ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η

                                                                   ΠΡΟΣ :

                                                     1. Κο Χρήστο Σταϊκούρα
                                                              Αν. Υπ. Οικονομικών κ΄
                                                              Βουλευτή Φθ/δας.
                                                    2. Κο Κων/νο Κουτσογιαννακόπουλο
                                                               Βουλευτή Φθ/δας.
                                                    3. Κα Ελένη Θεοδώρου Μακρή
                                                               Βουλευτή Φθ/δας.

                                                               ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :

                                                          Μ.Μ.Ε. Νομού Φθ/δας
         

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ


«Είναι πασιφανές ότι από τα 31,5 δισ. ευρώ της δόσης του δανείου το ποσό που ενδεχόμενα θα «πέσει» στην αγορά είναι ελάχιστο. Τα κεφάλαια της δόσης θα χρησιμοποιηθούν από την κυβέρνηση για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, την πληρωμή τοκοχρεολυσίων και την εξόφληση εντόκων γραμματίων του ελληνικού δημοσίου.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ


Συνάντηση για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων είχε η Υπεύθυνη Τομέα Κοινοβουλευτικής
 Ευθύνης Τουρισμού του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, βουλευτής Α’ Αθηνών 
Έλενα Κουντουρά με την υπουργό Τουρισμού, βουλευτή Α’ Αθηνών Όλγα Κεφαλογιάννη.

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΚΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ


Επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Τουρισμού κατέθεσε η Μίκα Ιατρίδη, με θέμα τα εκπαιδευτικά κενά στα σχολεία της Κάσου και του Καστελλόριζου.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΑΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΥΓΕΙΑΣ, ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ


Θέμα: «Τροποποίηση της Συνθήκης «Δουβλίνο II»


Το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης αποτελεί ένα εξαιρετικά σοβαρό και συνάμα σύνθετο πρόβλημα της χώρας μας αλλά και της Ε.Ε γενικότερα. Οι πρόσφατες γεωπολιτικές εξελίξεις, με την Αραβική Άνοιξη και την έξαρση του μεταναστευτικού κύματος, καθιστούν το πρόβλημα πιο άμεσο. Η Τουρκική Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστροφών - AFAD - έχει προσδιορίσει στις 100.000 το όριο αριθμού προσφύγων που δύναται να καλύψει η Τουρκία, για τους οποίους έχουν ήδη στηθεί καταυλισμοί. Ο Τούρκος Υπουργός κ. Μπαγίς κάλεσε την Ε.Ε να ανταποκριθεί στο ζήτημα της οικονομικής βοήθειας της Τουρκίας για την απορρόφηση του μεταναστευτικού ρεύματος.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΑΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ


Θέμα: «Δαπάνες για την υλοποίηση και εφαρμογή του προγράμματος  «Καλλικράτης» από το Υπουργείο Εσωτερικών και τους εποπτευόμενους από αυτό φορείς και ανώνυμες εταιρείες»


Α. Με την υπ’ αριθμ. 178/11/17.7.2012 Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων που υπέβαλα προς τον Υπουργό Εσωτερικών, αιτήθηκα μεταξύ άλλων, να κατατεθεί στην Βουλή, κατηγοριοποιημένος πίνακας κατ’ έτος από 1.1.2010 έως την ημέρα κατάθεσης της σχετικής ερώτησης και ΑΚΕ, στον οποίο να περιλαμβάνεται το σύνολο των υπαλλήλων του Υπουργείου Εσωτερικών, της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Α.Ε. (ΕΕΤΑΑ Α.Ε.) και του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ι.Τ.Α.) καθώς και των εξωτερικών τακτικών ή έκτακτων συνεργατών, οι οποίοι έλαβαν με οιονδήποτε τρόπο και για οιονδήποτε λόγο, οποιασδήποτε μορφής αμοιβή, αποζημίωση, έξοδα παράστασης, οδοιπορικά ή με κάθε άλλο τρόπο, χρήματα στα πλαίσια προγραμματικών συμβάσεων, ή άσκησης διδασκαλίας, ή συμμετοχής σε σεμινάρια καθώς και το συνολικό ποσό χρημάτων που έλαβε ο κάθε ένας από αυτούς, από τους ανωτέρω φορείς.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΛΛΙΑ-ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


Θέμα: «Αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας»


Πληροφορίες, που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, φέρουν την κυβέρνηση ευνοϊκά διατεθειμένη να υποκύψει στις πιέσεις των τραπεζών και να άρει το μέτρο της αναστολής των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας, αντικειμενικής αξίας μέχρι 200.000 ευρώ, που εφαρμόζεται τα τελευταία τρία χρόνια και που απαγορεύει στις τράπεζες να προχωρήσουν στη διαδικασία πλειστηριασμού για οφειλές προερχόμενες από δάνεια.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΛΛΙΑ-ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ


Θέμα: «Συνταγογράφηση ΕΟΠΥΥ- Νεφροπαθείς»


Σύμφωνα με πρόσφατη ρύθμιση του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας και με τροποποίηση της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης ο ΕΟΠΥΥ από την 1η Οκτωβρίου αποζημιώνει πλέον μόνο την τιμή αναφοράς ανά κατηγορία φαρμάκου (ανώτατη τιμή αποζημίωσης) και δραστική ουσία, δηλαδή τη χαμηλότερη τιμή, και ο γιατρός συνταγογραφεί τη δραστική ουσία και την εμπορική ονομασία του φαρμάκου. Στην ουσία, ο ΕΟΠΥΥ αποζημιώνει μόνο το φθηνότερο γενόσημο κάθε κατηγορίας δραστικής ουσίας («τιμή αναφοράς ανά κατηγορία φαρμάκου»), ενώ τις τελευταίες μέρες πληθαίνουν οι πληροφορίες που μεταδίδουν τα ΜΜΕ, πως οι εκπρόσωποι της τρόϊκα επιμένουν στην πλήρη κατάργηση της αναγραφής της εμπορικής ουσίας δηλ. στην αναγραφή μόνο της δραστικής ουσίας στην ιατρική  συνταγή, ενώ η ελληνική πλευρά φέρεται, ότι έχει προτείνει την αναγραφή της εμπορικής ονομασίας, δίπλα στην δραστική ουσία.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΛΛΙΑ-ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ


Θέμα: «Σχολική διαρροή»

Έντονο προβληματισμό προκαλεί το φαινόμενο, που χιλιάδες παιδιά εγκαταλείπουν το σχολείο χωρίς να φέρουν εις πέρας ακόμη και την φοίτησή τους στα δημοτικά σχολεία, και το οποίο φαίνεται να είναι σε έξαρση σύμφωνα με στοιχεία έρευνας, που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα τον ελληνικό τύπο αλλά και όπως δείχνουν προηγούμενες μετρήσεις. Τα αποτελέσματα της έρευνας αναφέρουν, ότι 5.000 με 7.000 παιδιά εγκαταλείπουν κάθε χρόνο το σχολείο. Το ποσοστό αυτό έχει καταγραφεί υψηλότερο με την αύξηση της σχολικής διαρροής να αγγίζει τον αριθμό των 30.000 παιδιών το χρόνο σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησαν τον Ιούνιο ο βοηθός Συνήγορος του Πολίτη του Παιδιού, κ. Γιώργος Μόσχος και ο προϊστάμενος του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού, κ. Αριστομένης Συγγελάκης.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΪΚΑΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ κ. Γ. ΒΡΟΥΤΣΗ


Θέμα: «Προτάσεις της ΠΟΣΕ-ΙΚΑ για την εισφοροδιαφυγή και την είσπραξη βεβαιωμένων οφειλών»


Σύμφωνα με την κατατεθειμένη πρόταση της ΠΟΣΕ-ΙΚΑ, προς όλους τους πολιτικούς αρχηγούς αλλά και την Διοίκηση του ΙΚΑ, την στιγμή που η κυβέρνηση αναζητεί δις ευρώ μειώνοντας -μεταξύ άλλων- για άλλη μία φορά και τις συντάξεις του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, η τελευταία απόφασή της οδηγεί στην ασφαλή πρόβλεψη ότι οι αιτούμενοι σύνταξης το 2012 - και ακριβώς λόγω των μέτρων- θα ανέλθουν σε 50.000. Για αυτούς τους νέους συνταξιούχους θα χρειαστεί να βρεθούν 450.000.000 ευρώ ενώ η απώλεια ασφάλισης θα ανέλθει στα 150.000.000 ευρώ. Σύνολο δηλαδή 600.000.000 ευρώ!

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΪΚΑΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ κ. Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ



Θέμα: «Επέκταση λεωφορειογραμμής στον Δήμο Σαρωνικού»


Με αφορμή την με Αρ. Πρωτ. 22949/15-10-2012 επιστολή του Δήμαρχου Σαρωνικού κύριου Πέτρου Φιλίππου προς το υπουργείο σας, λάβαμε γνώση του μείζονος θέματος της επέκτασης λεωφορειογραμμής του Οργανισμού Αστικών συγκοινωνιών Αθηνών για την κάλυψη των αναγκών των πολιτών όλου του Δήμου του Σαρωνικού.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ


Η τροϊκανή συγκυβέρνηση των Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη, σύμφωνα πάντοτε με τις επιταγές της τρόικα, όπως αυτές απορρέουν από την ψήφιση του δεύτερου Μνημονίου και της δανειακής σύμβασης, προχωρά με ταχύτατες διαδικασίες στο ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ


«ΣΕ ΟΚΤΩ ΜΕΡΕΣ Η ΙΘΑΚΗ ΘΑ ΑΠΟΚΟΠΕΙ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ. ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΠΑΝΕ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ»

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΑΘ


Την Τετάρτη 24 και την Πέμπτη 25-10-2012 συζητείται στη Βουλή η κατάργηση της ελάχιστης συμμετοχής (51%) του Δημοσίου στις Δημόσιες επιχειρήσεις ΕΥΑΘ, ΕΥΔΑΠ, ΟΛΘ, ΟΛΠ, ΕΛΤΑ κλπ. Ουσιαστικά η επικύρωση του νόμου αυτού από τη Βουλή σημαίνει την πώληση των κοινωνικών αυτών επιχειρήσεων και αγαθών άμεσα.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΤΗΝ 127η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΜΠΕΚ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ

 Από τις 21 έως τις 26 Οκτωβρίου θα συμμετέχω στην Συνέλευση της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Κεμπέκ του Καναδά. Το κεντρικό θέμα συζήτησης είναι: «Υπηκοότητα, ταυτότητα, λογοτεχνική και πολιτισμική πολυμορφία σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΓΑΛΑΝΗ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


Ο Πρωθυπουργός μίλησε για τον τελευταίο κάβο .
Όμως τα νέα μέτρα της συγκυβέρνησης των προθύμων , η ταφόπλακα της ελληνικής κοινωνίας ,
πέφτουν σε κυματοθραύστη .
Χθες ο Νίκος Νικολόπουλος , σήμερα ο Νίκος Σταυρογιάννης , αύριο …..?
Χαιρετίζω τη στάση του Ρουμελιώτη βουλευτή .
Αναμένω την κίνηση .


ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

                                                                                                     Αθανάσιος Α. Γαλάνης
                                                                                             Πολιτευτής Φθιώτιδας          

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ


Ο βουλευτής Ν. Έβρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Μαρίνος Ουζουνίδης παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012 στη Σαμοθράκη, για τον εορτασμό της επετείου των 100 χρόνων από την απελευθέρωση του νησιού.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ


«Υπέρογκα χρέη Δημοσίου και ΟΤΑ, απαλλαγή ισχυρών από το χαράτσι και προβλήματα των εργαζομένων»

..................