ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Ομιλία Π.Καμμένου στο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων - 09/06/2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ

«ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΕΤΑ Ο κ. ΣΑΜΑΡΑΣ»

Σχολιάζοντας δημοσίευμα της ιστοσελίδας του «Βήματος» με τίτλο «Ιπτάμενος Σαμαράς» που εμφανίζει τον Πρωθυπουργό της χώρας να χρησιμοποιεί κρατικό αεροσκάφος (Εμπραέρ) για να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για το προσυνέδριο της ΝΔ, η αναπλ. Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ

Θέμα: «Αναξιοποίητα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από το ΕΣΠΑ»
  
Ο Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς κατέθεσε αναφορά σχετικά με τη μη αξιοποίηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ.

Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ λιμνάζουν από τους πόρους του ΕΣΠΑ, λόγω της γραφειοκρατίας και της αδράνειας που εμφανίζουν ορισμένοι φορείς. Ως αποτέλεσμα είναι να παραμένουν αναξιοποίητα 1,45 δισεκατομμύρια ευρώ στα ταμεία των Περιφερειών.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

«Η γερμανική κυβέρνηση πρέπει να αντιληφθεί ότι με ψιχία και δήθεν «κούρεμα» του ελληνικού δημοσίου χρέους δεν μπορεί να απαλλαγεί από τις υποχρεώσεις της να εξοφλήσει τις οφειλές της Γερμανίας προς την πατρίδα μας ύψους τουλάχιστον 162 δις ευρώ πλέον τόκων».

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Τη Χώρα της Σκοπέλου, τη Γλώσσα της Σκοπέλου και την Αλόννησο επισκέφθηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος κατά τη δεύτερη μέρα της περιοδείας του στη Μαγνησία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟ

«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΟΙ Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ»

Δέσμευση από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο, ότι θα σταλεί οπλίτης με την ιδιότητα του παθολόγου ιατρού προκειμένου να καλυφθεί το κενό που υπάρχει στο περιφερειακό ιατρείο της Γλώσσας στη Σκόπελο, απέσπασε η Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη μετά την επίσκεψή της στο νησί, όπου βρέθηκε με τον πρόεδρο του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο.