ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α΄ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΛΑ


Ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παναγιώτης Μελάς, αντέδρασε σκληρά προχθές στη Βουλή, όταν, για τρίτη φορά, δεν προσήλθε ο Υπουργός Υγείας, για να απαντήσει σε Επίκαιρη Ερώτηση, που έχει υποβάλει για το Νοσοκομείο «Άγιος Διονύσιος» της Αίγινας, το οποίο δεν χρηματοδοτείται και ο κ. Μελάς τόνισε:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ


«ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΙΙΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ 153 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΕΝΑΣ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ, ΑΥΤΟΜΟΛΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΩΡΑ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΓΕΝΝΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΙ»

Με όλες αυτές τις διαδικασίες που παρακολούθησε ο ελληνικός λαός, 153 Βουλευτές του Κοινοβουλίου (εκ των οποίων ο ένας σήμερα, κατόπιν εορτής…αυτομόλησε από το κόμμα του) ψήφισαν ΝΑΙ στα μέτρα που επί της ουσίας είναι ένα εγκληματικό Μνημόνιο ΙΙΙ.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ


«ΑΔΥΝΑΜΗ - ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ- Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»


Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας στην Βουλή για το  Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016 η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ


«Από τη χθεσινή πικρή διαδικασία προσπερνούμε την αισιόδοξη, λόγω καθήκοντος, δήλωση του κ. Πρωθυπουργού περί ανάκαμψης και κρατούμε την αποκάλυψη – πρόκληση του κ. Στουρνάρα ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, λες και οι Έλληνες, που υφίστανται δυόμιση χρόνια τώρα τις συνέπειες των παράλογων μνημονιακών πολιτικών, δεν ζουν στον «παράδεισο» της ύφεσης και της ανεργίας. Εκεί που δεν υπάρχει ντροπή ας υπάρχει τουλάχιστον σιωπή. 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος συνοδευόμενος από στελέχη της γραμματείας Εθνικής  Άμυνας και Ασφάλειας του Κινήματος παρευρέθη σήμερα στην επίσημη τελετή που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ικάρων στο Τατόι για τον εορτασμό των Πολιούχων και Προστατών της Πολεμικής Αεροπορίας,  Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ.