ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑΚΟΥ


«Εκφράζω στην οικογένεια του εκλιπόντος και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ τα θερμά συλλυπητήρια, τόσο τα δικά μου όσο και του Προέδρου του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Πάνου Καμμένου, αλλά και τη λύπη των μελών της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για τον αδόκητο θάνατο του φίλου, συναδέλφου Θανάση Νάκου.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ


«ΟΙ ΧΑΛΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΝΑ ΣΚΥΛΕΥΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ»

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση με αφορμή την προκλητικότατη δήλωση Νταβούτογλου για «διχοτόμηση της Κύπρου αν δεν μοιραστεί το φυσικό αέριο»:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ «Υπ. Αριθμ. 328/ 22-3-2013» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


Η Υπεύθυνη του τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Σταυρούλα Ξουλίδου, μετά την καταψήφιση της Υπ. Αριθμ. 328/ 22-3-2013 Τροπολογίας, του Νομοσχεδίου για την Αρχή Πιστοποίησης Ποιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, που αφορά όμως την εφαρμογή του σχεδίου «Αθηνά», δήλωσε τα εξής:

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΑΚΟΥ


Η Υπεύθυνη Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Σταυρούλα Ξουλίδου, εξέφρασε τα βαθιά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Αθανασίου Νάκου, Αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων:

«Ήταν ένας από τους σημαντικότερους πολιτικούς που έχει αναδείξει το Ελληνικό Κοινοβούλιο, αλλά και ένας άνθρωπος με συνεπή παρουσία και ενεργό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της χώρας.

Εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια για το θάνατό του και την ειλικρινή μας συμπαράσταση στους οικείους του».

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ


Σήμερα το πρωί η αναπλ. Γραμματέας της Κ.Ο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης και Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη τοποθετήθηκε ως ειδική αγορήτρια του Κινήματος στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής επί του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών «Κύρωση της από 31-12-2012 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Ρυθμίσεις κατεπειγόντων θεμάτων αρμοδιότητας των Υπουργείων Εσωτερικών, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης και του Υπουργού Επικρατείας» και άλλες διατάξεις».

Ακολουθούν σημεία της τοποθέτησης της Μαρίνας Χρυσοβελώνη:

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ


ΘΕΜΑ: «ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ»
  
Την προηγούμενη Παρασκευή απέδρασαν 11 Αλβανοί κρατούμενοι-όλοι τους επικίνδυνοι κακοποιοί-από τις φυλακές Τρικάλων. Σήμερα εξακολουθούν να είναι ελεύθεροι οκτώ εξ αυτών, μεταξύ των οποίων βρίσκονται οι ληστές που ανατίναζαν ΑΤΜ και πυροβολούσαν αστυνομικούς καθώς και ο δολοφόνος γυναίκας την οποία λήστεψε στον Βόλο.

ΔΗΛΩΣΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Ε. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΚΑΙ Μ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ


«ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!»

«Η ανεπάρκεια, παραπληροφόρηση και ημιμάθεια των επί δεκαετιών Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Ευστάθιου Κωνσταντινίδη και Μιχάλη Παπαδόπουλου, έχει ξεπεράσει τα όρια του επιτρεπτού και βαδίζουν σε μονοπάτια επικίνδυνα για την περιοχή και τους κατοίκους της. Ο κύριοι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αντί να πιέσουν τον Υφυπουργό για παρόντα θέματα όπως η φορολόγηση του πετρελαίου θέρμανσης, την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και η απαξίωση των εργαζομένων, η διάλυση των ορυχείων και η εκποίηση των μονάδων παραγωγής, συζήτησαν επί «ονείρων θερινής νυκτός» για το αν, εφόσον και αφού περάσει ο αγωγός να διοχετεύσουν στην περιοχή φθηνό φυσικό αέριο. Δηλαδή «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΑΓΝΟ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 99


Η Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Σταυρούλα Ξουλίδου, με αφορμή την απόρριψη της υπαγωγής της Βιομηχανίας «ΑΓΝΟ» στο άρθρο 99  δήλωσε τα εξής:

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ «ΑΘΗΝΑ»


Τις έντονες ανησυχίες και ενστάσεις της Επαγγελματικής-Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών (Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.) για το αβέβαιο επαγγελματικό μέλλον των αποφοίτων της σχολής Σ.Τ.Εφ, μετά την αποδιοργάνωση των ΤΕΙ από το σχέδιο «Αθηνά», μεταφέρει με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΑΘΗΝΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ


«Στην Τρόικα είναι υποτελείς, υποταγμένοι και πειθήνιοι.

Στους φυλακισμένους είναι ψευτονταήδες.

Βάζουν τα ΕΚΑΜ μέσα στις φυλακές να δέρνουν κρατούμενους και μάλιστα δεμένους. Τόπος βασανιστηρίων οι φυλακές Τρικάλων και Γρεβενών, με θεατές τους τοπικούς Εισαγγελείς.

Τα Υπουργεία Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη στην απόλυτη…. ΕΝΔΕΙΑ.» 

ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ «ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ»


Μίκα Ιατρίδη: «Με αυτό το νομοσχέδιο είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να γκρεμίσετε αυτά που επιθυμείτε να ανασυγκροτήσετε»
  
Την αντίθεση επί της αρχής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, που συζητείται στην αρμόδια Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, εξέφρασε ως ειδική αγορήτρια του κινήματος η βουλευτής Δωδεκανήσου και τομεάρχης Ναυτιλίας, Μίκα Ιατρίδη.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΚΑΙ ΑΧΑΪΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΤΑΒΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ


ΘΕΜΑ: «Καταγγελία για λειτουργία «παράγκας» σε βάρος των Ελλήνων στρατιωτικών»
  
Στην από 29.1.2013 Ερώτηση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σας τέθηκε σειρά ζητημάτων που αφορούν τους στρατιωτικούς, εν ενεργεία και εν αποστρατεία. Η Ερώτηση αυτή φυσικά έμεινε αναπάντητη καθώς δεν ασχολείστε με τα προβλήματά τους αφού αυτά δεν σας αφορούν.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΑΚΟΥ


Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουν την λύπη τους για τον θάνατο του Β’ αντιπροέδρου της Βουλής Αθανασίου Νάκου και απευθύνουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ MEGA


Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καταδικάζουν κάθε πράξη βίας και χυδαιότητας όπως αυτή που εκδηλώθηκε από βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα συνεχίσουμε να καταγγέλλουμε τους νεοναζιστές. Ελπίζουμε να συνεχίσουν και οι άλλοι να μην τους υπερπροβάλλουν. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


«Την ώρα που οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της πτώχευσης των Ελλήνων κυκλοφορούν ελεύθεροι και περιφέρονται σε συνέδρια προστατευμένοι από τη συγκυβέρνηση, την ώρα που τα e-mail στην προανακριτική επιβάλλουν τη σύλληψή τους, προφυλακίζονται ως ηθικοί αυτουργοί εκδότες που δεν σταματούν να καταγγέλλουν την προδοσία της χώρας, αγνοώντας τις εξοντωτικές αποφάσεις του ΕΣΡ».

ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ


Η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, μιλώντας σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας «Αρχή Διασφάλισης της Ποιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε.)».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ομιλίας:

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΛΗΜΝΟΥ


Τις εύλογες ανησυχίες των κατοίκων των ακριτικών νησιών της Σάμου και της Ικαρίας, λόγω της μη έκδοσης ΦΕΚ για την ανάκληση της συγχώνευσης των νοσοκομείων Ικαρίας και Λήμνου με τα νοσοκομεία Σάμου και Μυτιλήνης, μεταφέρει με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, υπό τη βουλευτική εποπτεία του οποίου βρίσκονται όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΥΓΕΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ


Ο Βουλευτής Παναγιώτης Μελάς, Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Τομεάρχης Υγείας, σχετικά με την σημερινή απεργιακή κινητοποίηση των Νοσοκομειακών ιατρών δήλωσε:

Π.Καμμένος δηλώσεις 27-03-2013