ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΧΟΛΩΝ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Προσωρινό λουκέτο αναγκάστηκαν να βάλουν το Τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική και το Τμήμα Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που ιδρύθηκαν και εδρεύουν στη Λαμία, λόγω της ένταξης 33 διοικητικών υπαλλήλων στο καθεστώς διαθεσιμότητας.

Αυτό καταγγέλλει με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, υπό τη βουλευτική εποπτεία του οποίου βρίσκεται και αυτή η Εκλογική Περιφέρεια.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

«ΝΕΑ ΔΙΟΔΙΑ - ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ»


Νέα Διόδια - χαράτσια στον άξονα Αθήνα - Βόλου, στο ύψος όλου του νομού Φθιώτιδας, ετοιμάζει το Υπουργείου Μεταφορών, που εν μέσω κρίσης σκέπτεται να προχωρήσει εκεί στην εγκατάσταση νέων σταθμών διοδίων, επιβαρύνοντας έτι περισσότερο τους και τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες  της περιοχής.

Το θέμα αποκαλύπτει με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Μεταφορών Μιχάλη Χρυσοχοίδη, ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, υπό τη βουλευτική εποπτεία του οποίου βρίσκεται και η Φθιώτιδα, μετά από σχετική καταγγελία που του του διαβιβάστηκε από την Πολιτευτή του Κινήματος Βασιλική Δημητράντζου.