ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Επίσκεψη ΑΝΕΛ Φθιώτιδας στον Δήμαρχο Δομοκού

 
     Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Δομοκού συνάντηση μεταξύ μελών της συντονιστικής επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νομού Φθιώτιδας, με τον αξιότιμο Δήμαρχο Δομοκού, κ. Σύρο Στυλιανό, και αντάλλαξε  απόψεις γύρω από τα φλέγοντα προβλήματα που ταλανίζουν τον Φθιωτικό λαό και δή των  κατοίκων του Καλλικρατικού Δήμου του Δομοκού.

            Ο κ. Σύρος εξέφρασε στα μέλη της συντονιστικής τον έντονο προβληματισμό του για τη διαρκούσα  οικονομική ύφεση, που αποτελεί τροχοπέδη στις προσπάθειες που καταβάλει για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών του. Συγκεκριμένα μας μίλησε για την ανάγκη βελτίωσης του ξεπερασμένου οδικού δικτύου της περιοχής και σύνδεσης του με τις κεντρικές οδικές αρτηρίες της χώρας, καθώς είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο από διερχόμενα φορτηγά, αλλά και Ι.Χ., που με τον τρόπο αυτό προσπαθούν να αποφύγουν τα διόδια . Στη συνέχεια συζητήσαμε για τα τεράστια προβλήματα και οικονομικά αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι, καθώς η παραγωγή τους, εν καιρώ κρίσης, γίνεται βορά στις αρπαχτικές διαθέσεις των εμπόρων και των μεσαζόντων. Τέλος σημειώθηκε η   υποστελέχωση του κέντρου υγείας του Δομοκού με ιατρικό και νοσηλευτικό  δυναμικό, το οποίο συχνά αδυνατεί να παρέχει πλήρη ιατροφαρμακευτική κάλυψη των συνδημοτών του, αλλά και να καλύψει τυχόν έκτακτα περιστατικά που προκύπτουν στο κέντρο κράτησης του Δομοκού. Παράλληλα επισήμανε τους τεράστιους κινδύνους που εγκυμονεί η μεταφορά ασθενών κρατουμένων των φυλακών Δομοκού για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Λαμίας.


            Στο τέλος της συνάντησης τα μέλη της συντονιστικής ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την εποικοδομητική συζήτηση και διαβεβαίωσαν ότι τόσο οι ίδιοι, όσο και οι πολιτευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, θα συνεχίζουν να είναι πάντα αρωγοί και υποστηρικτές των δίκαιων αιτημάτων των δημοτών του Δομοκού και όλου του Φθιωτικού λαού όπως διαρκώς αποδεικνύουν με κάθε αφορμή.