ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Σας κάνουμε γνωστό ότι  την Δευτέρα  1/10/2012 
και ώρα 19.30’
Στο Εργατικό Κέντρο Λαμίας  στην  πλ. Ελευθερίας
Θα γίνει ανοιχτή  συγκέντρωση των Πολιτευτών, Μελών Συντονιστικής,
 και Φίλων  των Ανεξάρτητων Ελλήνων  του Νομού Φθιώτιδας.

Με θέματα συζήτησης :

Α.  Συλλογή  υπογραφών

                                                      Β.  Εγγραφή  Μελών  στο  Κίνημα

                                                      Γ.  Αλλα τρέχοντα θέματα 

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ WWW.ZOUGLA.GR


«Θέλω να πιστεύω ότι εκ παραδρομής και όχι με δόλο εμφανίστηκε το όνομά μου να ερευνάται για ακίνητα στο Γαλαξίδι. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχω στην ιδιοκτησία μου κανένα ακίνητο σε εκείνη την περιοχή ενώ είναι γνωστό ότι εδώ και δεκαετίες ακίνητα στο Γαλαξίδι λόγω καταγωγής ανήκουν στην οικογένειά μου.

Είκοσι χρόνια στον δημόσιο βίο της χώρας έχω ενοχλήσει πολλούς. Σκοπεύω να ενοχλήσω περισσότερους.

Δεν πρόκειται να σιωπήσω ούτε να καταστώ ποτέ όμηρος. Χαίρομαι για την έρευνα του ΣΔΟΕ Στερεάς Ελλάδας, αν υπάρχει, όπως και για οποιαδήποτε έρευνα αφορά πολιτικά πρόσωπα.»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΚΑ, ΑΣΗΜΑΚΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΕ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΕΚΑ, ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ


«Η κυβέρνηση προχωρά χωρίς σχεδιασμό στην αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ»


Συζητήθηκε σήμερα η επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε η Βουλευτής Κοζάνης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Ραχήλ Μακρή προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής σχετικά με την .................

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ


«Ευχή μας θα ήταν σήμερα που γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού να γιορτάζαμε συγχρόνως και κάποιες πρώτες θετικές εξελίξεις γύρω από τον Τουρισμό μας. Η τουριστική μας βιομηχανία είναι το ισχυρό χαρτί της Ελλάδας και στη σημερινή εποχή της βαθιάς ύφεσης και της καλπάζουσας ανεργίας, θα περιμέναμε να ήταν βάλσαμο για την τραυματισμένη Οικονομία μας και να βλέπαμε υψηλότερα έσοδα και επιδόσεις.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΙΚΑΡΙΑΣ


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε το γηροκομείο Ικαρίας συνοδευόμενος από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο Τέρενς Κουίκ και τον Εκπρόσωπο του Κινήματος Χρήστο Ζώη. Συναντήθηκαν με μέλη του δημοτικού συμβουλίου Ικαρίας, φορείς του νησιού και εθελοντές που κρατούν ανοικτό το γηροκομείο. Συνομίλησαν με τους ηλικιωμένους που ζήτησαν να καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε να μην κλείσει το γηροκομείο.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Κ.Ο. ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ)


Με αντιπροσωπεία μελών της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων  συναντήθηκαν σήμερα στα γραφεία του κόμματος, ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος και ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Κώστας Μαρκόπουλος.

Η Συντονιστική Επιτροπή παρέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας, κατήγγειλε τον απρόκλητο ξυλοδαρμό που υπέστη από τις αστυνομικές δυνάμεις και ζήτησε από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ να μην ψηφίσουν μέτρα που οδηγούν στην ιδιωτικοποίηση της πρόνοιας και της ειδικής αγωγής.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ TΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑMΜΕΝΟΥ, ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ ΣΕ ΙΚΑΡΙΑ, ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΜΟ


Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος θα επισκεφθεί σήμερα Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012 την Ικαρία, προκειμένου να έχει στις 17:00 το απόγευμα συνάντηση με την Επιτροπή Στήριξης του Γηροκομείου Ικαρίας και να συζητήσει μαζί τους την απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου για αναστολή της λειτουργίας του γηροκομείου.

Ο Πάνος Καμμένος θα συνοδεύεται από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, τον Εκπρόσωπο του Κινήματος Χρήστο Ζώη, την Πολιτευτή Σάμου Λαμπρινή Βατούγιου και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΪΚΑΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ


Σύμφωνα με απόφαση της 20ής Σεπτεμβρίου 2012, εξαγγείλατε την αναστολή λειτουργίας της Δ.Ο.Υ. Κορωπίου και τη μεταφορά των αρμοδιοτήτων της στην Δ.Ο.Υ. Παλλήνης. Με αυτή σας την απόφαση επιφέρατε μεγάλη πολιτική και κοινωνική αναστάτωση στην περιοχή ευθύνης της Δ.Ο.Υ. καθώς δημιουργείτε πολλά και αξεπέραστα προβλήματα τόσο στην εξυπηρέτηση των πολιτών όσο και σε πολλές επαγγελματικές τάξεις. Όπως γνωρίζετε η Δ.Ο.Υ. Κορωπίου, πλην του Δήμου Κορωπίου, εξυπηρετεί όλους τους όμορους Δήμους ήτοι τους: 1) Παιανίας- Γλυκών Νερών 2) Μαρκοπούλου Μεσογαίας και 3) Σαρωνικού (Καλύβια).

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΪΚΑΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ


Σύμφωνα με καταγγελίες ομοσπονδιών γονέων μαθητών της Αθήνας, του Πειραιά και της Ανατολικής Αττικής, χιλιάδες μαθητές στην περιφέρεια Αττικής δεν μπορούν να πάνε στο σχολείο τους με ασφάλεια. Ενώ μαθητές των ειδικών σχολείων παραμένουν στα σπίτια τους, αφού μόνο με ευθύνη των γονιών τους μπορούν να μεταφέρονται από και προς τα σχολεία τους.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΛΙΒΥΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ»


Σύμφωνα με την απάντηση του Υπουργείου Εξωτερικών σε αναφορά του Βουλευτή Έβρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Μαρίνου Ουζουνίδη, που κατέθεσε στις 03/09/2012 ζητώντας την άμεση παρέμβαση για την πληρωμή των συμμετεχόντων επιχειρήσεων στο πρόγραμμα φιλοξενίας και νοσηλείας Λίβυων τραυματιών, ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Δ. Αβραμόπουλος σημειώνει ότι, από την ημέρα που έχει αναλάβει τα καθήκοντά του έχει προβεί σε διαβήματα ......

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΪΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΤΑΒΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ


«ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ»


«Εξοχότατε Κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας

Με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις σας στο Προεδρικό Μέγαρο ενώπιον της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, ως πρώην αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας πιστεύω βαθύτατα ότι, το πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων όχι μόνο μπορεί να σφίξει τα δόντια αλλά να φάει και πέτρες για να υπερασπίσει την εθνική κυριαρχία και τα συμφέροντα του ελληνικού έθνους στο οποίο ανήκει.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΗ


«Το μνημόνιο οδηγεί στον Καιάδα τα Άτομα με Αναπηρία»
           
Ο Συντονιστής Γραμματέας Εργασιακών και Κοινωνικών Θεμάτων και Αυτοδιοικητικών Υποθέσεων Γιάννης Μανώλης εκπροσώπησε τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στο σημερινό συλλαλητήριο των Ατόμων με Αναπηρία και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ CDS


Αναβλήθηκε για τις 24 Ιανουαρίου 2013 η συζήτηση της αγωγής του Ανδρέα Παπανδρέου κατά του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου για την υπόθεση των CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, τα οποία πουλήθηκαν σε εταιρία στην οποία συμμετείχε ο αδερφός του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ήταν παρών στο δικαστήριο ενώ ο Αντρίκος Παπανδρέου απουσίαζε για μια ακόμη φορά

Αμέσως μετά την αναβολή της υπόθεσης ο Πάνος Καμμένος έκανε την εξής δήλωση:

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ


«ΑΚΡΑΙΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ - ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ»


Τις επικίνδυνες, εθνικιστικές και ακραίες λογικές της «Τουρκικής» Ένωσης Ξάνθης, η οποία έφτασε στο σημείο μέχρι και να… εκτουρκίσει το Ρολόι-Σύμβολο της κεντρικής πλατείας της Ξάνθης, στηλιτεύει με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπεύθυνος Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ.

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ


«Εκατό ημέρες μετά το «δήθεν κοσκίνισμα» οι πρόθυμοι εταίροι εμφανίζονται έτοιμοι και σύμφωνοι να ζυμώσουν προτείνοντας την επιβολή επώδυνων, οριζόντιων και άδικων μέτρων εφευρίσκοντας, για να χρυσώσουν το χάπι, μια δήθεν ρήτρα αντικατάστασης η οποία για να ενεργοποιηθεί, εφόσον γίνει αποδεκτή από την τρόικα, θα πρέπει να διαψευσθούν όλες οι προβλεπόμενες από την εφαρμογή του προγράμματος συνέπειες όπως η ύφεση και η ασφυξία της οικονομίας.

Συνεχίζουν δηλαδή να λένε μισές αλήθειες για να εφησυχάζουν και συνεπώς να εξαπατούν τους Έλληνες».