ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Η συνέντευξη τύπου στη Σάμο του Τέρενς Κουίκ σε video.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΜΟ ΟΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ


«Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ
ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ»

«ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΑΝ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ. ΕΑΝ ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ. ΕΑΝ ΟΧΙ ΠΩΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ


«Την ώρα που η κυβέρνηση φέρνει για ψήφιση στη Βουλή το φορομπηχτικό νομοσχέδιο και εξουθενώνει τον Έλληνα οικογενειάρχη με τα χαράτσια, δεν προχωρά με ταχείς ρυθμούς στον φορολογικό έλεγχο όλων των προσώπων που εμπεριέχονται στη λίστα Λαγκάρντ, με αποτέλεσμα τη νύφη να πληρώνουν τα συνήθη υποζύγια.»

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ. Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ


ΘΕΜΑ: «ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΟΙΚ».

Όπως γνωρίζετε η χώρα μας έχει υπογράψει σύμβαση με το Βέλγιο για την πρόληψη της φοροδιαφυγής σε σχέση με τους φόρους επί του εισοδήματος, η οποία έχει κυρωθεί με τον ν. 3407/05.

ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος παρακολούθησε σήμερα τη Λειτουργία των Θεοφανείων στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Χαλκίδας και στη συνέχεια παρέστη στην τελετή Αγιασμού των Υδάτων στην παραλία της Χαλκίδας.

ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΕΑΝ ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ
ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

Στον αγιασμό των υδάτων στην Κόρινθο παραβρέθηκε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ,  εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο.