ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ


Το σχεδιαζόμενο ξεπούλημα του Λιμένα της Σούδας έφερε στη Βουλή ο Αναπληρωτής  Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και υπεύθυνος του τομέα κοινοβουλευτικής ευθύνης Οικονομικών, Βουλευτής  Ηρακλείου Νότης Μαριάς. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η κυβέρνηση εκτελώντας τις εντολές της τρόικας προχώρησε στην παραχώρηση όχι μόνο του Λιμένα της Σούδας αλλά και δεκάδων άλλων λιμένων στο ΤΑΙΠΕΔ, δηλαδή στο ταμείο που στήθηκε με εντολή των δανειστών προκειμένου να λεηλατηθεί η δημόσια περιουσία.

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΤΡΟΪΚΑΣ ΠΡΙΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ


«Την δοκιμασμένη συνταγή του καρότου και του μαστιγίου ακολουθεί η τρίτη μνημονιακή κυβέρνηση, όπου καρότο είναι οι υποσχέσεις, τα καλά λόγια και οι ανέξοδες διαβεβαιώσεις και μαστίγιο είναι η τρομοκρατία για την επιστροφή στη δραχμή, οι απειλές και οι εκβιασμοί που βαπτίζονται διαπραγματεύσεις.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΑΝΤΑΡ VTS ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ.


Ερώτηση προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κατέθεσε στη Βουλή η Υπεύθυνη του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Ναυτιλίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Μίκα Ιατρίδη, για το γεγονός ότι δεν έχει αποκατασταθεί η βλάβη στο σύστημα ραντάρ VTS του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, με αποτέλεσμα να είναι υπαρκτός ο κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος.

ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ


ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

Χαρακτηριστικές περιπτώσεις διαφθοράς στην Αυτοδιοίκηση και των δύο βαθμών απασχόλησαν τη σύσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ της Εκλογικής Περιφέρειας Κεφαλονιάς-Ιθάκης, που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Κινήματος Τέρενς Κουίκ ο οποίος έχει και υπό τη βουλευτική του εποπτεία την εν λόγω Περιφέρεια.