχο κράτος και την Ευρώπη των εθνών-κρατών στην οποία ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ενέταξε την Ελλάδα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΗN ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «REAL NEWS»

«Μετά την κατάλυση του Κοινοβουλίου, μετά την κατάργηση του νομοθετικού έργου και την αντικατάστασή του με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Νέας Δημοκρατίας αποκαλύπτεται από τις δηλώσεις των νεοφασιστών υπουργών: Να συλληφθεί η αντιπολίτευση.

Ελάτε, σας περιμένουμε.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ».

ΑΠΑΘΗΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΕΞ ΑΧΜΕΤ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


«Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΕΞ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕ ΚΑΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΘΕΣΑ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΟΑΣΕ ΘΑ ΒΑΖΩ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ. ΟΥΤΕ Η ΑΓΚΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΙΩΠΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ»
  
Λύση του προβλήματος των λαθρομεταναστών από την πλευρά της Τουρκίας, δεν θα πρέπει να περιμένει η Ελλάδα.