ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ


«ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Την έντονη αντίθεσή της εξέφρασε η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη στην προειδοποίηση της Κομισιόν ότι η Ελλάδα θα χρειαστεί περισσότερες περικοπές και νέα μέτρα ώστε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της για το 2015 και το 2016.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ


«Θέλουμε από τους καθηγητές να διδάξουν στα παιδιά μας γνώση, αξιοπρέπεια, ήθος και αρετή. Αυτές, ακριβώς, τις αξίες επέλεξε να ισοπεδώσει η κυβέρνηση με την υιοθέτηση αυταρχικών πολιτικών και την καταστρατήγηση των δημοκρατικών θεσμών.

Τα χαρτιά στρατιωτικού τύπου καμιά σχέση δεν μπορούν να έχουν με την Παιδεία. Αντίθετα, προκαλούν το κοινό αίσθημα, γιγαντώνουν τα χάσματα και οξύνουν τις διαφορές.

Οι κυβερνώντες επιλέγουν την αδιαλλαξία, επιδεικνύοντας το πιο αυταρχικό τους προσωπείο και οδηγούν καθηγητές, μαθητές και γονείς στην απελπισία».

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΥΓΕΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ


ΘΕΜΑ: «Πρόβλημα για την προστασία των ασθενών που πάσχουν από τον ιό του AIDS»
  
Μεγάλο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό, με τον έλεγχο και την προστασία των ασθενών που πάσχουν από AIDS και αυτό έχει σοβαρές επιπτώσεις στη Δημόσια Υγεία.

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ


«Στη Βουλή η χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ στους παιδικούς σταθμούς»

Ο Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς κατέθεσε αναφορά δημοσίευμα σχετικά με τον κίνδυνο πολλά παιδιά να μην έχουν πρόσβαση μέσω ΕΣΠΑ στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς την επόμενη σχολική χρονιά.

ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΕ ΣΑΜΟ, ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑ


«ΔΙΝΩ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ» ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΟΥ»

Νέα επίσκεψη στη Σάμο, στη Φθιώτιδα και σε περιοχές της Θεσσαλίας, πραγματοποιεί από σήμερα (14/5/2013) το μεσημέρι ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ


«Την ώρα που η Κομισιόν μιλάει για νέα μέτρα ύψους 8 δις ευρώ το 2015, την ώρα που η Κομισιόν λέει ότι θα χρειαστούν πολλές δεκάδες χρόνια για να βγει η Ελλάδα στις αγορές, ο πρωθυπουργός ζει το δικό του όνειρο. Σε μία χώρα με 1.800.000 ανέργους μιλάει για το success story της Ελλάδος.

Ζει στον κόσμο που ζει και ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, ελεύθερος να κινείται υπό την προστασία του πρωθυπουργού στο Λας Βέγκας μαζί με τους κερδοσκόπους, μαζί με αυτούς που πτώχευσαν τον ελληνικό λαό».

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ


«Παράνομη η διακοπή της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των συνταξιούχων της Αγροτικής Τράπεζας»
  
Ο Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς κατέθεσε αναφορά δημοσίευμα σχετικά με τους συνταξιούχους της Αγροτικής Τράπεζας οι οποίοι από τον περασμένο Δεκέμβριο είναι χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.