ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΚΩΝ ΣΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ


«Ο Βουλευτής Έβρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνος Ουζουνίδης με αφορμή την έναρξη λειτουργίας των οικίσκων στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, θέλει να κάνει γνωστά στους συμπατριώτες του, σημεία από την απάντηση του αρμόδιου Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη σε ερώτησή του, που κατέθεσε στις 30/08/2012 για τα πρόχειρα και μη σωστά σχεδιασμένα μέτρα της πολιτείας για την αντιμετώπιση του φαινομένου της παράνομης μετανάστευσης.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


ΘΕΜΑ: «Χορτάτοι για τα Υπουργεία Ανάπτυξης και Παιδείας οι μαθητές της Θεσσαλονίκης και Αθήνας»

Στο Δελτίο Τύπου της 13 Μαρτίου 2013 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αναφορικά με την υλοποίηση του προγράμματος για τη δωρεάν διανομή φρούτων και φρουτοσαλάτας στους μαθητές της χώρας μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι θα διανεμηθούν σε 364.665 μαθητές σε 3.522 σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε 11 από τις 13 περιφέρειες της χώρας.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


ΘΕΜΑ: «Χορταριασμένη η Πύλη του Αδριανού»

Εδώ και καιρό παρατηρώ κατά την μετάβασή μου στο Κοινοβούλιο την Πύλη του Αδριανού να έχει γεμίσει αγριόχορτα τα οποία έχουν φυτρώσει πάνω στα μάρμαρα.

Ερωτάστε κ. Υπουργέ:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ κ. Ν. ΔΕΝΔΙΑ ΣΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ


Στην απάντηση του Υπουργού για τα προβλήματα των πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης διαβεβαιώνεται ότι από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος εκδηλώνονται όλες οι, κατά περίπτωση, απαραίτητες ενέργειες για την ουσιαστική αντιμετώπιση των ζητημάτων, στο πλαίσιο του εφικτού.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ κ. Ι. ΒΡΟΥΤΣΗ ΣΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ΦΕΡΩΝ Ν. ΕΒΡΟΥ


Στην απάντηση του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Ι. Βρούτση σε αναφορά του Βουλευτή Έβρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Μαρίνου Ουζουνίδη, με την οποία κατατέθηκε το από 23/1/13 ψήφισμα του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Φερών, σχετικά με το ενδεχόμενο κατάργησης του παραρτήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Φερών Ν. Έβρου, αναφέρει ότι η Διοίκηση του Ιδρύματος, έκρινε αναγκαία την αναστολή λειτουργίας του παραρτήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Φερών και την μεταφορά της ασφαλιστικής του περιοχής στο τοπικό υποκ/μα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Αλεξανδρούπολης

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


ΘΕΜΑ: «Τίτλοι Σπουδών Ιατρικής Ομοταγών Πανεπιστημίων χωρών της αλλοδαπής, που είναι σήμερα κράτη μέλη της Ε.Ε»
  
Σήμερα, σύμφωνα με το Νόμο 3328/2005 ΦΕΚ 80/Α/1.4.2005, άρθρο 12, όσοι κάτοχοι τίτλων σπουδών Ιατρικής Ομοταγών Πανεπιστημίων χωρών της αλλοδαπής, που είναι σήμερα κράτη μέλη της Ε.Ε., είχαν αποφοιτήσει πριν από την ένταξη των χωρών αυτών στην Ε.Ε., καλούνται να εξετασθούν σε συμπληρωματικά μαθήματα, προκειμένου να τους χορηγηθεί ισοτιμία και αντιστοιχία, παρά το ότι ασκούν το ιατρικό επάγγελμα στην Ελλάδα μετά από τη λήψη της σχετικής άδειας. Έτσι, οι απόφοιτοι αυτοί αποκλείονται από κάθε δημόσια θέση.

Ερωτάσθε κύριοι Υπουργοί:

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ


ΘΕΜΑ: «Σίτιση των φοιτητών των Πανεπιστημίων Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Δημοκρίτειο Θράκης»
  
Στο Δελτίο Τύπου του ΕΦΕΤ της 14 Μαρτίου 2013 με τίτλο «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ ΑΛΟΓΟΥ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΕ ΒΟΔΙΝΟ ΚΡΕΑΣ» μεταξύ άλλων και στην παράγραφο 13, σε ποια προϊόντα τροφίμων αφορούν τα θετικά δείγματα του ως άνω Δελτίου Τύπου αναφέρει: «Τέσσερα προϊόντα και συγκεκριμένα Κεμπάπ τύπου Αρμένικο με ημ/νία λήξης 7/8/2013. Σουτζουκάκι 80 γρ. με ημ/νία λήξης 24/1/2014 και Μπιφτέκι 130 γρ. με ημερομηνίες 27/11/2013 και 12/2/2014, τα οποία παράγονται από την εταιρία Τ και Τ Foods AE (630 80 Λάκωμα Χαλκιδικής ) και δειγματίστηκαν στην επιχείρηση «ΧΟΥΤΟΣ CATERING AE».

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ


«Στη Βουλή η επικίνδυνη έξαρση της εγκληματικότητας στην Κρήτη»

Ο Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς κατέθεσε αναφορά πληθώρα δημοσιευμάτων σχετικά με την έξαρση της εγκληματικότητας στην  Κρήτη και ιδιαίτερα στη Περιφέρεια Ηρακλείου. Σύμφωνα με την τοπική ειδησεογραφία , δεν έχουν τέλος τα περιστατικά κλοπών σε όλο το νησί με θύματα ιδιώτες, δημόσιο, εκκλησίες ενώ καθημερινό πλέον φαινόμενο είναι και οι επιθέσεις εναντίον συμπολιτών μας.

ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΗΡΑΙΟΝ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΣΦΟΔΡΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ

Νέα επίσκεψη στη Σάμο θα πραγματοποιήσει αύριο Πέμπτη (21/3/2013), ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, υπό τη βουλευτική εποπτεία του οποίου βρίσκεται και η συγκεκριμένη Εκλογική Περιφέρεια.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης του Τέρενς Κουίκ στη Σάμο:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ


Η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ομόφωνα αποφάσισε να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα και καθώς απαιτείται η υπογραφή 50 βουλευτών, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ζητούν από την αξιωματική αντιπολίτευση να τη συνυπογράψει.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ


«ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΡΒΗΓΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ, ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑ ΚΟΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΥΜΟΥΛΚΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ;»

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη μετατροπή της ωραιότερης παραλίας της Αττικής, του ιστορικού κόλπου του Μαραθώνα σε «νεκρά θάλασσα», μετά την τοποθέτηση καλωδιώσεων για τη μεταφορά αιολικής ενέργειας, στα πλαίσια της «πράσινης ανάπτυξης» που με πάθος ευαγγελιζόταν ο τέως πρωθυπουργός Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου, έκρουσε με Ερώτησή του προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος Ευάγγελο Λιβιεράτο, Υποδομών Κωστή Χατζηδάκη και Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη ο Βουλευτής Επικρατείας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


«ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΠΕΡΥΣΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ «ΕΝΕΣΗ» 25.000 ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ. ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ»

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ολοκλήρωσε την 24ωρη νέα επίσκεψή του στη Λέσβο, την οποία έχει υπό τη βουλευτική του εποπτεία και επέστρεψε σήμερα το πρωί στην Αθήνα για το κοινοβουλευτικό του έργο στην Ολομέλεια, αλλά και σε Επιτροπές της Βουλής.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΑΘΗΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ


ΘΕΜΑ: «Η ασφάλεια στο κέντρο της Αθήνας, υπό το βάρος και της γραπτής καταγγελίας του Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών»

Είναι συνταρακτική η από 8/3/2013 επιστολή του Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητού κ. Θεοδοσίου Πελεγρίνη προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, με την οποία καταγγέλλει ότι έχει γίνει αφόρητη και εντελώς επικίνδυνη για την ασφάλεια φοιτητών, καθηγητών, υπαλλήλων, καθώς και των διερχομένων, η κατάσταση στους δρόμους γύρω από το παλιό ιστορικό κτίριο του πανεπιστημίου επί της λεωφόρου Πανεπιστημίου, γύρω από τα γειτονικά κτίρια της Ακαδημίας Αθηνών και της Βιβλιοθήκης, αλλά και έξω από το κτίριο της Σχολής Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών.

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΜΕΤΑΞΥ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ


«Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΤΑΙΡΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ (ΚΑΙ ΑΠΡΟΘΥΜΟΙ;) ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ, ΕΚΠΕΜΠΟΝΤΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ»
  
Ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ και η Βουλευτής Δωδεκανήσου και Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του Κινήματος Μίκα Ιατρίδη, έκαναν την εξής κοινή δήλωση:

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ EUROGROUP ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


«Δεν το έχω ξανακάνει ποτέ, αλλά νομίζω ότι είναι σημαντικό να δούμε ότι πριν από λίγη ώρα τελείωσε η ψηφοφορία στην Βουλή της Κύπρου, στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Όπου ακούστηκαν 36 «όχι» απέναντι στη πρόταση του Eurogroup, μηδέν «ναι» και 19 αποχές και απορρίφθηκε το σχέδιο νόμου.

ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


Στη Λέσβο βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ ο οποίος έχει τη συγκεκριμένη Εκλογική Περιφέρεια υπό τη βουλευτική του εποπτεία.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΟΔΟ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΣΑΜΟΥ



Σε βάθος ενημέρωση για τις αδιερεύνητες πτυχές της υπόθεσης που αφορά στην απευθείας ανάθεση εκπόνησης μελέτης για την αντιπλημμυρική προστασία της παραλιακής ζώνης εντός του Λιμένα Βαθέως Σάμου, ζητά με Ερώτησή του προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος Ευάγγελο Λιβιεράτο, Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη και Αιγαίου Κώστα Μουσουρούλη ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ υπό τη βουλευτική εποπτεία του οποίου βρίσκονται όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο.Α.Ε.Δ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


«Αποδιοπομπαίοι τράγοι οι υπάλληλοι των ταμείων»

Η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους της Ένωσης Υπαλλήλων Ο.Α.Ε.Δ. Κεντρικής Ελλάδος και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που θα προκύψουν στις κοινωνικές υπηρεσίες από τις επαπειλούμενες ποινές σε βάρος όλων αδιακρίτως των υπαλλήλων που εγκρίνουν ασφαλιστικές παροχές. Αιτία είναι το τελευταίο σχέδιο νόμου που κατέθεσε ο κ. Βρούτσης στην Βουλή και αφορά την ακραία αυστηροποίηση των πειθαρχικών μέτρων. Μετά την συνάντηση η Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε σχετικά: