ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΠΙΣΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ


Νότης Μαριάς στο Στρασβούργο: «Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες»
  
Μιλώντας σήμερα 22/4/2013 στο Στρασβούργο στην Επιτροπή Μετανάστευσης, Προσφύγων και Εκτοπισμένων Ατόμων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης ο βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς επισήμανε ότι η Ελλάδα λόγω της πολιτικής της λιτότητας που έχει επιβληθεί από την τρόικα και το Μνημόνιο αδυνατεί να φιλοξενήσει πλέον άλλους πρόσφυγες.

ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΕΡΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΑΤΕ


ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
  
«Που βρίσκονται τα καθυστερούμενα δάνεια αγροτών, Συνεταιρισμών κλπ;

Ούτε το Υπουργείο Οικονομικών απαντά ούτε η Τράπεζα της Ελλάδας ούτε το γραφείο του Ειδικού Εκκαθαριστή της ΑΤΕ.

Γιατί το κρύβει η κυβέρνηση; Τι παιχνίδια παίζει με τις περιουσίες εκατοντάδων χιλιάδων αγροτών;»

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΟΤΑ


«ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ»

Την ανάγκη να εξευρεθεί άμεσα λύση στο θέμα που έχει προκύψει από παλαιές οφειλές των καταστηματαρχών εστίασης και διασκέδασης προς ΟΤΑ και από τέλη κατάληψης κοινοχρήστων χώρων τόνισε η Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΥΓΕΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ


ΘΕΜΑ: «Μεγάλο Πρόβλημα θα δημιουργηθεί αν οδηγηθούν σε κλείσιμο τα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία Αττικής»

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί μεταξύ των εργαζομένων στα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία της Αττικής, λόγω της φημολογίας, που κυκλοφορεί, ότι, οδηγούνται σε κλείσιμο και θα γίνει μεταφορά των ασθενών τους σε Ν.Π.Ι.Δ. (Μ.Κ.Ο.).

Για αυτό, οι εργαζόμενοι προέβησαν σε κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας, με το αίτημα της αναβάθμισης και του εκσυγχρονισμού της Δημόσιας Ψυχικής Υγείας και όχι στο κλείσιμο των Ψυχιατρικών Νοσοκομείων.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ


Σε συνέχεια της σχετικής έκκλησης που απηύθυνε στις 18/4/2013 από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής ο βουλευτής Ηρακλείου και μέλος του πολιτικού κινήματος ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ --που συνεργάζεται εκλογικά με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ-- προς τους βουλευτές του αντιμνημονιακού δημοκρατικού τόξου να αποχωρήσουν όλοι μαζί από τη Βουλή στα τέλη Μαΐου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολιτική, θεσμική και ηθική απαξίωση του Ελληνικού Κοινοβουλίου ο Νότης Μαριάς απέστειλε σήμερα 22-4-2013 σχετική επιστολή σε όλους τους βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ.

ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ


Ραχήλ Μακρή: «Η Συγκυβέρνηση οφείλει να επανορθώσει έστω και την ύστατη ώρα τα ολέθρια σφάλματα που διέπραξε κατά του Ελληνικού Λαού»
  
Η Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης στην ομιλία της στην Ολομέλεια σχετικά με την πρόταση νόμου για την κατάργηση της υπ’ αριθ. 6/28-2-2012 Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου και για την επανασύσταση του «Οργανισμού Εργατικής Εστίας (ΟΕΕ)» και του «Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ)» διαπίστωσε ότι:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ


«ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ Η ΔΕΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ»
  
«Η κυβέρνηση δεν βάζει μυαλό. Η κυβέρνηση δεν σταματά μπροστά σε τίποτα. Είναι έτοιμη να περάσει τη ΔΕΗ, τον πυλώνα της ενέργειας για την πατρίδα μας, σε ξένα χέρια.

Όπως με ενημέρωσε εγγράφως ο αρμόδιος Υφυπουργός Ασημάκης Παπαγεωργίου είναι ζήτημα ολίγων μηνών η αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ».

ΝΕΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΑΠΟ 5/11/2005 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2007


«ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ»

«ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΤΙ Η ΣΙΤΙΣΗ ΚΟΣΤΙΖΕ ΤΟ 2009 16.95 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 5.95; ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ; ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;»

Την ασάφεια της απάντησης του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και τη διγλωσσία του σε σχέση με το Υπουργείο Εσωτερικών αναφορικά με τις αδιαφανείς διαδικασίες σίτισης οικονομικών μεταναστών από το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Η Αγάπη», που εδρεύει στην πρωτεύουσα του νομού Σάμου, καταγγέλλει με νέα Ερώτησή του προς τους Νίκο Δένδια και Γιάννη Στουρνάρα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, υπό τη βουλευτική εποπτεία του οποίου βρίσκονται όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΝΕΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ


«ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΧ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ. ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ 1999»
  
Τον κώδωνα του κινδύνου για το ενδεχόμενο «κραχ» τύπου Χρηματιστηρίου, λόγω του νομοθετικού πλαισίου χρηματοδότησης και λειτουργίας των φωτοβολταϊκών συστημάτων, που με νέο νομοσχέδιο προβλέπει την αστρονομική εισφορά επί του κύκλου εργασιών των Φ/Β επιχειρήσεων σε ποσοστό 25,27 και 30%, έκρουσε με Ερώτησή του προς τον πρωθυπουργό της μνημονιακής τρικομματικής συγκυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


«ΟΙ ΙΚΑΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΟΚΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ. ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ»
  
«Είναι σαφές ότι η μνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη, με κύριο πρωταγωνιστή το φανατικό οπαδό της τρόικας Υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο, κοροϊδεύουν ασύστολα τους Ικαριώτες με το θέμα του Νοσοκομείου.

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


«Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙ ΤΗΣ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ»
  
Στην πολιτική εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων από την Τουρκία το 1915, παραβρέθηκε σήμερα το πρωί (21/4/2013) ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ


«Τα τρίτα γενέθλια του μεγάλου ψέματος του κ. Μανιτάκη»
  
«Στις 18-4-2010 με άρθρο του στην εφημερίδα «Αυγή» ο σημερινός υπουργός - αρμόδιος μάλιστα για θέματα Δημόσιας Διοίκησης- κ. Μανιτάκης εμφανίστηκε ως συνταγματολόγος να υποστηρίζει την μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ


«Ο κ. Στουρνάρας, κατά την προσφιλή του τακτική, απαξιώνει για άλλη μια φορά τη Βουλή, απαιτώντας άρον-άρον την ψήφιση του νέου αντικοινωνικού μνημονιακού πολυνομοσχεδίου, επιφυλάσσοντας για τους εξαθλιωμένους Έλληνες πολίτες Πάσχα με ανεργία, χαράτσια, νέους φόρους και απολύσεις στο δημόσιο». 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ


Λόγω του έκτακτου αγώνα μπάσκετ Ολυμπιακού –  Anadolu Efes στο Σ.Ε.Φ. την Παρασκευή 26/04/2013, η διεξαγωγή του Ιδρυτικού Συνεδρίου του Κινήματος στο Σ.Ε.Φ. (Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας) μετατίθεται για μία ημέρα, για το διήμερο Σαββάτου-Κυριακής 27 και 28 Απριλίου 2013.