ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ

«Καθώς ναυαγεί το κυβερνητικό success story μπροστά στην πλήρη αποτυχία της μνημονιακής πολιτικής με τα εκατομμύρια ανέργους, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, τη λεηλασία της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων και τα νέα επαπειλούμενα μέτρα, οι κυβερνητικοί εταίροι με διάφορα προσχήματα σαν τα ποντίκια ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν το κυβερνητικό πλοίο».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ

««Άνθρακες» η νέα εταιρεία υδρογονανθράκων του κ. Σαμαρά»

«Έφτασε η στιγμή κάποιος από τους 145 πρωθυπουργικούς συμβούλους και συνεργάτες να ενημερώσει τον κ. Σαμαρά ότι υπάρχει εδώ και 2 χρόνια στη χώρα μας Δημόσια Εταιρεία Υδρογονανθράκων! Λέγεται ΕΔΕΥ και δημιουργήθηκε με νόμο το 2011 χωρίς όμως ακόμη να έχει ούτε καν στελεχωθεί.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Συνεδρίασε υπό την προεδρία του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


Συζήτησε θέματα προγραμματισμού του κοινοβουλευτικού έργου και τις πολιτικές πρωτοβουλίες που θα αναλάβει το επόμενο χρονικό διάστημα. 

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ

«Το Υπουργείο Ναυτιλίας πρέπει να βρει λύση για την καταβολή των δεδουλευμένων των ναυτικών»

Η υπεύθυνη του Τομέα Ναυτιλίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη, με αφορμή τις κινητοποιήσεις των ναυτικών για την καταβολή των δεδουλευμένων τους, έκανε την ακόλουθη δήλωση.

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΪΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΤΑΒΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΠΑΜΠΗ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει να εγγυώνται την σωματική ακεραιότητα και να διασφαλίζουν ένα ασφαλές περιβάλλον σε όλα τα στελέχη τους.

Κύριε Υπουργέ της Εθνικής Άμυνας, με αφορμή το χθεσινό τραγικό συμβάν που είχε σαν αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός στρατιώτη, προβείτε σε άμεσες ενέργειες διερεύνησης και ενδελεχή έλεγχο των συνθηκών και των αιτιών του ατυχήματος.

Θα πρέπει να διασφαλισθεί κ. Παναγιωτόπουλε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις, είναι σε θέση να εγγυώνται την σωματική ακεραιότητα και να διασφαλίζουν ένα ασφαλές περιβάλλον σε όλα τα στελέχη τους».


ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΛΩΝ

Παρακαλούνται τα εγγεγραμμένα μέλη των ΑΝΕΛΛ στην Φθιώτιδα να προσέλθουν και να παραλάβουν από τα γραφεία του κινήματος την κάρτα μέλους που τους αντιστοιχεί.

Ωράριο λειτουργίας :
Δευτ- Παρ: 19:00 – 21:00
Σάββατο : 11:00 – 13:00

Πλατεία Ελευθερίας 10
1ος Όροφος
35100 Λαμία
ΤΗΛ & ΦΑΞ 2231024153

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

«Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για εμένα προσωπικά, για τον αγώνα τον οποίο ξεκίνησε μετά την ένταξη της Ελλάδος στην τρόικα και το ταμείο στήριξης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που έγινε με δόλο από τον πρώην πρωθυπουργό κ. Παπανδρέου. Μια έρευνα που ξεκίνησε για την πώληση των CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου σε συγκεκριμένους πελάτες που πόνταραν στην πτώχευση της χώρας μας. Ένα σενάριο το οποίο δεν είναι σενάριο συνωμοσίας, αλλά πλέον με απόφαση της δικαιοσύνης είναι επιβεβαιωμένο σενάριο υποταγής της Ελλάδος σε έναν μηχανισμό στήριξης υπό το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, από ανθρώπους που πόνταραν και κέρδισαν από την πτώχευση της χώρας. Εμπλεκόμενος στο κύκλωμα αυτό είναι ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου.