ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι,

Σήμερα κάνουμε την κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Διοικούσας Επιτροπής, προκειμένου να εξαγγείλουμε πρώτα απ’ όλα το Ιδρυτικό Συνέδριο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΤΙΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΣΑΜΟ


«ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΣΙΤΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΤΟΥ. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ»

Την προχειρότητα, ανευθυνότητα και έλλειψη συντονισμού της Ελληνικής Κυβέρνησης, η οποία και βρέθηκε απροετοίμαστη απέναντι στο φαινόμενο της αθρόας εισροής λαθρομεταναστών σε νησιά του Αιγαίου και ειδικότερα στη Σάμο, στηλιτεύει με Ερώτησή του προς τους Υπουργούς Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια και Αιγαίου Κώστα Μουσουρούλη, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, υπό τη βουλευτική εποπτεία του οποίου βρίσκεται και αυτή η Εκλογική Περιφέρεια.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΣΤΑΥΡΟΦΟΡ(ΟΛΟΓ)ΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ»


«Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ»

Την κατάλυση της φορολογικής δικαιοσύνης, όπως προκύπτει από τα σενάρια  αύξησης του τέλους επιτηδεύματος για τους ελεύθερους επαγγελματίες από τα 500 ευρώ που είναι σήμερα, στα 550-750 ευρώ επισημαίνει με Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών Ιωάννη Στουρνάρα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Συνεκλήθη εκτάκτως κατόπιν αιτήματος μελών της η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Οι παρόντες βουλευτές απάντησαν σε κείμενο που δημοσιεύθηκε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ως εξής: