ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ 9,10,11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013 ΑΝΕΛΛ Π.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ




 Στα πλαίσια ενημέρωσης  για τις θέσεις του κινήματος, οι ΑΝΕΛΛ Π.Ε. Φθιώτιδας αποτελούμενο από μέλη της Συντονιστικής, της Νεολαίας, αλλά και πολιτευτές επισκέφθηκαν  χώρους συναθροίσεων πολιτών.

Στις 9/08/2013 οι ΑΝΕΛΛ, επισκέφθηκαν την λαϊκή αγορά της Στυλίδας, όπου πωλητές και καταναλωτές τους υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη.  Ανάλογα θερμή ήταν και την επόμενη ημέρα, 10/08/2013, η υποδοχή και στην λαϊκή αγορά της Λαμίας από τους πολίτες που παρευρίσκονταν εκεί.

 Στις συζητήσεις ξεχώρισε η απελπισία για το σήμερα, αλλά και η  αγωνία  για το δυσμενές αύριο που ξημερώνει για όλους μας, υπό την καθοδήγηση και την εφαρμογή των εντολών του μνημονίου από την συμμαχία των προθύμων εντολοδόχων της τρόικας.

Τα μέλη των ΑΝΕΛΛ παρουσίασαν με απλά λόγια, αλλά και με τον διαμοιρασμό φυλλαδίου, το κυβερνητικό πρόγραμμα που έχουν καταρτίσει και τεκμηρίωσαν την ρεαλιστική βάση στο οποίο είναι βασισμένο.
 Πραγματικά οι πολίτες έδειχναν να συμφωνούν ότι η λύση βρίσκεται εκεί  και όχι στην εφαρμογή των μνημονίων, που καταδικάζουν στην ανέχεια ολόκληρο τον ελληνικό λαό.

Τέλος την Κυριακή 11/08/2013 το απόγευμα, συγκεντρώθηκαν μέλη των ΑΝΕΛΛ στα διόδια της Αγίας Τριάδας Λοκρίδας, όπου μοίρασαν στους διερχόμενους οδηγούς 4000 φυλλάδια, στα οποία περιγράφει με λίγα λόγια τον τρόπο με τον οποίο προτείνει το κίνημα την έξοδο από την κρίση.  
Η ανταπόκριση των πολιτών στις δράσεις αυτές ήταν συγκινητική, σε τέτοιο βαθμό που μας υποχρέωσε ακόμα περισσότερο να δηλώσουμε ότι θα βρισκόμαστε συνεχώς κοντά τους, τόσο για να τους ενημερώνουμε για τις θέσεις του κινήματος, όσο και για να ακούμε τα προβλήματά τους και να εργαζόμαστε για την επίλυσή τους.   


ΟΙ ΑΝΕΛΛ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ






ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

«ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ»




«ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ»

«Η ΛΑΡΚΟ και τα μεταλλεύματά της είναι ένας εθνικός πλούτος και μάλιστα στρατηγικής σημασίας. Δεν πωλείται. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα δώσουμε μία επιπλέον μάχη, να μείνει μακριά και από τα σχέδια της μνημονιακής συγκυβέρνησης που θέλει αυτή τη υγιή επιχείρηση να την περάσει στα χέρια των Σκοπιανών».

Αυτή τη δήλωση έκανε ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Star Κεντρικής Ελλάδος, αμέσως μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις της ΛΑΡΚΟ, στη Λάρυμνα Φθιώτιδας, συνοδευόμενος από τον πρώην Βουλευτή και Πολιτευτή του Κινήματος Θεόδωρο Χειμάρα, τον Πολιτευτή Θανάση Γαλάνη και τον Πρόεδρο της Συντονιστικής της Φθιώτιδας των ΑΝΕΛ Ανδρέα Κολοκυθά.

Ήταν η πολλοστή φορά που αντιπροσωπεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επισκέπτεται το εκεί εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ, μετά από εκείνη του Προέδρου του Κινήματος Πάνου Καμμένου και στη συνέχεια της αρμόδιας Τομεάρχη ΥΠΕΚΑ Ραχήλ Μακρή, αποδεικνύοντας το κορυφαίο ενδιαφέρον που έχει το Κίνημα γι’ αυτή την επιχείρηση, η οποία χαίρει της καλύτερης φήμης στην ευρωπαϊκή χαλυβουργία και την διεθνή αγορά.
Ο Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και τα στελέχη του Κινήματος που τον συνόδευαν, είχαν κατ’ αρχήν ενημέρωση τόσο από διακομματική αντιπροσωπεία συνδικαλιστών, όσο και από τη διοίκηση της εταιρείας και στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στις παραγωγικές μονάδες του εργοταξίου, εκεί όπου οι έμπειροι εργατοτεχνίτες επεξεργάζονται το νικέλιο σε περιβάλλον με θερμοκρασίες 1500 βαθμών Κελσίου.