ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ


«Κατέρρευσε το «Ζάππειο» του κ. Μανιτάκη»

Σχολιάζοντας την χθεσινή ψήφιση από τη συγκυβέρνηση της διάταξης του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, το οποίο συμπεριέλαβε στο Πολυνομοσχέδιο τις «οριζόντιες» απολύσεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, η Αναπληρώτρια Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης, Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε:

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ. Ι. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ


ΘΕΜΑ: «ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΑ-ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η εταιρεία «ΣΙΤΥ ΠΡΕΣ ΕΠΕ» της οποίας ως εταίρος εμφανίζεται ο δημοσιογράφος Γ. Καρατζαφέρης, βρίσκεται από το 2009 στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ.

Η εν λόγω εταιρεία που συστάθηκε με σκοπό την έκδοση βιβλίων, περιοδικών και εφημερίδων φέρεται να έλαβε το 2009, 20 εικονικά τιμολόγια αξίας 109.640 ευρώ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ


«Επιβεβαιώθηκαν οι καταγγελίες του Νότη Μαριά για την εγκατάσταση Γερμανού αστυνομικού στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης»
  
Επιβεβαιώθηκαν πλήρως και επίσημα πλέον οι καταγγελίες που έκανε στις 3/4/2013 στην Ολομέλεια της Βουλής ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς σχετικά με την εγκατάσταση Γερμανού αστυνομικού στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ


«ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ. ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΣΙΡΚΟ»

«ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΑΠΑΝΤΩ ΟΤΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ»

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, σε συνέντευξή του σήμερα (29/4/2013) στην ΕΤ3, είπε μεταξύ άλλων τα εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ


Η λάσπη των χαλκείων της Συγγρού συνεχίζεται.

Μετά την πλαστογραφημένη απόδειξη είσπραξης από την ΕΥΠ του Βασίλη Χήτου που κατασκεύασαν με χρηματοδότηση από τραπεζίτη, τώρα αναφέρονται σε σκάφος αναψυχής που ούτε κατέχω ούτε κατείχα ποτέ.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ


«Λέει κάπου στο «Βασιλιά Ληρ» του Σαίξπηρ: «Αν όλα τούτα είναι μια τρέλα, ωστόσο κάπου υπάρχει μια λογική».

Και την ξέρετε καλά. Είναι η λογική της τρόικα! Είναι η λογική της υποταγής! Είναι η λογική η δική σας! Είναι η λογική του ξεπουλήματος! Είναι η λογική του να φέρνετε τυχοδιωκτικές θεσπίσεις την ώρα που θα περίμενε κανείς μια διορατική δημοκρατία, μια δημοκρατία της διακονίας, της υπηρεσίας στο όνομα του λαού, στην ανάγκη αυτής της κοινωνίας και σε αυτόν τον ιστό που έχει διαρραγεί!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Με απόφαση του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνου Καμμένου, μετά από διαπροσωπικό διαπληκτισμό με την τέως βουλευτή κα Ευγενία Πρεβεζάνου κατά την διάρκεια του συνεδρίου, αφαιρέθηκαν όλες οι κομματικές αρμοδιότητες από τον κ. Κυριάκο Τόμπρα μέχρι να αποφασίσει η Επιτροπή Δεοντολογίας, όπως προβλέπεται από το Καταστατικό των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ο κ. Κυριάκος Τόμπρας εχθές παραιτήθηκε από την υποψηφιότητά του στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΕΒΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


«ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ή ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ, ΣΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 4 ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΕ ΝΕΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ»

«ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΟΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΕ ΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΑΓΧΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ. ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΧΟΝΗ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ» 

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ


«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν ασχολούνται με πολιτικά Λούνα Παρκ»
  
Απαντώντας στο κακοηθέστατο σχόλιο στο Twitter του πρωθυπουργικού συμβούλου Γιώργου Μουρούτη σχετικά με την αναφορά της Μαρίνας Χρυσοβελώνη στις αποδοχές του, η Βουλευτής Μαγνησίας και Αναπληρώτρια Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ δήλωσε:

ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ


Μ. Χρυσοβελώνη: «Το Πολυνομοσχέδιο συνιστά ακραία πολιτική αγυρτεία»
  
Μιλώντας σήμερα το μεσημέρι στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την συζήτηση του Πολυνομοσχεδίου – «σκούπα», η Βουλευτής Μαγνησίας και Αναπλ. Γραμματέας της Κ.Ο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη κατηγόρησε ανοιχτά την Συγκυβέρνηση για πολιτική αγυρτεία.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ (ΟΕΒΕΜ) ΚΩΣΤΑ ΚΟΓΙΑ


«Ένας ακόμα βιοπαλαιστής έφυγε εχθές από τη ζωή με τον πιο άδοξο τρόπο. Ένας αληθινός μαχητής που πάλευε καθημερινά με τις αντιξοότητες της ζωής, δίνοντας έναν σκληρό αγώνα ενάντια στην ανάλγητη πολιτική των συγκυβερνώντων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ


Η σημερινή εικόνα της Βουλής πιστοποιεί πλέον ότι ζούμε σε συνθήκες καθοδηγούμενης κατάρρευσης και πλήρους απαξίωσης της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.

Καλούμες τους Έλληνες πολίτες σε επαγρύπνηση.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΞΕΛΕΓΗ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ


Το Ιδρυτικό Συνέδριο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ εξέλεξε ομόφωνα τον Πάνο Καμμένο πρόεδρο του Κινήματος.

Αμέσως μετά την εκλογή του ο Πάνος Καμμένος ευχαρίστησε τους συνέδρους:

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ


«Τα καταφέραμε τελικά.

Μαζί θα τους ανατρέψουμε.

Ανεξάρτητες Ελληνίδες, Ανεξάρτητοι Έλληνες,

Φίλες και φίλοι,

Αγαπητοί συνάδελφοι

Κύριε Γενικέ Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ,

Κύριοι Πρόεδροι των Κινημάτων,

Dear colleagues from our group,

Καλώς ήλθατε στο Ιδρυτικό Συνέδριο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Τελικά,

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

Είμαστε πολλοί περισσότεροι από όσους περίμεναν.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 4


«ΟΙ ΦΑΣΤ ΦΟΥΝΤ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡΑΔΙΚΟΥ, ΜΕ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΤΟΥΣ ΚΙΜΑΔΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 4 ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ»
  
Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ


Ραχήλ Μακρή προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας: «Φτάνει πια με τις μεθοδεύσεις σας που αποδυναμώνουν την Άμυνα της χώρας»
  
Με αφορμή τις πληροφορίες που διέρρευσαν από τον τύπο για την μείωση της δομής των δυνάμεων στρατού κατά 20% και το επικείμενο κλείσιμο πολλών σχηματισμών με σημαντικότερους μεταξύ άλλων το Α’ και Β’ Σώμα Στρατού της Κοζάνης και της Βέροιας αντίστοιχα, η Βουλευτής Κοζάνης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ κ. Ραχήλ Μακρή έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ


Σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου 2013 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά κατά την διάρκεια των εργασιών του Ιδρυτικού Συνεδρίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ η βουλευτής Μαγνησίας, αναπληρώτρια Γραμματέας της Κ.Ο και Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης του Κινήματος Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε την κεντρική εισήγηση για θέματα Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Τοπικής Αυτοδιοίκησης και νομιμοποιημένης μετανάστευσης.

Ακολουθούν αποσπάσματα της ομιλίας της Μαρίνας Χρυσοβελώνη:

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ


Σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου 2013 ξεκίνησαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά οι εργασίες του Ιδρυτικού Συνεδρίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Εκπροσωπώντας την Θεσσαλία η βουλευτής Μαγνησίας και αναπλ. Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Μαρίνα Χρυσοβελώνη απηύθυνε θερμό χαιρετισμό στους χιλιάδες συνέδρους που εξελέγησαν από τις τοπικές κοινωνίες ολόκληρης της χώρας.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά αποσπάσματα της ομιλίας της Μαρίνας Χρυσοβελώνη: