ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ


«Στη Βουλή η επανίδρυση του ιατρείου των Σταβιών»

Αναφορά προς τον Υπουργό Υγείας κ. Α. Λυκουρέντζο, κατέθεσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και υπεύθυνος τομέα κοινοβουλευτικής ευθύνης Οικονομικών, Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς, σχετικά με την επανίδρυση του ιατρείου των Σταβιών.

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ


«Η αλήθεια για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο»

Αναφορά προς τον υπουργό Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρα, κατέθεσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και υπεύθυνος τομέα κοινοβουλευτικής ευθύνης Οικονομικών, Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς, σχετικά με τα προβλήματα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ


Μίκα Ιατρίδη: «Το ΤΑΙΠΕΔ εξακολουθεί και κοροϊδεύει χωρίς ντροπή τους Δωδεκανήσιους».

Με σημαντική καθυστέρηση απάντησε το ΤΑΙΠΕΔ στην ερώτηση και την αίτηση κατάθεσης εγγράφων της Μίκας Ιατρίδη, σχετικά με τις μεταβιβάσεις ακινήτων της Μεσαιωνικής Πόλης στο Ταμείο.

ΔΗΛΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗ Γ. ΜΟΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ


«Η χθεσινοβραδινή παρέμβαση μέσω social media του επικεφαλής Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου ενισχύει καθοριστικά την επιβεβαίωση της άποψης ότι πίσω από τις αποχωρήσεις από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και τις δήθεν πολιτικές καταγγελίες, βρίσκεται ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ


ΖΗΣΕ ΜΑΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΤΡΙΦΥΛΛΙ

«Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι. Αυτή ήταν σήμερα η απάντηση που έδωσε κατά τη συζήτηση του φορολογικού στη Βουλή ο κ. Στουρνάρας, στην απαίτηση μας να επιστραφούν τα 4,1 δις ευρώ από τη μείωση των τόκων του έτους 2013 ως κοινωνικό μέρισμα στον χειμαζόμενο ελληνικό λαό καθώς παρέπεμψε τη ζήτημα για μετά το 2014, συνεχίζοντας να εμμένει στο φορομπηχτικό Ηρώδειο νομοσχέδιο του».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Η ΔΕΗ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ


«Μετά τη δικαστική ήττα του κ. Στουρνάρα για το χαράτσι, η ΔΕΗ επανέρχεται δριμύτερη  ζητώντας παράλογες αυξήσεις στα τιμολόγια ενώ αφήνει ανενόχλητους τους γνωστούς μεγαλοοφειλέτες της και το δημόσιο. Σφίγγει τη θηλιά στο λαιμό του Έλληνα οικογενειάρχη αφού μετά το πετρέλαιο θέρμανσης κάνει απαγορευτική και τη χρήση ρεύματος προκειμένου να μην παγώσει ο λαός μας τον χειμώνα».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ


«Στην σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών πέραν των άλλων αποκαλύφθηκε η έλλειψη πολιτικής βούλησης να χτυπηθεί η φοροδιαφυγή καθώς η τρόικα εσωτερικού παραπέμπει στις ελληνικές καλένδες το νομοσχέδιο για το κτύπημα των φοροφυγάδων εμμένοντας ταυτόχρονα στην ψήφιση του αντικοινωνικού φορομπηχτικού νομοσχεδίου του κ. Στουρνάρα».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΪΚΑΛΗ


«Χριστουγεννιάτικο Δώρο για 67 εργαζόμενους στην Υ.Π.Α»

«Σε διαθεσιμότητα τίθενται ακόμη 67 εργαζόμενοι από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, πρώην υπάλληλοι της Ολυμπιακής, οι οποίοι είχαν προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΪΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ


«ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ»

«Για άλλη μια φορά οι δημόσιοι υπάλληλοι βρίσκονται στο στόχαστρο των κυβερνητικών επιθέσεων.

ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Ολοκληρώθηκε η δράση αλληλεγγύης και αγάπης του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 15 & 16 Δεκεμβρίου.

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ- ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ, ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ


Θέμα: «Μέχρι πότε θα ανεχόμαστε τις προκλήσεις των Σκοπίων και των φίλων τους;»

Επίκαιρη Ερώτηση κατέθεσε η Χρυσούλα - Μαρία Γιαταγάνα, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, προς τον Υπουργό Εξωτερικών σχετικά με τις αλλεπάλληλες προκλήσεις των Σκοπιανών προς την Πατρίδα μας και την εμμονή τους να καπηλεύονται την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας, τα γεωγραφικά όρια και το ιερό όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, έχοντας αρωγούς στις άνομες βλέψεις τους τεράστια Funds που χρηματοδοτούν Ελληνικές Μ.Κ.Ο.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΛΑ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ


Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και υπεύθυνος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Υγείας, Βουλευτής Α’ Πειραιά κ. Παναγιώτης Μελάς με τη Συντονιστική Επιτροπή Αθηνών και Πολιτευτές του Κινήματος επεσκέφθησαν το Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


«Στη Βουλή οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου για τα δεδουλευμένα»

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Εσωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη και Οικονομικών Ι. Στουρνάρα κατέθεσε την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και υπεύθυνος τομέα κοινοβουλευτικής ευθύνης Οικονομικών, Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς, σχετικά με τις κινητοποιήσεις των 50 εργαζόμενων  στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΤΗΣ ΧΙΟΥ


«Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΑΙΤΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ΟΙ ΧΙΩΤΕΣ. ΖΗΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ ΠΟΥ Η ΧΙΟΣ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ»

Την εγκληματική αμέλεια της ελληνικής κυβέρνησης απέναντι στους πυρόπληκτους της Χίου, στηλιτεύει με Ερώτησή του προς τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης, Εσωτερικών και Ναυτιλίας ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ υπό τη βουλευτική εποπτεία του οποίου βρίσκεται και αυτή η Εκλογική Περιφέρεια.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ-ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ



Τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ, σύμφωνα με τα οποία, ο υπολογισμός της κρατικής επιχορήγησης των κομμάτων της παρούσας Βουλής, όπως αυτή διαμορφώθηκε από τις Εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, ζητείται από κάποια κόμματα και ιδίως το ΠΑΣΟΚ, να πραγματοποιηθεί βάσει των ποσοστών που προέκυψαν από την εκλογική αναμέτρηση του έτους 2009.

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗ ΧΙΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


Λόγω της απεργίας της ΑΔΕΔΥ η οποία επηρεάζει τις μεσημεριανές πτήσεις των αεροπλάνων, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ αναβάλλει το ταξίδι του για τη Χίο, με νέα ημερομηνία Κυριακή και Δευτέρα 30-31 Δεκεμβρίου 2012.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του διημέρου προς Θεσσαλονίκη, Λήμνο και Βοιωτία θα πραγματοποιηθεί κανονικά. 

ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ


«ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΛΥΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»

«ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΟΥΝ  ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΔΕΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ»

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, στη διπλή του παρέμβαση τόσο στη συζήτηση επί της αρχής, όσο και στην κατ’ άρθρων συζήτηση νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών, μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής:

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ


«Να αναζητηθούν τώρα όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί
πολιτικών προσώπων στο εξωτερικό»

Η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη παρουσίασε στην Ολομέλεια της Βουλής τις θέσεις του Κινήματος για την φορολόγηση τραπεζικών λογαριασμών στο εξωτερικό κατά την σχετική συζήτηση κύρωσης των αντίστοιχων συμφωνιών της Ελλάδας με την Ελβετία και το Βέλγιο. Για την συσχέτιση του θέματος αυτού με τις πρόσφατες δηλώσεις «Πόθεν Εσχες» εκ μέρους ορισμένων πολιτικών, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε τα εξής:

ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ 2012


Η Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης Σταυρούλα Ξουλίδου, στην ειδική Ημερήσια Διάταξη της Ολομέλειας της Βουλής που τίμησε τους Έλληνες Παραολυμπιονίκες των Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου 2012, ανέφερε μεταξύ άλλων τα παρακάτω:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


Σας κάνουμε γνωστό ότι:
Για λόγους διευκόλυνσης  επικοινωνίας της Συντονιστικής
Επιτροπής  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  Ν. ΦΘ/ΔΑΣ  με τους τοπικούς φορείς, συλλόγους αλλά και τους πολίτες του νομού,
ορίστηκε  ως διεύθυνση η παρακάτω:

Ανεξάρτητοι  Έλληνες  Ν. Φθιώτιδας
Συντονιστική Επιτροπή
Παπακυριαζή 12  &  Αλκιβιάδου
35100  Λαμία

Τηλ: 2231050295

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ