ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ


«Τον Σεπτέμβρη όταν ξεσπούσε το σκάνδαλο με την λίστα Λαγκάρντ, η διοίκηση του ιδρύματος «Σικιαρίδειον» απειλούσε με διακοπή λειτουργίας και έξωση εκατοντάδων παιδιών με νοητική στέρηση.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 99 ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΝΟ


«Δυστυχώς για άλλη μία φορά αντιλαμβανόμαστε πλήρως την δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας μας καθώς κανείς δεν είναι αμέτοχος ή ανέγγιχτος της οικονομικής κρίσης που βιώνει ο Ελληνικός λαός.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ»


«Φως στο σκοτάδι που πλημμύριζε για χρόνια τους κοιτώνες των τροφίμων του, όπου παρέμεναν δεμένοι, αδρανείς και παραγκωνισμένοι από τον έξω κόσμο, επιχειρεί να ρίξει τα τελευταία δύο χρόνια το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων «Ο Άγιος Παντελεήμονας» στη Θεσσαλονίκη.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΣΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ, ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΒΡΗ


ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ

Σωρεία ζητημάτων που χρήζουν άμεσης κοινοβουλευτικής παρέμβασης, κατέγραψε η σημερινή περιοδεία της κοινής ομάδας δράσης Βουλευτών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σε Καρδίτσα και Τρίκαλα, στην πρώτη μέρα της περιοδείας τους στην περιφέρεια της Θεσσαλίας.

ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ, ΑΛΜΥΡΟ ΚΑΙ ΒΟΛΟ Η ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ


ΔΗΛΩΣΗ - ΣΟΚ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ:

«ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΗΤΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΤΙ «ΡΙΧΝΟΥΝ» ΤΑ ΕΜΒΡΥΑ ΤΟΥΣ»

Αποκάλυψη-σοκ του Προέδρου του Συλλόγου Πολυτέκνων Λάρισας στους Βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που επισκέφθηκαν σήμερα (4/1/2013) το πρωί τα γραφεία τους:

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


ΘΕΜΑ: «Σοβαρό κίνδυνο για την Υγεία των πολιτών εγκυμονεί η εκτεταμένη χρήση ξυλόσομπων και τζακιών για φθηνότερη θέρμανση»
  
Στα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι οικονομικά χειμαζόμενοι πολίτες, σε όλους τους τομείς που αφορούν την Υγεία τους (πληρωμή ιατρών, φαρμάκων κλπ.), προσετέθη τελευταία και η ρύπανση της ατμόσφαιρας.

ΝΕΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


Νέα επίσκεψη στη Σάμο θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 5/1/2013 ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει υπό τη βουλευτική του εποπτεία και αυτή την Εκλογική Περιφέρεια.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψής του στη Σάμο έχει ως εξής:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


Η Βουλευτής Κοζάνης Ραχήλ Μακρή μαζί με μέλη της συντονιστικής Κοζάνης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επισκέφθηκαν φορείς και σώματα ασφαλείας της πόλης.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ TH ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΦΚ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ


«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ κατέθεσαν σήμερα τροπολογία στο φορολογικό, για τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης, προκειμένου να μην παγώσει ο λαός μας τον χειμώνα και για την προστασία της δημόσιας υγείας».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ «ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ»


«Τα κόμματα της συγκυβέρνησης επιχειρούν απεγνωσμένα να συγκαλύψουν τις ευθύνες του Γιώργου Παπανδρέου και του Ευάγγελου Βενιζέλου σε σχέση με την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ» τη στιγμή που οι έλληνες πολίτες απαιτούν την παραδειγματική τιμωρία όλων όσων ευθύνονται σε σχέση με την υπόθεση αυτή».

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ


«Για μια ακόμη φορά, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, ότι, η τρικομματική  κυβέρνηση των κ. Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη επιφύλαξε ένα ακόμη πρωτοχρονιάτικο δώρο για τους Δωδεκανήσιους.

ΔΗΛΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΙΡΑ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ-ΑΚΙΝΗΤΑ


«Η καταιγίδα φόρων που κτυπά τα ακίνητα μέσα στο 2013 είναι η τελική φάση εξόντωσης όσων οικογενειών καταφέρνουν και επιβιώνουν παρά τη μείωση των εισοδημάτων τους πάνω από 50%, την ίδια ώρα που το ένα τρίτο σχεδόν του πληθυσμού της Πατρίδας μας βιώνει ήδη τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Η πολιτική της σκληρής λιτότητας του Μνημονίου αποκτά γενοκτονικό χαρακτήρα και είναι απορίας άξιον πώς πρωθυπουργός και κυβέρνηση μπορούν και εμφανίζονται αυτάρεσκοι και αισιόδοξοι.»

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΣΤΑ ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ


Χτύπησα χθες βράδυ την πόρτα τους. Τρία σπίτια, τρεις διαφορετικοί κόσμοι, η Εβίτα, η Ανιέλα, η Λούσυ, η καθεμιά και το κρεβάτι της. Ο δημόσιος αξιωματούχος θέλησα να γνωρίσω τις εργαζόμενες που δεν κρύβονται, δεν προσποιούνται, με τον ιδρώτα του κορμιού τους υπηρετούν τη γύμνια των κοινωνιών αιώνες τώρα.