ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ


Στο Περιστέρι πραγματοποιήθηκε το προσυνέδριο περιφέρειας Αττικής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με θεματολογία «Δικαιοσύνη - Διαφάνεια - Συνταγματική Αναθεώρηση - Εργασιακά - Κοινωνική Πολιτική - Γυναίκα και Οικογένεια».

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος.

Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ


«ΟΙ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΠΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ. ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ, ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ»

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ εκπροσώπησε το Κίνημα στη σημερινή (9/3/2013) Επιμνημόσυνη Δέηση στη μνήμη των θανόντων εν ώρα υπηρεσίας αστυνομικών.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ- ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΝΕΡΔΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ


Φίλες και φίλοι,

Ως Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σας καλωσορίζω και σας ευχαριστώ για την παρουσία σας στη σημερινή εκδήλωση.

Η πατρίδα μας διανύει τον τέταρτο χρόνο ενός απίστευτου Αρμαγεδδώνα, που την έχει οδηγήσει σε πολιτικό και οικονομικό αδιέξοδο.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


«ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΓΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ;»

«ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ; ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;»


Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


«Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»

Στα επεισόδια, που διαδραματίστηκαν στην Ιερισσό της Χαλκιδικής αναφέρθηκε η Βουλευτής Κοζάνης και Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ραχήλ Μακρή, στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου «Επείγουσες ρυθμίσεις του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και άλλες διατάξεις».

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ


Στο πλαίσιο του κοινωνικού της έργου, η Νεολαία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ξεκινά την ενίσχυση του Ασύλου Ανιάτων στην Κυψέλη με τρόφιμα, ρουχισμό και είδη πρώτης ανάγκης. Την Πέμπτη 07/03/2013 επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις προσφέροντας τρόφιμα, η Επικεφαλής της Νεολαίας Μανταλένα Παπαδοπούλου και η Υπεύθυνη του Τομέα Δράσεων και Εθελοντισμού Ευδοκία Παπαγγέλου, μαζί με την δημοσιογράφο κ. Τζούλια Λιακοπούλου και τον πολιτευτή της Α Αθηνών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Ευάγγελο Παπαγεωργίου.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ – ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ


Λόγω των σοβαρών γεγονότων που συνέβησαν και συνεχίζουν να συμβαίνουν στη Χαλκιδική σε βάρος των κατοίκων, η Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Χρυσούλα Μαρία Γιαταγάνα υπέβαλε με επιστολή της αίτημα προς τον Πρόεδρο της Βουλής, προκειμένου να αποσταλεί στη Χαλκιδική αντιπροσωπεία βουλευτών από όλα τα κόμματα, ώστε να λάβουν γνώση και να σχηματίσουν γνώμη για τα τεκταινόμενα στην περιοχή, με απώτερο στόχο την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των πολιτών.

Η επιστολή, η οποία έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου 758/8-3-2013 έχει ως ακολούθως:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ - ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ


Σαν σήμερα στις 8 Μαρτίου του 1857, εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη, διεκδίκησαν δυναμικά και με απόλυτο τρόπο, καλύτερες συνθήκες εργασίας για τις γυναίκες. Το ΠΕΤΥΧΑΝ

Σήμερα, στις 8 Μαρτίου του 2013, εμείς οι γυναίκες της Ελλάδας φωνάζουμε προς κάθε κατεύθυνση:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ


 «Πολλά χρόνια πέρασαν από την 8η Μαρτίου 1857, οπότε έγινε η 1η εξέγερση των γυναικών με αίτημα την ισότητα και την ισονομία των δύο φύλων και πολλά βήματα έγιναν από τότε προς αυτή την κατεύθυνση.

Ωστόσο σήμερα, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, οι παραβιάσεις των δικαιωμάτων των γυναικών στον κόσμο δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για εορτασμούς και δάφνες.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ


«Πολιτικοί απατεώνες συνεχίζουν να διορίζουν μετακλητούς υπαλλήλους»


Μετά την άρνηση του αρμόδιου υφυπουργού κ. Βολουδάκη να αποδεχθεί τα στοιχεία που επικαλέσθηκε η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη κατά την χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για το θέμα των διορισμών μετακλητών στο Δημόσιο, η αρμόδια τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ δήλωσε τα εξής: