ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ


                 «Η κυβέρνηση καλύπτει την κερδοσκοπία της ΕΚΤ»

«Καταγγέλλουμε την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών η οποία με προκλητικό τρόπο αποφεύγει κατά παράβαση κάθε κοινοβουλευτικής δεοντολογίας, να έρθει στη Βουλή, προκειμένου να απολογηθεί για ποιο λόγο στις 20-8-2012 προχώρησε στην καταβολή 3,2 δις ευρώ ......  

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε τον ΟΠΑΠ. Συναντήθηκε με το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου των Εργαζομένων και μέλη του Σωματείου Εργαζομένων ΟΠΑΠ παροχής υπηρεσιών.

Στη συνέχεια μίλησε στους εργαζόμενους του Οργανισμού. Πρότεινε να καταθέσουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στη Βουλή σχέδιο νόμου το οποίο θα καταρτιστεί σε συνεργασία με τους εργαζόμενους.

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ


« Οργή και απόρριψη νιώθουν οι πολίτες για τους κυβερνητικούς εταίρους οι οποίοι εμφανίζονται στην πολιτική σκηνή σαν τους μονομάχους που αγωνίζονται για την παραμονή της χώρας στο ευρώ και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, ενώ στην πραγματικότητα ξεχνούν να απαιτήσουν από την κ. Μέρκελ τη λίστα Χριστοφοράκου με τους διεφθαρμένους πολιτικούς, ......

ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


«Ο ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ Η ΞΑΝΘΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΖΥΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ. ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΥΣ»

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.»

Συνάντηση με το προεδρείο των εργαζομένων στην «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε» είχα την Δευτέρα 1-10-2012. Όπως μου εξέθεσαν τους προβληματισμούς τους φαίνεται ότι από την αρχή είχαν αντιταχθεί στην ένταξη του προγράμματος  αποκρατικοποιήσεων του μοναδικού ολοκληρωμένου και δημόσιου αυτοκινητόδρομου της χώρας.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ (ΤΑ.Π.Ι.Τ.)

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Kαμμένος συναντήθηκε σήμερα στη Βουλή με τους εκπροσώπους των Ομοσπονδιών που ανήκουν στο Ταμείο Πρόνοιας Ιδιωτικού Τομέα.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ EMILIA KRALEVA

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε σήμερα Τρίτη 2 Οκτωβρίου στη Βουλή, με την πρέσβη της Βουλγαρίας Emilia Kraleva.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΕ LEASING

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε σήμερα στη Βουλή με εκπροσώπους των εργαζομένων της ΑΤΕ Leasing.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή, με Συλλόγους γονέων και μαθητές Μουσικών Σχολείων.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΩΝ ΕΙΔΩΝ Α.Ε.

«Εγκληματική η διάθεση αφορολόγητων καυσίμων την ώρα που οι Έλληνες διαλύονται οικονομικά από την εξίσωση της τιμής των καυσίμων»

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

«Η ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ»

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΛΙΓΝΙΤΗ

Η Βουλευτής Κοζάνης και Υπεύθυνη Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης  Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ραχήλ Μακρή κατέθεσε ερώτηση με θέμα την «Μη υλοποίηση απόφασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Κοινωνικών Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης σχετικά με τη μείωση χρόνου εργασίας των εργαζομένων στην εξόρυξη και την επεξεργασία λιγνίτη».

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΑΘΗΝΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Θέμα: «Έλεγχος υπεράκτιων εταιρειών στο Κρανίδι»

 
Σύμφωνα με στοιχεία της ΔΟΥ Κρανιδίου ο αριθμός των υπεράκτιων (off shore) εταιρειών, αρμοδιότητάς της, ανέρχεται σε 188. Από αυτές έχουν διακόψει 101 εταιρείες, λόγω πώλησης των ακινήτων που είχαν  στην κατοχή τους, άρα οι ενεργές ανέρχονται σε 87.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΑΘΗΝΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ


Θέμα: «Σχετικά με τις αποσπάσεις αστυνομικών υπαλλήλων σε προσωπικές φρουρές πολιτικών και δημοσίων προσώπων»

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ- ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ

Θέμα: «Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ: Ανασφαλής για τους ασθενείς η εφημέρευση - Απλήρωτες δεδουλευμένες εφημερίες των γιατρών»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΑΣΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΞΑΝΘΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΧΟΥΣΕΪΝ ΖΕΪΜΠΕΚ

«ΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΧΟΥΣΕΪΝ ΖΕΙΜΠΕΚ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΘΙΞΩ, ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΝΟΜΙΚΑ. ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΕΣ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΦΑΛΤΣΙΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

«ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ; ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΙΣΠΑΝΟΥΣ, ΓΑΛΛΟΥΣ ΚΛΠ Η ΛΙΣΤΑ ΦΑΛΤΣΙΑΝΙ ΑΠΕΔΩΣΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ, ΑΡΑ ΑΧΡΗΣΤΗ;»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΤ Α.Ε.

«Ο ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΕΡΥΣΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΕΡΤ. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ ΤΗΣ».

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ ο οποίος εποπτεύει κοινοβουλευτικά και τα κρατικά ΜΜΕ, έκανε την εξής δήλωση:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ «ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ» ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

«Τη στιγμή που η «TRILATERAL» κυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη  επιτίθεται στα λαϊκά εισοδήματα επιβάλλοντας ένα νέο κοινωνικό και φορομπηχτικό Αρμαγεδδώνα ύψους τουλάχιστον 13,5 δις ευρώ, οι πρώην υπουργοί Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλος, ερίζουν για το ποιος είναι περισσότερο υπεύθυνος για  τον ανύπαρκτο  καταλογισμό των φορολογικών οφειλών όσων έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό και περιλαμβάνονται στη λίστα των 2000 προσώπων που παρέδωσε η κα Λαγκάρντ στην ελληνική κυβέρνηση.

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καλούν την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών να πράξει άμεσα τα δέοντα.

Καμία συγκάλυψη ευθυνών δεν πρόκειται να γίνει δεκτή από την πλευρά μας».  

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ

«ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ο κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ»

« Ο κ. Παπακωνσταντίνου πρέπει να κληθεί άμεσα από την ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να εξηγήσει τα πραγματικά κίνητρα μιας ενέργειας όχι μόνο παράνομης αλλά και βαθύτατα αντικοινωνικής καθώς επέλεξε, την εποχή .......

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ -ΤΡΟΪΚΑΣ

«Ο κ. πρωθυπουργός γνωστός για τις οβιδιακές μεταμορφώσεις του αφού δήλωσε στους «NEW YORK TIMES» ότι η ημέρα, κατά την οποία έκλεισε το πακέτο των μέτρων λιτότητας, υπήρξε από τις ευτυχέστερες της πρωθυπουργίας του, τώρα επιχειρεί, με διαρροές που παραπέμπουν σε δήθεν αντάρτικο που θυμίζει εκείνο του κ. Βενιζέλου τον Σεπτέμβριο του 2011, να πείσει τους Έλληνες ότι είναι έτοιμος, αυτός ο μόνος δήθεν υπερασπιστής του ευρώ στην Ελλάδα, να τα τινάξει όλα στον αέρα. Απλά, δεν πείθει κανέναν.»

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ


«Μετά την κατάθεση εκ μέρους του προέδρου του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου εγγράφων από το Κτηματολογικό γραφείο Ιτέας και απ’ το Υποθηκοφυλακείο Γαλαξιδίου καθώς και της εξώδικης δήλωσης-διαμαρτυρίας προς το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ), είναι υποχρεωμένοι οι αρμόδιοι πολιτικά προϊστάμενοι, του κ. πρωθυπουργού .....

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Ν. ΔΕΝΔΙΑ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΕΒΡΟΥ


Θέμα: «Σοβαρά τα προβλήματα στη Θράκη και ειδικότερα στο Νομό Έβρου από τα πρόχειρα και μη σωστά σχεδιασμένα μέτρα της πολιτείας για την αντιμετώπιση του φαινομένου της παράνομης μετανάστευσης»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση από τα στελέχη και τα μέλη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σε όλη την Ελλάδα η προσπάθεια συλλογής υπογραφών για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το πως φτάσαμε στα μνημόνια.

Επισυνάπτεται σε μορφή PDF κείμενο θέσεων που διανέμεται στους πολίτες.