ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ


«Τιμά σήμερα ο Ελληνισμός την επέτειο της ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ. Έχουν περάσει σχεδόν δυο αιώνες από την ημέρα που οι πρόγονοί μας πήραν τα όπλα και σήκωσαν την σημαία της επανάστασης ενάντια στη βάρβαρη κυριαρχία των Οθωμανών.

Η φετινή επέτειος δεν είναι δυστυχώς μόνο μία κορυφαία ημέρα ιστορικής μνήμης στην οποία οι νεότερες γενιές τιμούν τη μνήμη και τους αγώνες των προγόνων.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


«Στις ΗΠΑ, το 2008 στην κορύφωση της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης χρεοκόπησαν τράπεζες, όπως η Citigroup, των οποίων το μέγεθος ήταν παραπλήσιο με το μέγεθος του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος, όμως κανένας καταθέτης δεν έχασε ούτε ένα δολάριο κατάθεσης. Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει σήμερα στην Ευρωζώνη των ακραίων νεοφιλελεύθερων, άρχισε το οργανωμένο ρήμαγμα των καταθέσεων από την Κύπρο με πρόσχημα ένα αμελητέο μέγεθος, όπως είναι το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο κυπριακό τραπεζικό σύστημα με στόχο την αρπαγή του πλούτου της Νότιας Ευρώπης για να σωθεί ο Βορράς.»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ


«Την ώρα που οι διεθνείς δανειστές εντείνουν τις δημόσιες απειλές και τους εκβιασμούς τους κατά της Κύπρου, ο κ. Στουρνάρας συνεχίζει ενόψει του Eurogroup να «ποιεί την νήσσαν» και με την ηχηρή σιωπή του νομιμοποιεί την δράση της τρόικας κατά του μαρτυρικού κυπριακού λαού».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΕΡΟΥ


«Σήμερα, 22 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα για το νερό, είναι μια καλή ευκαιρία να προβληματιστούμε για το πιο πολύτιμο κοινωνικό αγαθό, το νερό. Τα στοιχεία που μας δίνουν διεθνείς οργανισμοί είναι αμείλικτα:

  • Το 1/6 του πληθυσμού της γης δεν έχει πρόσβαση σε υδάτινες πηγές.
  • 1,1 δισεκατομμύρια άνθρωποι πίνουν νερό από μη ασφαλείς πηγές.
  • 5 εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από ασθένειες σχετιζόμενες με μολυσμένα ύδατα.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΔΗ


ΘΕΜΑ: Μίκα Ιατρίδη προς ΝΟΔΕ: «Χαλαρώστε! Και ειδικά εσείς, μη μιλάτε για προδοσία!»

«Αυτοί που πρόδωσαν τον ελληνικό λαό στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου, λέγοντάς τους ασύστολα ψέματα, τολμούν και μιλούν για προδοσία, κάνοντας μάλιστα, μαθήματα ηθικής!