ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ


Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή, με εκπροσώπους της «Πρωτοβουλίας για την Ενότητα και την Ανασυγκρότηση του Αγροτικού Συνδικαλιστικού Κινήματος».

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού στελεχών, πραγματοποίησαν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, με αφορμή την άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος, εναντίον του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, για αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ


«Με αφορμή την κατάληψη των διοδίων στο Αιγίνιο Πιερίας από πολίτες των γύρω Δήμων, δηλώνουμε ότι βρισκόμαστε στο πλευρό των πολιτών και χαιρετίζουμε τη δράση τους, όπως χαιρετίζουμε και την κίνηση του δημοτικού συμβουλίου του τοπικού δήμου (Πύδνας - Κολινδρού) που έθεσαν την παραίτησή τους στη διάθεση του υπουργού Εσωτερικών, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Η Κυβέρνηση έβαλε στόχο την κατακρεούργηση των Ελλήνων πολιτών με κάθε τρόπο. Χαράτσια, φόροι, διόδια, εισιτήρια στα νοσοκομεία, παραπαιδεία είναι στην ημερήσια διάταξη.

Τους προειδοποιούμε, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ