ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ


Στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων του Δήμου Λοκρών για την λειτουργία παράπλευρων διοδίων στην είσοδο της Τραγάνας παραβρέθηκε κλιμάκιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο οποίο συμμετείχε ο τέως Βουλευτής Ανεξάρτητων Ελλήνων του νομού Χειμάρας Θεόδωρος Αναπληρωτής Τομεάρχης Μεταφορών και έκανε την εξής δήλωση:

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΠΛΑΝΟΔΙΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ


Τους τεράστιους κινδύνους για τη δημόσια υγεία λόγω της παροχής ιατρικών υπηρεσιών από πλανόδιους Βούλγαρους «ιατρούς» ανέδειξε με Ερώτησή του  προς τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Σε πρόσφατη περιοδεία του στο νομό Ξάνθης με την ιδιότητα του Βουλευτή Επικρατείας, ο Τέρενς Κουίκ έγινε δέκτης παραπόνων κατοίκων της περιοχής για την παράνομη αυτή δραστηριότητα η οποία επιβεβαιώνεται και από τις καταγγελίες του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ξάνθης κ. Στυλιανού Μωραϊτη για το ίδιο θέμα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ


Σε σχέση με αναρτήσεις που εμφανίζουν αποδοκιμαζόμενο από τους αποστράτους που διαδήλωναν έξω από τη Βουλή τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο διευκρινίζουμε το εξής:

Η πλειοψηφία υποδέχτηκε τον κ. Πάνο Καμμένο, τον οποίο εξάλλου είχαν προσκαλέσει, για να παραστεί και ακολούθως μαζικά προσήλθαν στο χώρο συλλογής υπογραφών από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ προκειμένου να συνυπογράψουν το αίτημα τους για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο, κάτι που μπορεί να επιβεβαιωθεί από οιονδήποτε τυχόν το αμφισβητήσει.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ


Το περιβαλλοντικό έγκλημα που συντελείται στα καμένα της Ζακύνθου ανέδειξαν με Ερώτησή τους προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ευάγγελο Λιβιεράτο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ και η Βουλευτής Κοζάνης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ραχήλ Μακρή.

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΤΩΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΩΝ ΜΕΤΡΩΝ


«Μετά την εξαπάτηση περί δήθεν διαπραγμάτευσης και την καλλιέργεια του δήθεν νέου οράματος περί επιμήκυνσης, το θεατρικό έργο στο οποίο πρωταγωνιστούν οι τρείς κυβερνητικοί εταίροι μπαίνει στη φάση της δήθεν  απόρριψης κάποιων ισοδυνάμων μέτρων από τους κακούς και αιμοδιψείς  τροϊκανούς.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος λαμβάνοντας το λόγο κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια του σχεδίου νόμου για την περιστολή των δημοσίων δαπανών τόνισε τα εξής:  


«Κύριε Πρόεδρε, θα ξεκινήσω από την πρόταση του κ. Κεγκέρογλου.
Οι επιταγές συμψηφισμού αποτελούν μέρος του προγράμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ναι, την υπογράφουμε την........

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ


«Να σταματήσουν τώρα τα παιχνίδια της Συγκυβέρνησης με την δημόσια γη που ανήκει στα μεγάλα λιμάνια»


Σήμερα το βράδυ στην Ολομέλεια της Βουλής η Βουλευτής Μαγνησίας των
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μ. Χρυσοβελώνη ζήτησε την απόσυρση της τροπολογίας του Υπουργείου Ναυτιλίας για το «πάγωμα» των master plan των λιμανιών τα οποία θέλει η Συγκυβέρνηση να εκποιήσει άμεσα.

ΣΤΕΛEΧΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚHΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕIΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ, ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ


Ο Γενικός Γραμματέας του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ κ. Μιχάλης Γιαννάκης, μετά την απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής για την σύσταση Συντονιστικής Γραμματείας Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Διεθνών Σχέσεων & Διεθνών Οργανισμών ενέκρινε την εισήγηση του Συντονιστή Γραμματέα κ. Δημήτρη Σταμάτη για την στελέχωση της Γραμματείας ως εξής:

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ»


Την Τρίτη 18/09/2012 στο Υπ. Παιδείας πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τον Υπουργό κ. Αρβανιτόπουλο και τον Γ. Γραμματέα κ. Κυριαζή. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν οι βουλευτές του Ν. Ημαθίας Ταβδαρίδης Λάζαρος, Βεσυρόπουλος Απόστολος και Μπατσούρα Γεωργία. Παριστάμενοι ήταν επίσης ο Μητροπολίτης Βέροιας κ. Παντελεήμων, ο πρόεδρος του ιδρύματος «Παναγία Σουμελά» κ. Τσακιμακίδης, καθώς και ο νομικός σύμβουλος του ιδρύματος. Το θέμα της συζήτησης ήταν η διευθέτηση του προβλήματος της νομικής μορφής του ιδρύματος και της διοίκησής του. Ο κ. Υπουργός υποσχέθηκε να επεξεργασθεί το θέμα και να δώσει άμεσα λύση.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Δ.Ο.Ε.


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή, με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Τα μέλη της ΔΟΕ ενημέρωσαν τον κ. Καμμένο για τα προβλήματα του κλάδου, εστιάζοντας στην δραματική μείωση στις αποδοχές των εκπαιδευτικών η οποία φθάνει στο 50%. Αναφέρθηκαν επίσης στην έλλειψη χρηματοδότησης των σχολικών επιτροπών και στα τεράστια κενά που παρουσιάζουν τα σχολεία.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ Α.Γ.Σ.Σ.Ε


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ συνάντηση με την Ανώτατη Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδος (Α.Γ.Σ.Σ.Ε). Στην συνάντηση εκ μέρους των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ παρευρέθηκαν ο υπεύθυνος Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Παύλος Χαϊκάλης, ο Γενικός Γραμματέας του Κινήματος Μιχάλης Γιαννάκης, ο συντονιστής Γραμματέας Εργασιακών και Κοινωνικών Θεμάτων και Αυτοδιοικητικών Υποθέσεων Γιάννης Μανώλης και από τον Τομέα Συνταξιούχων η Δέσποινα Χαλκίδη.