ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΜHΝYΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ


Συνέλληνες,
το βράδυ της Ανάστασης του Χριστού μας, θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες για να διαλαλήσουν το θάνατο του θανάτου, την κατάργηση του πένθους και της λύπης. Θα σημάνουν, για να διατρανώσουν την πίστη μας, και να μας πληροφορήσουν ότι ο σωματικός μας θάνατος δεν είναι το τελευταίο συμβάν της ζωής μας.  Ο Χριστός δεν αναστήθηκε για τον Εαυτό του, αλλά για να γίνουμε και εμείς σύμφυτοι της Ανάστασης Του. Πίστη στο θάνατο του θανάτου και στην Ανάσταση των κεκοιμημένων εκφράζεται και από τις αναμμένες λαμπάδες που κρατούμε ευλαβικά όλοι οι πιστοί εκείνο το βράδυ.

Η ημέρα της Λαμπρής πάντα συνοδεύονταν από την ψυχική ανάταση του πολίτη και την ορθοπόδηση της ελπίδας. Μιας ελπίδας που τα τελευταία χρόνια διαρκώς απομακρύνεται. Οι συγκυβερνώντες, ως σύγχρονοι Ιούδες εκτελώντας διαταγή, προσπαθούν με μέγα πάθος, να μας παρασύρουν σε απατηλά μονοπάτια, μακριά από τις υπέρτατες ηθικές αξίες του ελληνικού λαού.  Αρχίζουν σιωπηλά να μας ξεκόβουν από τις ρίζες μας, να μας χωρίζουν από την ιστορία και την παράδοσή μας, να μας αλλοιώνουν την πλουσιότατη ελληνική γλώσσα, να μας απομακρύνουν από τα σπίτια μας, να μας  καθιστούν αλλοδαπούς στον τόπο μας, να διώχνουν τα παιδιά μας στο εξωτερικό, να διαλύουν την οικογένεια, να αποπολιτικοποιούν τη νεολαία μας και να της στερούν κάθε ελπίδα για ζωή. Και αυτά γίνονται, γιατί οι σημερινοί εντολοδόχοι έχουν υπογράψει «συμβόλαιο», ώστε να φτωχοποιηθεί ο ελληνικός λαός, να διαλυθεί η μεσαία κοινωνική τάξη, να καταργηθεί το κοινωνικό κράτος, να μην υπάρχει καν κράτος αλλά ένα προτεκτοράτο και ένας λαός χειραγωγούμενος, χωρίς πυξίδα για έντιμη ζωή.
           
Το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχει δεσμευτεί απέναντι στον ελληνικό λαό για μια Ελλάδα ελεύθερη, για ένα κράτος δικαίου με γνώμονα την ευημερία του απλού μέσου Έλληνα πολίτη, για μια πατρίδα που δεν θα τρώει τα παιδιά της και κυρίως θα στηρίζεται στις ελληνορθόδοξες παραδόσεις της. Μαχόμαστε ενάντια στο σκότος που προκάλεσε η τρόικα και οι εδώ συνεργάτες της. Εξάλλου «η πραγματική πίστη είναι για τους τολμηρούς». Εμείς δεν μπορούμε να ασελγήσουμε και να παριστάνουμε τους Μεσσίες, ούτε όμως θα υποκύψουμε στα ξενόφερτα συμφέροντα, ούτε θα προβούμε σε λειάνσεις και εύηχες στρογγυλοποιήσεις. Θα συνεχίσουμε τον έντιμο, πατριωτικό, εθνικό, ελληνικό αγώνα για την Ελλάδα μας και θα σας καλέσουμε να γιορτάσετε τις Άγιες μέρες του Πάσχα με κατάνυξη, με ευλάβεια, με μετάνοια και να σας πούμε: «Δευτε, αδελφοί μου, λάβετε φως, εκ του ανεσπέρου φωτός και δοξάσατε Χριστόν τον Αναστάντα εκ νεκρών»

Καλή Ανάσταση