ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ


«Κανείς δεν ενδιαφέρεται και δεν παρακολουθεί τις συναντήσεις των τριών κυβερνητικών εταίρων γιατί όλοι γνωρίζουν καλά ότι γίνονται για το θεαθήναι, καθώς τα μέτρα έχουν «κλειδώσει», έχουν την έγκριση των πιστωτών και το μόνο που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι η επικοινωνιακή διαχείρισή τους.

Ο κ. Κουβέλης κρατά το όπλο, ο κ. Βενιζέλος τραβά τον «κόκορα» και ο κ. Σαμαράς είναι έτοιμος να πατήσει τη σκανδάλη.»

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ


«Στις 08/09/12, παρευρέθηκα στην εκδήλωση του Συλλόγου Μικρασιατών Πτολεμαΐδας «Μικρά Ασία», με θέμα την παρουσίαση του βιβλίου του ιστορικού-συγγραφέα κ. Σαράντου Καργάκου «Η Μικρασιατική εκστρατεία 1912-1922. Από το έπος στην τραγωδία». Σε μια βραδιά πλούσια σε αναφορές στον προσφυγικό Ελληνισμό και στην πορεία που διένυσε από την ημέρα του ξεριζωμού έως σήμερα, ο κ. Καργάκος μάγεψε το ακροατήριο με τον πλούτο των γνώσεών του, παρουσιάζοντας μικρά και μεγάλα γεγονότα με πλήθος λεπτομερών αναφορών, καθώς και άγνωστα στοιχεία στο ευρύ κοινό. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τραγούδια από τη χορωδία του συλλόγου.»

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


«ΕΠΑΝΕΛΑΒΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΣΙΕ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ KOMMANDANTUR ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΣΗΜΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»


Ολοκληρώθηκε απόψε η διήμερη επίσκεψη του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ στην Κέρκυρα, ο οποίος έχει και αυτή την Εκλογική Περιφέρεια υπό τη βουλευτική του εποπτεία........

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ


«Η κυβέρνηση με την πολιτική της, καταστρέφει τον τουρισμό και τους εργαζόμενους στον κλάδο. Ένα-ένα τα προεκλογικά της ψέματα αποκαλύπτονται.

Η ρύθμιση για τα επιδόματα ανεργίας, οδηγεί μεταξύ άλλων, σε οικονομική εξαθλίωση τους εποχικά εργαζόμενους και ιδιαίτερα στη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα, τους ξενοδοχοϋπαλλήλους. Η ρύθμιση αυτή είναι απαράδεκτη .............