ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ


«Η κυβέρνηση ακολουθώντας τη λογική του Χότζα αφού διέρρευσε υπέρμετρες αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα τελικά έκανε δήθεν χάρη στον χειμαζόμενο ελληνικό λαό επιβάλλοντας χαμηλότερες αυξήσεις. Έτσι, αντί η κυβέρνηση να «παγώσει» τις αυξήσεις των τιμολογίων της ΔΕΗ, με την πολιτική της παγώνει στην κυριολεξία εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά σε όλη τη χώρα»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ


«Ενώ ο κ. Σαμαράς ισχυρίζεται με δηλώσεις του και συνεντεύξεις ότι θα λάβει μέτρα για την ανακούφιση των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, την ίδια στιγμή, με το νέο φορομπηχτικό του νομοσχέδιο επιτίθεται στα εισοδήματα των μισθωτών και των συνταξιούχων, αδιαφορώντας για τα εκατομμύρια των ανέργων και σπέρνοντας την απόγνωση στον Έλληνα οικογενειάρχη.»

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ


ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Και είμαστε όλοι εδώ. Η Ελλάδα είναι ενωμένη και οι Έλληνες είναι ενωμένοι απέναντι σε εκείνους που θέλουν να πάρουν την εθνική κυριαρχία της χώρας, απέναντι στο μαύρο μέτωπο.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ


Μαρίνα Χρυσοβελώνη: «Έχασε η ΝΔ τον λογαριασμό με τους διορισμένους Γενικούς Γραμματείς στην Κυβέρνηση»

Σήμερα το απόγευμα εκτυλίχθηκαν κωμικοτραγικές σκηνές στη Βουλή κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τις συγχωνεύσεις δημόσιων οργανισμών και την σύσταση γενικής γραμματείας συντονισμού. 

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΕΣΒΟΥ

Για τη Θράκη αναχωρεί αύριο το πρωί (22/12/2012), ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ «ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ


Στην εισήγησή του ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Νότης Μαριάς επεσήμανε την ανάγκη συγκρότησης κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας του πατριωτικού δημοκρατικού τόξου, στη βάση ενός μίνιμουμ προγράμματος που θα επιδιώξει τα παρακάτω:

Ειδικότερα, ο κ. Μαριάς αναφέρθηκε σε εννέα βασικά σημεία:

ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


«ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟ ΑΘΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ»

Στην εισήγησή του ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος ανέλαβε και την ευθύνη του Γραμματέα Συντονιστικού Δράσεων εν όψει του Συνεδρίου, αναφέρθηκε σε οργανωτικά κυρίως ζητήματα, τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

ΣΗΜΕΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Κατά τον χαιρετισμό του στην πρώτη Πανελλήνια Συνδιάσκεψη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ο κ. Δημαράς τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ


«Η ΒΟΙΩΤΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ»

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ στα πλαίσια μεγάλης περιοδείας του σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, ως Γραμματέας του Συντονιστικού Δράσεων εν’ όψει του Ιδρυτικού Συνεδρίου του Κινήματος, συναντήθηκε με Πολιτευτές και με μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη Βοιωτία.
 Συζητήθηκαν και οργανωτικά ζητήματα που έχουν σχέση με τις προσυνεδριακές εκδηλώσεις εν’ όψει του Συνεδρίου, το οποίο ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος ανήγγειλε για το τέλος Απριλίου, όπως επίσης και οι θέσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σε όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την πολιτική ατζέντα της χώρας.

Στη συνάντηση που κράτησε περισσότερο από 2,5 ώρες, συμμετείχαν για πρώτη φορά και νέα μέλη που προσχώρησαν τις τελευταίες μέρες στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ένα ακόμα δείγμα της αυξημένης συσπείρωσης και άλλων Ελλήνων πολιτών στις τάξεις του Κινήματος.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ, ο Τέρενς Κουίκ είπε μεταξύ άλλων:

«Έρχομαι στη Βοιωτία από ένα διπλό συνεχόμενο ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και τη Λήμνο, καθ’ οδόν για Ξάνθη, Κομοτηνή, Έβρο και Λέσβο. Αυτά πριν από τα Χριστούγεννα γιατί αμέσως μετά η περιοδεία μου θα συνεχιστεί στη Βόρεια και Δυτική Ελλάδα.

Αυτό το οποίο εισπράττω παντού, είναι εκείνο που πραγματικά ανέμενα. Μια νέα συσπείρωση στις τάξεις του Κινήματός μας, που θυμίζει τις περσινές εποχές, όταν ο Πάνος Καμμένος ανήγγειλε από το Δίστομο την ίδρυση των  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Είναι σαφές ότι ο δοκιμαζόμενος Έλληνας, που βλέπει να σαρώνει το κύμα της ανεργίας, που βλέπει ανθρώπους να αυτοκτονούν, που βλέπει επιχειρήσεις να κλείνουν, που βλέπει τα παιδιά του να μεταναστεύουν, που οργίζεται με την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και περιουσίας, είναι εκείνος που εκτιμά την ανυποχώρητη στάση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με συνέπεια και εντιμότητα στη διαχείριση της Ιδρυτικής Διακήρυξης και της Εθνικής Αντιπρότασης.

Πόλεμο θα δεχθούμε από παντού. Αλλά ο πόλεμος μας δυναμώνει και μας εμψυχώνει. Όσο και αν ματώσουμε δεν θα κάνουμε πίσω στον ένα και μοναδικό σκοπό μας: Να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας».

ΠΡΩΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ