ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Πάνος Καμμένος - Συνέντευξη Τύπου 04-06-2013

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

Μ. ΙΑΤΡΙΔΗ: «Αν δεν πάρετε άμεσα μέτρα, στα Δωδεκάνησα και το ανατολικό Αιγαίο θα ταξιδεύουν μόνο πλοία με τουρκική σημαία»
  
Επίκαιρη Ερώτηση προς τους υπουργούς Ναυτιλίας και Αιγαίου και Εξωτερικών, κατέθεσε η Μίκα Ιατρίδη για το γεγονός ότι, τα τουρκικά πλοία δεν εφαρμόζουν την ελληνοτουρκική συμφωνία για τις θαλάσσιες συνδέσεις μεταξύ λιμένων των νησιών του ανατολικού Αιγαίου και των παραλιών της Τουρκίας.

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ: «Οργανισμός μαμούθ για το Μουσείο Ακρόπολης»

Η Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Σταυρούλα Ξουλίδου, καταθέτει αναφορά σχετικά με το πρόσφατα δημοσιευμένο ΠΔ 64/2013, που αφορά τον Οργανισμό του Μουσείου Ακρόπολης.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ

«Τη στιγμή που η κυβερνητική πλειοψηφία διαγράφει χρέη του Ιράκ προς την πατρίδα μας ύψους 133 εκατομμυρίων δολαρίων, η κυβέρνηση κατ’ εντολή της τρόικας ετοιμάζεται να μονιμοποιήσει το χαράτσι και την εισφορά αλληλεγγύης, να μειώσει κι άλλο το ΕΚΑΣ και τα επιδόματα ανεργίας και να απολύσει δημοσίους υπαλλήλους».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ

«Τα Ελληνικά κοιτάσματα υδρογονανθράκων είναι Ελληνικά και ΟΧΙ Ευρωπαϊκά»

«Δρομολογώντας το ξεπούλημα δικτύων στρατηγικής σημασίας στον τομέα της ενέργειας, η συγκυβέρνηση προχωρά στην εκποίηση του ορυκτού πλούτου.

Ο κ. Σαμαράς παραδίδει στην χρεοκοπημένη, στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης, Ευρώπη τον εθνικό ορυκτό πλούτο, ιδρύοντας άχρηστες ΑΕ.


Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ για μια ακόμη φορά του θυμίζουμε: Τα Ελληνικά κοιτάσματα υδρογονανθράκων είναι Εθνικός και όχι Ευρωπαϊκός ορυκτός πλούτος».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΙΘΟΥΑΝΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

«Ο ΑΛΓΚΙΡΝΤΑΣ ΣΕΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ»

«ΩΣ ΛΙΘΟΥΑΝΟΣ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ. ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΡΑΙΧ;»

«Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΟΥΝ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ 18:00 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΤΟΝ κ. ΑΝΤΡΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ κ. ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ

Το πολυμελές πρωτοδικείο Αθηνών με χθεσινή απόφασή του απέρριψε στο σύνολό τους και τις δυο αγωγές του κ. Αντρίκου Παπανδρέου κατά του κ. Πάνου Καμμένου, δεχόμενο ως αληθείς τις δηλώσεις και τους ισχυρισμούς του κ. Πάνου Καμμένου για την συμμετοχή του κ. Αντρίκου Παπανδρέου σε κερδοσκοπικές εταιρείες διεθνών funds που πόνταραν υπέρ της ελληνικής χρεοκοπίας κάνοντας μάλιστα λόγο και για εσωτερική πληροφόρηση του πρώην πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου από συνεργάτες του αδελφού του κ. Αντρίκου Παπανδρέου που μετείχαν στις ίδιες εταιρείες με τον τελευταίο.