ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟ-ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ

«Με αφορμή όσα θρυλούνται στον κυριακάτικο τύπο για φόρο-ενοίκιο στα ακίνητα το οποίο όπως φαίνεται θα καταργεί το ίδιο το δικαίωμα ιδιοκτησίας των πολιτών, υπενθυμίζουμε ότι από αντίστοιχης φύσεως φόρο (poll tax) στην Μεγάλη Βρετανία κατέρρευσε το 1990 και η «πολλή» Μάργκαρετ Θάτσερ, που τόσο θαυμάζει ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης. Άραγε ο επόμενος φόρος που θα επινοηθεί, θα επιβληθεί στα παράθυρα και στα κοτέτσια;».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΣΕ ΙΚΑ ΚΑΙ ΟΑΕΕ

«Εμπαιγμός των οφειλετών - ασφαλισμένων αποτελούν οι νέες ρυθμίσεις για ΙΚΑ και ΟΑΕΕ»

Με τις νέες ρυθμίσεις για τις οφειλές σε ΙΚΑ και ΟΑΕΕ η κυβέρνηση ουσιαστικά εμπαίζει τους ασφαλισμένους, υποστήριξε η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Μετά την τρίτη κατά σειρά άρνηση της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων να παραστεί στη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε η Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και υπεύθυνη του τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, κ. Σταυρούλα Ξουλίδου, σχετικά με τις υποχρεωτικές μεταθέσεις των «υπεράριθμων» εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, η κ. Ξουλίδου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Ρ. Μακρή: «Όταν τα Γερμανικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν σκάνδαλα, η Ελληνική κυβέρνηση συγκαλύπτει την διαφθορά»

Την στιγμή που το πρώτο μέλημα της συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αποτελεί η επέκταση των ποσοστών ανεργίας και η περεταίρω εξαθλίωση του ελληνικού λαού προς τέρψη των υπαλλήλων της Τρόικα, η Γερμανική Δικαιοσύνη διερευνά την διαφθορά στον τομέα των μεταφορών. Πιο συγκεκριμένα, γερμανικές εφημερίδες επικαλούμενες αποκαλύψεις του Εισαγγελέα της Φρανκφούρτης αναφέρουν ότι εταιρία των Γερμανικών σιδηροδρόμων είχε «προωθήσει» 315.000 ευρώ, για το έργο του Προαστιακού και συνεχίζει αναφέροντας πως πλέον η εταιρεία αποφάσισε να αποσυρθεί από «χώρες με υψηλό ρίσκο διαφθοράς» όπως η Ελλάδα, η Λιβύη, η Ρουάντα και η Ταϋλάνδη.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ

«Η σωτηρία της Πατρίδας, κ. Σαμαρά, δεν γίνεται μέσα από τον συνεχή αυτοεξευτελισμό σας στην ποδιά της κ. Μέρκελ, εξαθλιώνοντας τον Ελληνικό λαό. Μέχρι τώρα αποδείξατε ότι σας ενδιαφέρει η σωτηρία της παρτίδας των τραπεζιτών, των εκδοτών και των διαπλεκομένων φίλων σας με τα χρήματα του Ελληνικού λαού που φτωχοποιείται».  

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ

«Οι προοπτικές παραμένουν αβέβαιες τονίζει η τρόικα στη δήλωσή της, δηλαδή μετά από 4.000 αυτοκτονίες, δύο εκατομμύρια ανέργους και κακοπληρωμένους και χιλιάδες νέες απολύσεις, η τρόικα αναγνωρίζει ότι έρχεται χάος. Τελικά η Siemens και ο Χριστοφοράκος κυβερνούν σήμερα με τους εκβιαζόμενους κυβερνητικούς εταίρους».