ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2013-2016


ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ


Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Χρήστος Ζώης και ο Γενικός Γραμματέας Μιχάλης Γιαννάκης επισκέφθηκαν τον πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) Ιωάννη Λασκαρίδη. Προέβησαν σε έντονο διάβημα σχετικά με την μεταχείριση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ από το σύνολο των μέσων ενημέρωσης.

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ 39η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ


Αντιπροσωπεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με επικεφαλής τον αναπληρωτή γραμματέα του Κινήματος κ. Γιώργο Αναγνωστάκο, απέτισε  φόρο τιμής στους ήρωες του Πολυτεχνείου καταθέτοντας σήμερα στις 6 το απόγευμα λουλούδια στον χώρο του Πολυτεχνείου.

Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ


Σήμερα το πρωί κατά την διάρκεια συζήτησης της με εκπροσώπους κοινωνικών φορέων της Μαγνησίας, η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη τοποθετήθηκε για το πρόβλημα της ασφάλισης στον ΟΑΕΕ χιλιάδων ελευθέρων επαγγελματιών.

Η τοποθέτησή της είχε ως εξής:

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΝΤΥΠΩΝ


Την απειλούμενη κατάργηση της επιδότησης των μελών της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου (Ε.Δ.Ι.Π.Τ), κατάργηση που αναμένεται να επιφέρει καίριο πλήγμα στον Περιοδικό Τύπο και αναστολή των επιχειρήσεων του κλάδου, διερευνά με Ερώτησή του προς τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Σίμο Κεδίκογλου, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ υπό τη βουλευτική εποπτεία του οποίου βρίσκονται και τα ζητήματα που αφορούν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ


Τη σοβαρή καταγγελία για τη μεταφορά μαθητών του ιδιωτικού μειονοτικού Γυμνασίου και Λυκείου «Μουζαφέρ Σαλίχογλου», δημοσία δαπάνη από την ορεινή ζώνη προς την πόλη της Ξάνθης, διερευνά με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ


«Ο κ. Ρουπακιώτης, προσπαθώντας ατυχώς να παίξει το ρόλο του συνηγόρου του Έλληνα πολίτη, τον οποίο ο ίδιος με την υπογραφή του προηγουμένως καταδίκασε, απεκάλυψε ότι το Σύνταγμα στην ουσία έχει καταλυθεί και ότι τα επαχθή μέτρα υπαγορεύτηκαν και επιβλήθηκαν από τις τράπεζες και τις ασφαλιστικές.

Το ερώτημα που πρέπει ν’ απαντηθεί μετά τις δηλώσεις αυτές, είναι τι ακριβώς υπηρετεί πια ο κ. Ρουπακιώτης στο υπουργείο Δικαιοσύνης.»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΧΜΕΤ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ


«Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΣΤΟ ΣΤΥΠΟΧΑΡΤΟ. ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ COPY- PASTE ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ»

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ έκανε το εξής σχόλιο αναφορικά με τις τελευταίες προκλητικές δηλώσεις του Αχμέτ Νταβούτογλου ότι «η Ελλάδα δεν σέβεται τα δικαιώματα των Μουσουλμάνων στη Θράκη, τη Ρόδο και την Κω»:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ


«Τα συγχαρητήριά μου στις δύο ομάδες μας αποτελούμενες από μαθητές και εκπαιδευτικούς Δημοτικών και Γυμνασίων της Πτολεμαΐδας που συμμετείχαν στην 9η Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής (W.R.O 2012) στην Κουάλα Λουμπούρ στη Μαλαισία.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΟΤΑ, ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ, ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΚΟ


«Ένα ακόμη προεκλογικό και προμνημονιακό ψέμα του κ. Σαμαρά, αποδεικνύεται με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 39η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ


«Τιμούμε αύριο και γιορτάζουμε, την Επέτειο του Πολυτεχνείου της 17ης Νοεμβρίου 1973. Ημέρα που θυμίζει σε όλους μας, πως για την ελευθερία χρειάζονται αγώνες, αρετή και τόλμη.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟY ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕIΟΥ


«Η γενιά του Πολυτεχνείου, αψηφώντας τα ερπυστριοφόρα του ολοκληρωτισμού, 39 χρόνια πριν, πάλεψε για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Η λαϊκή απαίτηση για ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ωστόσο, παραμένει σήμερα περισσότερο επίκαιρη από ποτέ.