ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ Τ.Ε.Ι. ΛΑΜΙΑΣ

Η δήλωση Καμμένου στη Λάρισα για το Τμήμα του ΤΕΙ Λαμίας δεν έγινε με σκοπό να πλήξει την οντότητα του Ιδρύματος αλλά με σκοπό να καταδείξει για μία ακόμη φορά ότι ο μνημονιακός Υπουργός, έχοντας μετατρέψει με τις περικοπές στην παιδεία πολλά ΤΕΙ , σε φαντάσματα, θέλει τώρα εμπλουτίζοντάς το, με ανάλογο τμήμα του ΤΕΙ Λάρισας να εξυπηρετήσει προσωπικά του ρουσφέτια, απαλύνοντας έτσι τις εντυπώσεις που έχει ο ίδιος δημιουργήσει στο νομό.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΑΘΗΝΑ» ΤΩΝ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ


«Ο ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΙΩΤΑ. ΠΡΩΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗ ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ. ΤΩΡΑ ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ»
  
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ ΛΕΣΒΟΥ


Εξηγήσεις για την παντελή αδιαφορία της Ελληνικής Πολιτείας απέναντι στην αναπόφευκτη μετατροπή του οικισμού των αγγειοπλαστών στον Άγιο Στέφανο Μανταμάδου Λέσβου, από ιστορικά διατηρητέα μνημεία σε…. ερειπιώνα, ζητά με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Παιδείας & Πολιτισμού Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, αλλά και τον Υπουργό ΠΕΚΑ Ευάγγελο Λιβιεράτο, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, υπό τη βουλευτική εποπτεία του οποίου βρίσκονται όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Καμμένος: Θα στείλω των ΓΑΠ στο δικαστήριο