ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013

Δήλωση του Κωνσταντίνου Μιχαλίτση, μέλους του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, για τη δολοφονία στο Κερατσίνι

Δήλωση του Κωνσταντίνου Μιχαλίτση, μέλους του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, για τη δολοφονία στο Κερατσίνι και τον επιχειρούμενο αποπροσανατολισμό και τη πολιτική αποσταθεροποίηση.

Τα «άκρα» θεριεύουν σε περιόδους εξαθλίωσης της κοινωνίας, προσπαθώντας να αποκομίσουν πρόσκαιρα ψηφοθηρικά οφέλη από την αγανάκτηση της κοινωνίας. Χρησιμοποιούνται δε, εντεχνιέντος για να αποσταθεροποιήσουν και να αποπροσανατολίσουν.
Εμπνεύσαμε, ως λαός, τον κόσμο όλο, με την Δημοκρατία και την ισότητα των πολιτών, τη δημιουργία ευκαιριών και αξιοπρεπούς διαβίωσης.

Ήρθε η ώρα να επιβεβαιώσουμε το μεγαλείο μας, προασπίζοντας τη Δημοκρατία μας. Να κλείσουμε το δρόμο στο φασισμό και τους νεοναζί. Να αντιταχθούμε στο ξεπούλημα της χώρας στους δανειστές. Να ανατρέψουμε τους ψεύτες και λαϊκιστές, που προσπερνούν τα καθημερινά προβλήματα των συμπολιτών μας και νομοθετούν ανεξέλεγκτα.

Ο πυρήνας των προβλημάτων είναι η ανέχεια που οι εκάστοτε κυβερνήσεις δημιούργησαν και δίνουν λαβή για ύπαρξη «ακραίων» λύσεων.

Εκφοβισμός και Τρομοκρατία τελικά είναι να μην ξέρεις αν θα πληρωθείς τέλος του μήνα ή αν θα έχεις δουλειά τέλος του μήνα. Αυτό πρέπει να το αντιμετωπίσουμε άμεσα και ενωμένοι.

ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ …

Κωνσταντίνος Μιχαλίτσης
Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου

Ανεξάρτητοι Έλληνες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΣΩΚΙΝΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


Την Κυριακή 22/09/2013 και ώρα από 10:00 έως 18:00  στα γραφεία των ΑΝΕΛ στην Λαμία, πλατεία Ελευθερίας 10  1ος όροφος, θα πραγματοποιηθεί ψηφοφορία για την της ανάδειξη νέας συντονιστικής επιτροπής του νομού. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα εγγεγραμμένα (μέχρι 25/08/2013) μέλη.