ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ


« ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ»
    
Μιλώντας χθες, Παρασκευή 12/10/2012 σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος των εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ο Αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπεύθυνος Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Οικονομικών, βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς  δήλωσε την πλήρη συμπαράστασή του στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ενάντια στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και ιδίως της ΑΤΕ και του ΤΤ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΦΑΓΕΙΟΥ ΣΤΗN ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ


«Ή ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΕΑ ΣΦΑΓΕΙΑ Ή ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ Ο ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΡΟΜΑ. Η ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΧΡΟΝΙΑ»

Την ανάγκη άμεσης λειτουργίας σφαγείων στη Κεφαλονιά, προσαρμοσμένων στους κανονισμούς λειτουργίας που ορίζουν οι ευρωπαϊκές οδηγίες, ζητά με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ υπό τη βουλευτική εποπτεία του οποίου βρίσκεται η εκλογική Περιφέρεια Κεφαλονιάς - Ιθάκης.

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΓΚΑΡΝΤ - ΣΟΪΜΠΛΕ


« Η διαμάχη Λαγκάρντ - Σόιμπλε για την αναγκαιότητα περαιτέρω κουρέματος του χρέους στην πραγματικότητα επιβεβαιώνει πλήρως την άποψη ότι το πρόγραμμα που εφαρμόζεται στην Ελλάδα όχι μόνο δεν μπορεί να εφαρμοστεί λόγω εξάντλησης της χώρας και των πολιτών της αλλά πολύ περισσότερο δεν δίνει καμία προοπτική.

Στο μεταξύ η ελληνική κυβέρνηση απούσα από τις εξελίξεις περιορίζεται στην τελική παρουσίαση οριζόντιων, αδιέξοδων, επώδυνων και άδικων μέτρων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012 θα επισκεφθεί τη Βέροια, όπου θα παραστεί στον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης.