ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΚΟΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΣΤΗN ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΟΙ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ, ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΞΟΥΛΙΔΟΥ


«ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ».

Τ. ΚΟΥΙΚ: «ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΦΕΚ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΟΠΩΣ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ»

Κ. ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: «ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ»

ΣΤ. ΞΟΥΛΙΔΟΥ: «Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ»

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ, ΚΩΣΤΑ ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ


«Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΕΠΕΣΕ 50%, ΕΝΩ ΣΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ»

«Η ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΘΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΕΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΕΞΑΓΩΓΙΜΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ»

«ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΦΠΑ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΓΗΣ»

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ «ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟ»


«Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ;»

Την αντισυνταγματική και κατά συνέπεια άκυρη απόφαση της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας  για την κατάργηση και συγχώνευση του πρότυπου  Γενικού Νοσοκομείου Ληξουρίου «Μαντζαβινάτειο», με το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, στηλιτεύει με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Υγείας κ. Αλέξανδρο Λυκουρέντζο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, υπό τη βουλευτική εποπτεία του οποίου τελεί και η Εκλογική Περιφέρεια Κεφαλονιάς - Ιθάκης.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΙΛΚΙΣ


Η υπ. αριθμόν 3359/24/10/12 ερώτηση της Βουλευτού Β’ Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Σταυρούλας Ξουλίδου θίγει μια πολύ σημαντική παράμετρο οικονομικής αλλά και περιβαλλοντολογικής «επιβίωσης», της παροχής φυσικού αερίου στο Κιλκίς.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ κ. ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ


ΘΕΜΑ: «ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ Ε.Ο.Τ»

Σύμφωνα με νέες καταγγελίες κακοδιαχείρισης στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ), ειδικός σύμβουλος του τέως ΓΓ του ΕΟΤ κ. Ν. Καραχάλιου απέκτησε μπλοκ επιταγών του συγκεκριμένου ΝΠΔΔ, με το οποίο επεχείρησε να αποσπάσει παράνομα δημόσιο χρήμα σε συνεργασία με συμμορία απατεώνων εκτός ΕΟΤ.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ


Το Ηράκλειο Κρήτης επισκέφθηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος. Συναντήθηκε με πολιτευτές του νομού και μέλη των συντονιστικών επιτροπών με θέμα την πορεία προς το Ιδρυτικό Συνέδριο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ


ΑΜΕΣΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΣΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

«Το σήριαλ της Λίστας Λαγκάρντ πρέπει να λάβει τέλος.

Σε μια ευνομούμενη πολιτεία δεν θα μπορούσαν να κυκλοφορούν ελεύθεροι όσοι παρανόμησαν με τις πράξεις ή παραλείψεις τους στην υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ.

Ο ελληνικός λαός απαιτεί άμεσα την παραδειγματική τους τιμωρία από τα αρμόδια κατά το Σύνταγμα δικαστήρια και τη δήμευση των περιουσιών τους.»

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ


«Παρά τις μεγαλόστομες υποσχέσεις της κυβέρνησης συνεχίζονται αμείωτα τα προβλήματα στον τομέα της Υγείας, αφού από τη νέα δόση το υπουργείο Οικονομικών τελικά διέθεσε στον ΕΟΠΥΥ μόνο 180 εκατ. ευρώ για την εξόφληση των χρεών του αντί των 2 δις ευρώ που απαιτούνται για την χρηματοδότηση της εύρυθμης λειτουργίας του.»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ


«Διαχειριστικός έλεγχος όλων στον ΕΟΤ τώρα»

Μετά τις χθεσινές συνταρακτικές αποκαλύψεις του Ν. Καραχάλιου για την κακοδιαχείριση στον ΕΟΤ η αναπληρώτρια Γραμματέας Κ.Ο και Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ «ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣ» ΣΤΟΝ ΕΟΤ


«Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ»

«Από τις ακάλυπτες πλαστογραφημένες επιταγές των 150 χιλιάδων ευρώ, πήγαμε σε καταγγελίες για μαύρες τρύπες των 12 εκατομμυρίων. Και το πάρτυ των αποκαλύψεων, της αδιαφάνειας και του παραλογισμού σε ΕΟΤ και Υπουργείο Τουρισμού φαίνεται πώς μόλις τώρα αρχίζει.