ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

«Με την γνωστή μέθοδο «φύγε εσύ, έλα εσύ» και με περιφρόνηση στο δράμα της εξαθλίωσης των Ελλήνων, οι ίδιοι κομπάρσοι, συνέταιροι, συμμαθητές, συνάδελφοι στη διαπλοκή, συγκυβερνώντες, αλλά κυρίως συνένοχοι στην παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας της Πατρίδας, συνεχίζουν να εκτελούν τις διαταγές της Μέρκελ και της νέας τάξης πραγμάτων.

Για λίγο, για πολύ λίγο ακόμη.

Οι Έλληνες πλέον δεν φοβόμαστε, δεν απειλούμαστε, δεν εκβιαζόμαστε.

Η πολιτική των μνημονίων απέτυχε.

Είναι η ώρα με εθνική ομοψυχία να τους διώξουμε και να εφαρμόσουμε εθνικό σχέδιο, με σεβασμό στην αξιοπρέπεια του πολίτη και γνώμονα μόνο το εθνικό συμφέρον, με προστασία της δημόσιας και προσωπικής περιουσίας των Ελλήνων έναντι των αρπακτικών.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ».

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Νότης Μαριάς στη Βουλή: «Να επιστραφούν άμεσα στην πατρίδα μας τα αρχαία που λεηλάτησαν οι ναζί στην κατοχή»

Να επιστραφούν άμεσα στην πατρίδα μας τα αρχαία που λεηλάτησαν οι ναζί κατά τη διάρκεια της κατοχής, ζήτησε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς, αναπτύσσοντας σχετική επίκαιρη ερώτησή του προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΘΕΜΑ: «Ανάθεση του έργου με τίτλο «Μελέτη για την αποτύπωση του ακαδημαϊκού χάρτη της χώρας»
  
Η δημοσίευση του σχεδίου «ΑΘΗΝΑ» προκάλεσε μόνο αρνητικά σχόλια και αντιδράσεις από το σύνολο του ακαδημαϊκού αλλά και φοιτητικού χώρου.

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ

«Στη Βουλή οι οφειλές της ΔΕΗ και των ασφαλιστικών ταμείων στους φαρμακοποιούς της Κρήτης».

Ο Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς κατέθεσε αναφορά ανακοίνωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηρακλείου σχετικά με τις οφειλές του ΕΟΠΥΥ και της ΔΕΗ προς τα φαρμακεία.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ κ. Ι. ΒΡΟΥΤΣΗ

Θέμα: «Ασφάλιση ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων»

Σύμφωνα με διατάξεις στο άρθρο 58 του νόμου 4144/2013 «Αντιμετώπιση της παραβατικότητας στην Κοινωνική Ασφάλιση και στην Αγορά Εργασίας και λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας», οι οποίες αφορούν στην ασφάλιση ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων και ψηφίστηκαν για αντικατάσταση των σχετικών διατάξεων στο άρθρο 32 του νόμου 4075/2012 (Α’ 89), η ασφάλιση των ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων καθορίζεται πλέον με βάση τη δυναμικότητα σε δωμάτια και όχι με βάση τον πληθυσμό της περιοχής της έδρας κάθε τουριστικής επιχείρησης ή το εισόδημα από την άσκηση της συγκεκριμένης αυτής δραστηριότητας όπως γινόταν πρωτύτερα. Με πάγια την προϋπόθεση βέβαια, τα καταλύματα να φέρουν το ειδικό σήμα του Ε.Ο.Τ μαζί με όλα τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά σε ισχύ.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΥ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ»

«ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΡΟΦΕΣ»
  
«Ελάτε πιο κοντά μας. Ελάτε πιο κοντά στην Αλβανία τώρα που είναι η πιο κρίσιμη στιγμή της διαμόρφωσής της ως κράτος με ευρωπαϊκή προοπτική», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος απαντώντας σε σχετικό ερώτημα που έθεσε ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος τον επισκέφθηκε σήμερα (20/6/2013) το μεσημέρι στο Γραφείο του, στα πλαίσια της αποστολής Ελλήνων Βουλευτών στα Τίρανα ως παρατηρητές στις κρίσιμες εθνικές εκλογές της Κυριακής.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

«Ο αντιπερισπασμός για το επόμενο μνημόνιο απέτυχε. Καλούμε ενωμένο τον ελληνικό λαό να γυρίσουμε σελίδα».