ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ


«Το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα καταρρέει»
  
Σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις σε ό,τι αφορά στο θέμα των πανελλαδικών εξετάσεων, η Αναπληρώτρια Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης, Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε την εξής δήλωση:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ


«Όσο έχουμε μητέρα είμαστε ακόμα παιδιά»

Με αφορμή τον σημερινό εορτασμό της ημέρας της μητέρας η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνας Χρυσοβελώνη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχα διαβάσει κάποτε ότι επειδή ο Θεός δεν μπορούσε να είναι παντού, έπλασε την μητέρα. Νομίζω ότι κάπως έτσι πρέπει να έγιναν τα πράγματα. Σε κάθε στιγμή της ζωής μας, εύκολη ή δύσκολη, καθημερινή ή συγκλονιστική η μάνα με κάποιο τρόπο είναι παρούσα. Κανένα χέρι δεν μπορεί να κρατήσει το χέρι μας με την ίδια ζεστασιά που έχει το δικό της χέρι. Και καμιά συμβουλή δεν ριζώνει στο μυαλό μας όπως εκείνης η συμβουλή. Όσο ο καθένας από μας έχει τη μάνα του, έχει συνάμα το μοναδικό προνόμιο να είναι ακόμη παιδί. Με την ελπίδα ότι την θαλπωρή της μητρικής αγκαλιάς αναζητούν πάντα τα τρία μου παιδιά και με την απόδοση απέραντης ευγνωμοσύνης στην δική μου μητέρα εύχομαι σήμερα χρόνια πολλά σε όλες όσες είχαν την τύχη να γίνουν μάνες. Και ας μου επιτραπεί σήμερα από όλες τις ιδιότητές μου, της συζύγου, της Βουλευτού, της δικηγόρου να καμαρώσω κατά τι περισσότερο για αυτή της μαμάς».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ


ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ
  
Πολύ υψηλά στους πίνακες κατάταξης των Βουλευτών σε ό,τι αφορά την κοινοβουλευτική της δράση εμφανίζεται η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη σύμφωνα με τα στοιχεία που καταγράφει το μηνιαίο περιοδικό «Επιθεώρηση για τη Βουλή και Ευρωβουλή».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ


«Είναι αδιανόητο και πρωτάκουστο στην Ελλάδα του 21ου αιώνα να επιστρατεύεται ένας ολόκληρος κλάδος εργαζομένων, προτού καν πάρει την τελική απόφαση για απεργία. Η τρικομματική κυβέρνηση συνεχίζει ακάθεκτη να ισοπεδώνει κάθε έννοια δημοκρατικού δικαιώματος και να καταλύει το Σύνταγμα. Αφού έχουν κάνει τα πάντα για να διαλύσουν τη δημόσια Παιδεία, τώρα νοιάζονται «για το καλό των παιδιών». Προφάσεις εν αμαρτίαις.

Είναι ευθύνη του Υπουργείου να εξομαλύνει την κατάσταση, για το συμφέρον όλων».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ


Η Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Σταυρούλα Ξουλίδου, υπεύθυνη του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, που γιορτάζουμε σήμερα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ


Ραχήλ Μακρή: «Η ενεργειακή αυτάρκεια της Ελλάδος στηρίζεται στις προσπάθειες εργαζομένων όπως αυτών του ΥΗΣ και Φράγματος Πολυφύτου»

Τον Υδροηλεκτρικό Σταθμό Πολυφύτου επισκέφθηκε ανήμερα της 10ης Μαΐου 2013 η Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης και Υπεύθυνη Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κα Ραχήλ Μακρή, όπου παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στο εκκλησάκι του υποσταθμού.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΑΘΗΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ


«ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΗΤΕΡΑ»

«Η γυναίκα είναι η επαγγελματίας, η σύζυγος, η μητέρα, η νοικοκυρά. Ενσαρκώνει όλους αυτούς τους ρόλους παράλληλα στους οποίους μάλιστα ανταποκρίνεται με δυναμισμό και με μεγάλη επιτυχία.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ


ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ REAL NEWS

«Μου ζήτησε η Real News να γράψω σήμερα (12.05.2013) μερικές σκέψεις για τον ένα χρόνο βουλευτικής θητείας.

Κατ' αρχήν, μετά από 45 χρόνια δημοσιογραφικής καριέρας με άπειρες εμπειρίες, διαβεβαιώνω ότι αυτούς τους 12 μήνες δεν με ενδιέφερε να με φωνάζουνε «Βουλευτή». Με ενδιέφερε πάνω απ’ όλα να τρέχω σε όλη την Ελλάδα (όπως έκανα ως ρεπόρτερ) προσφέροντας το κατά δύναμιν στη πατρίδα μου, μαζί με τους τοπικούς Πολιτευτές και με όλους εκείνους τους απλούς και γνήσιους αγωνιστές που συγκροτούν τις Συντονιστικές Επιτροπές στις 19  Εκλογικές Περιφέρειες που είχα την καλή τύχη να «υιοθετήσω».