ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΕΚΛΟΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πρώτος εκλεγμένος γραμματέας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι ο πρώην βουλευτής Σπύρος Γαληνός. Δεύτερος σε σειρά εκλογής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Μπίσαλας.

Τα επτά αιρετά μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής είναι οι: Γιώργος Αναγνωστάκος, Σάββας Τσιμαχίδης, Νίκος Δαγλαρτζής, Παναγιώτης Πλακεντάς, Ιωάννης Μοίρας, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Μιχάλης Σακελάρης.

Πρώτος αναπληρωματικός εξελέγη ο Νίκος Ντίνος.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας αποτελείται από τους: Ευρυδίκη Κουρνέτα, Νικόλαο Μαρκάτο, Σταματίνα - Ρομίνα Βουγιουκλάκη, Μαρία Αγγέλου και Χριστίνα Ντούβαλη.

Για την Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου Γεώργιος Κοκκοράκης και Ανδρέας Κομματάς.


ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ 1η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Μ. Χρυσοβελώνη: «Μονόδρομος η αλλαγή στη χώρα και η απαλλαγή της πατρίδας από τη δουλεία του Μνημονίου»
  
Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του 1ου Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και την εκλογή των νέων κομματικών οργάνων του Κινήματος, η αναπληρώτρια Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε τα εξής:

ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΡΕΛΑ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗ, ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

«ΕΠΑΝΩ ΣΤΗN ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΕΤΟΥΝ ΘΕΜΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΧΕΡΣΑΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΛΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΞΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ»

«ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΡΕΛΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ»

«ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ 58ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ Ο ΕΟΠΥΥ ΝΑ ΦΥΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΠΝΕΥΜΟΝI ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ. ΛΕΡΟΥ

Μ. Ιατρίδη: «Η πρόθεση για την κατάργηση της ΔΟΥ Λέρου είναι απαράδεκτη»
  
Η βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη, με αφορμή την πρόθεση της κυβέρνησης για την κατάργηση της ΔΟΥ Λέρου και την κινητοποίηση του Δήμου και των κατοίκων του νησιού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ

Η ΜΙΚΑ ΙΑΤΡΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΣΟΥ
  
Μετά την παρουσία της στην Κάσο, για τις εκδηλώσεις της 189ης Επετείου του Ολοκαυτώματος της Κάσου, η Μίκα Ιατρίδη επισκέφθηκε το Σάββατο 8 Ιουνίου, και την Κάρπαθο, όπου και είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με πολλούς από τους συμπατριώτες της.