ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝ.ΕΛ. ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ κ.κ. ΝΙΚΟΛΑΟ


Την Τρίτη 12/11/2013, έπειτα από αίτημα της συντονιστικής επιτροπής, πραγματοποιήθηκε συνάντηση κλιμακίου των ΑΝΕΛ Φθιώτιδας με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Νικόλαο.
Σε αυτήν συμμετείχαν ο Συντονιστής Ανδρ. Κολοκυθάς, ο πρ. βουλευτής Θεοδ. Χειμάρας, ο πολιτευτής Αθ. Γαλάνης, το μέλος του εθνικού συμβουλίου Κων/νος Μιχαλίτσης και ο εκπρόσωπος Τύπου Αθ. Δρίβας. Η επίσκεψη είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, με την ευκαιρία ανάδειξης της νέας Συντονιστικής. Η συζήτηση  περιστράφηκε γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία, τις προσπάθειες για ανακούφιση των ευπαθών ομάδων και την μεγάλη σημασία του έργου του Μητροπολίτη με τις αλλεπάλληλες δράσεις του. Από την πλευρά μας οι ΑΝΕΛ εκφράσαμε τις ανησυχίες μας για την ολοένα επιδεινούμενη και δίχως προοπτική  βελτίωσης της κατάστασης που βιώνει η χώρα, αναφερόμενοι τόσο στα μέτρα τα οποία έχουν γονατίσει τον ελληνικό λαό, αλλά και για όσα επίκεινται να εφαρμοστούν.

Μετά την λήξη της συζήτησης ευχαριστήσαμε τον Σεβασμιότατο για την θερμή υποδοχή του  προσφέραμε  μια αναμνηστική πλακέτα με την αφορμή την επίσκεψή μας, και εκφράστηκε η ελπίδα όλων για ένα καλύτερο μέλλον που να συνοδεύει τους πολίτες και την χώρα μας.