ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΝΕΡΙΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗ


«Διακόψαμε την περιοδεία στο Νομό Βοιωτίας για να επισκεφθούμε την περιοχή στο Μαυρονέρι όπου είχαμε μια τεράστια φυσική καταστροφή χθες, με έναν τυφώνα ο οποίος ήρθε και έκοψε μέχρι τον πλάτανο που είναι αρκετές δεκάδες χρόνια.

Έχει γίνει ολική καταστροφή στο βαμβάκι, στα αμπέλια και σε όλη την παραγωγή, η οποία ήταν έτοιμη να μαζευτεί.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ


«Η ΒΟΥΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΣΡ ΠΟΥ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ»

Την επιτάχυνση των διαδικασιών αντικατάστασης μελών του Δ.Σ. του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, ζητά με δημόσια τοποθέτησή του ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Η δήλωσή του έχει ως εξής:

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ


Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε σήμερα το Νομό Βοιωτίας, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα του κόμματος Μιχάλη Γιαννάκη, τον Συντονιστή Γραμματέα Παραγωγικών και Επιστημονικών Φορέων Γιώργο Αναγνωστάκο και πολιτευτές του κόμματος.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε την Φθιώτιδα. Στην Λαμία είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Γιώργο Κοτρωνιά, τον αντιπεριφερειάρχη Θωμά Στάικο, εκπροσώπους του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, του Τεχνικού και Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Φθιώτιδας και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ


Το Σάββατο 15-9-2012 στις 11.30 πμ. η Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης κ. Σταυρούλα Ξουλίδου επισκέφτηκε το Κιλκίς και συναντήθηκε με μέλη της συντονιστικής επιτροπής και πολιτευτές.

Συζητήθηκαν φλέγοντα θέματα της περιοχής και προτάσεις καλύτερης προβολής των θεμάτων αυτών από τα ΜΜΕ.

Τα θέματα που συζητήθηκαν είναι τα ορυχεία χρυσού που πρόκειται να λειτουργήσουν και οι αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας, η καλλιέργεια βιολογικών προϊόντων, η μείωση της τιμής πετρελαίου, το κλείσιμο των φυλακίων και η μεταφορά αστυνομικών στον Έβρο καθώς και οργανωτικά θέματα. 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος επισκέφτηκε το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα και συναντήθηκε με το προεδρείο του σωματείου των εργαζομένων και τη Διεύθυνση του εργοστασίου. Στην επίσκεψη του αυτή τον συνόδευαν ο Γενικός Γραμματέας του Κινήματος Μιχάλης Γιαννάκης, η Υπεύθυνη του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Ραχήλ Μακρή και ο Υπεύθυνος Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Παύλος Χαϊκάλης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Μ. ΑΣΙΑΣ


Ανακοινώνεται ότι στις Εκδηλώσεις Μνήμης για τη Γενοκτονία του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας από το τουρκικό κράτος τις οποίες διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και ο πρόεδρός του Πάνος Καμμένος πρόκειται να εκπροσωπηθούν διά της βουλευτού Α’ Αθηνών Έλενας Κουντουρά.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης Αιόλου στις 11:15 π.μ. και στη συνέχεια κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη στην Πλατεία Συντάγματος

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ


ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΙΡΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
  
Τις εκδηλώσεις μνήμης στη Σπάρτη για τη γενοκτονία των Ελλήνων στη Μικρασιατική Καταστροφή, τίμησαν σήμερα (16/09/2012) οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ


Τις εκδηλώσεις μνήμης στην περιοχή του Λαγκαδά για την γενοκτονία των Ελλήνων στην Μικρασιατική Καταστροφή τίμησε σήμερα 16.09.2012 η Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Σταυρούλα Ξουλίδου.

Η Βουλευτής παρέστη στην επιμνημόσυνη δέηση στον μητροπολιτικό ναό Λαγκαδά, Αγία Παρασκευή, και στην συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των Ηρώων.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η πύρινη ομιλία του Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου, ο οποίος πραγματικά εμψύχωσε και ενεθάρρυνε το εκκλησίασμα για τις δύσκολες ώρες που περνάει το έθνος. 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΤΗN ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


«Με «ασπιρίνες» το Υπουργείο ενισχύει την αστυνομική δύναμη της Δυτικής Μακεδονίας, «ωραιοποίηση» για τις συνθήκες των αποσπασμένων αστυνομικών στον Έβρο»
 

«Σε καμία περίπτωση η απάντηση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης σε σχετική ερώτησή μου για τις αποσπάσεις των αστυνομικών της Δυτικής Μακεδονίας στον Έβρο και την συνεπαγόμενη αποδυνάμωση της φύλαξης των συνόρων της δεν μπορεί να αποτελέσει μια υπεύθυνη δέσμευση για την επίλυση των προβλημάτων αστυνόμευσης της Δυτικής Μακεδονίας.