ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ


Η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, παρευρέθη στη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την εξαγγελθείσα κατάργηση του Υποκαταστήματος ΙΚΑ Ν. Ιωνίας. Με αφορμή τη συγκέντρωση η Βουλευτής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙO ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ


Η πορεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ προς το Ιδρυτικό Συνέδριο συνεχίζεται. Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013 πραγματοποιείται στη Ρόδο το προσυνέδριο Νοτίου Αιγαίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με θεματική ενότητα «Τουρισμός». Το προσυνέδριο αρχίζει στις 10:30 στο Ροδίνι. 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ


Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή, με αντιπροσωπεία ομογενών από την πρώην Σοβιετική Ένωση και τη Βόρεια Ήπειρο.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν το θέμα της διακοπής του βοηθήματος του ΟΓΑ που λάμβαναν οι ανασφάλιστοι υπερήλικες ομογενείς.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΟΥ ΕΣΡ ΣΕ ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ ΚΑΙ REAL FM


«Τα νέα πρόστιμα του ΕΣΡ σε Real FM και Γιώργο Τράγκα σχετικά με τα σχόλια του για την Άγκελα Μέρκελ και τον Κώστα Σημίτη συνιστούν φίμωση της ελευθεροτυπίας, παρέμβαση στην αξιολογητική κρίση ενός δημοσιογράφου, ανοικτή μεροληψία υπέρ πολιτικών προσώπων και γενικά, επιβολή καθεστώτος ελέγχου στο ποιος λέει τι αναφορικά με την πολιτική επικαιρότητα.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


«Επισκεφθήκαμε την Ιερισσό οι βουλευτές Γιώργος Νταβρής, Κώστας Γιοβανόπουλος, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Μαρία Κόλλια και Σταυρούλα Ξουλίδου μαζί με τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο, που μίλησε σε πολυπληθέστατη συγκέντρωση των κατοίκων και δήλωσε ότι το κίνημα θα σταθεί στο πλευρό των κατοίκων που αντιστέκονται. Δυναμικό παρόν έδωσαν πολιτευτές και μέλη των συντονιστικών από όλη την Ελλάδα.

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ


Μίκα Ιατρίδη: «Η Κυβέρνηση και η Τρόικα, συνεχίζουν και υπονομεύουν τον τουρισμό μας. Αν εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ανταγωνιστών μας, πρέπει να μας το πουν»

Επίκαιρη ερώτηση για την κατάργηση των Περιφερειακών Υπηρεσιών Τουρισμού στα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες, το βόρειο Αιγαίο και το Ιόνιο, κατέθεσε η Μίκα Ιατρίδη προς τους Υπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Τουρισμού.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΓΙΑ ΡΟΔΟ-ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ


«Μέρα με τη μέρα, αποδεικνύεται ότι, δεν ήταν καθόλου τυχαίο που ο κ. Παπανδρέου ανακοίνωσε την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας και την είσοδό μας στο Μηχανισμό Στήριξης και τα Μνημόνια από το Καστελόριζο.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΕΣΒΟΥ-ΛΗΜΝΟΥ


Την άμεση αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου βάσει του οποίου θα επιτρέπεται ο διακανονισμός των δανείων φυσικών και νομικών προσώπων από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που τελούν υπό εκκαθάριση, ζητά με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Οικονομικών Ιωάννη Στουρνάρα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΤΡΟΙΚΑΣ


«ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΑΒΟΥΛΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ»

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση απαντώντας σε ερώτηση που του τέθηκε από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ


«Το Σάββατο 9-3-2013 κάναμε μια συντονισμένη προσπάθεια, να παρουσιαστώ στους πολίτες της Βέροιας και της Ημαθίας για έναν πρώτο απολογισμό ως βουλευτής.

Υπήρξε θετική, θετικότατη ανταπόκριση, και νιώθω ήδη αιχμηρότερη την ευθύνη να συνεχίσω με τον ίδιο και περισσότερο κάματο την περιπέτεια.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΑΘΗΝΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ κ. Ν. ΔΕΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ


ΘΕΜΑ: «Σχετικά με τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι αστυνομικοί υπάλληλοι»

Με αφορμή την ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων στις 8/2/2013, ανακύπτουν πολλά ερωτήματα αναφορικά με τις συνθήκες εργασίας των αστυνομικών υπαλλήλων.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΕΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ


«Στη Βουλή τα αιτήματα των Πολυτέκνων του Ηρακλείου»

Ο Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς κατέθεσε αναφορά σχετική επιστολή του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Νομού Ηρακλείου σχετικά με τις μετεγγραφές των παιδιών των Πολυτέκνων.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ


«Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ»

Οι κύριοι Σαμαράς και Στουρνάρας προαλείφουν για την θέση του ανώτατου εκποιητή τον Στέλιο Σταυρίδη. Αναλυτικότερα η πολιτική βούληση της Συγκυβέρνησης προορίζει για τη θέση του επικεφαλή του ταμείου εκποίησης της δημόσιας περιουσίας ΤΑΙΠΕΔ, τον άνθρωπο στον οποίο πρόσφατα είχε ανατεθεί η ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΪΚΑΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ κ. Α. ΜΑΝΙΤΑΚΗ


ΘΕΜΑ: «Διαμαρτυρίες από τους επιτυχόντες των διαγωνισμών του Α.Σ.Ε.Π που δεν διορίζονται μέχρι σήμερα»

Ύστερα από ενημέρωση της Επιτροπής Αγώνα Επιτυχόντων Διοριστέων ΑΣΕΠ πληροφορήθηκα για προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τα οποία καταργούν κάθε ίχνος αξιοκρατίας, δικαιοσύνης διαφάνειας και παροχής ίσων ευκαιριών στην Ελληνική Κοινωνία. Η Επιτροπή έχει ήδη ενημερώσει για την παρούσα κατάσταση τον αρμόδιο Υπουργό και κατ’ επέκταση τα αρμόδια γραφεία του ΑΣΕΠ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΪΚΑΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ κ. Ο. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ


ΘΕΜΑ: «Λειτουργία εγκαταστάσεων ΔΟΑ άνευ νόμιμων αδειών και διαμαρτυρίες Συλλόγου Ξενοδόχων Αρχαίας Ολυμπίας»
  
Σκοπός της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΔΟΑ) όπως αναφέρεται και στην επίσημη ιστοσελίδα της (www.ioa.org.gr) είναι η δημιουργία ενός διεθνούς πολιτισμικού κέντρου στην Αρχαία Ολυμπία, η διατήρηση και διάδοση του Ολυμπιακού Πνεύματος, η μελέτη και εφαρμογή των εκπαιδευτικών και κοινωνικών αρχών του Ολυμπισμού, και η εδραίωση της επιστημονικής βάσης του Ολυμπιακού Ιδεώδους.

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ


Μαρίνα Χρυσοβελώνη: «Στο πλευρό των εργαζομένων του εργοστασίου της Χαλυβουργίας Ελλάδος στο Βόλο»


Η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη παρευρέθη στη Συνέλευση του Σωματείου Εργαζομένων του εργοστασίου της Χαλυβουργίας Ελλάδος στο Βόλο που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Βόλου.